CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi seriusla, on point acik bai letak gambar ni sebab meols tengok hidung dalam gambar ni sebijik macam hidung acik royani

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Deme 2 org nie mcm berperang ig plop kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:19 PM | Show all posts
aechae replied at 28-5-2021 12:11 PM
Ntah iols pn rsa klu org tu dh x kacau laki tu xperlu lh nk stalk n PA psl vaksin ke cara hdup dia ...

Dalam org jaki kat acikrut, rajin org amik tau apa dia buat hari2. Kalo boleh taik hidung dia besar mana pun org nak komplen
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:20 PM | Show all posts
laa, antivaks ka? hahaha. acik rita ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ternanti nanti thread ni. Eee... perasan nak mampus rita tu seolah-olah dia paling hot. Harey sungguh perangai
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:21 PM | Show all posts
Duta lover replied at 28-5-2021 11:32 AM
Aku tertarik dgn hint bai...si ritrud ni main bomoh nk tackle aqasha?? Lpasti ritrud tuduh bai pulak ...

bukan dengan aqasha saja uolss hik hik hik
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:26 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 12:18 PM
Tapi seriusla, on point acik bai letak gambar ni sebab meols tengok hidung dalam gambar ni sebijik m ...

iols tak tengok hidung, iols tengok dagu
ada satu gambo lalu kat IG aritu promo drama
kalau jumpa iols letak
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:28 PM | Show all posts
gambar ni seram tengok dagu dia


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 12:29 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 03:06 AM
Patut nampak ritrud meroyan kt igs kata ada orang stalk dia. Rupa tuju dekat acik bai, meols mati-ma ...

haaaaa...meolss tgk... hidung dia mmg mcm acik sihir yang ala2 witch tu.. jatuh kebawah....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Bomoh siam ka.perlis kan dekt2 dgn siam gak.aku tgk muka si garit ni pun mcm something jah.patut jiwa x brape tenang
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 28-5-2021 12:20 PM
Iols ternanti nanti thread ni. Eee... perasan nak mampus rita tu seolah-olah dia paling hot. Harey s ...

Kannnn asyik dok prasan hot sambil menghuduhkan org...go go go Bai...acik RR dah koyak tu...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 12:18 PM
Tapi seriusla, on point acik bai letak gambar ni sebab meols tengok hidung dalam gambar ni sebijik m ...

Kaaannnnn....ganas ko Bai....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_melati replied at 28-5-2021 11:14 AM
aduhhh, mula lagi episod royanan acik ritrud..kan baik hidup aman2 besarkan anak, tak payah la nk se ...

Haiiiiihhhh dah pnah ckp dah sebelom ni uolssss.  Nk bg acik rit senyap xmeroyan adalah dgn carikan laki sorang kat dia. Kne muda berupa dan berduit...

Baru la dia senyap.....

Contoh terdekat yebi yabadi
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 28-5-2021 11:58 AM
si jepon tu mmg gatai...tp si garits nie perasan jepon hadap sgt kt sheols...yg klakar tuh garits  ...

Omgggggg.... sesuai sgt dgn nama timangan sheolsss.... garitaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
gengster jugak ye bai@15 ni..tapi itu la, sape suruh sondol laki orang..mendapatla rita uii..xdapek nak nolong

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:40 PM | Show all posts

Follow this tutorial post #1925

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1188764&page=97&mobile=2#pid70643051


Yang previous gambar2, i dah edit for u.
So for future posts, boleh follow tutorial link atas untuk besarkan gambar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap sangat ke aqasha tu x abis nak berebut
Share je lah kalau nak sangat
Kan ada kuota lagiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow.. ni baru namanya gosip
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:48 PM | Show all posts
weezerfan replied at 28-5-2021 12:14 PM
Bai tu kata si garit ni x habis2 firnah dia konon x move on kat kawan2 garit.sampai ke telinga b ...

Tak nampak plak post pasal kawan2 dia sampai menyampai tu, kesian dua makhluk ni dpt circle talam 2 muka menyampai2 mengadu domba. Si bai tu pun udah2 la kalo takat dgr org sampai menyampai, kot org tu pun buat fitnah naya ja. Lain kena tuduh depan2 ke apa. Elok la dia ignore ja, dari merempan2 jadi modal netizen2 melaga2. Netizen mmg menanti2 je kisah acikrit setiap hari. Kalo bole dpt komen pasal hidung, dagu, taik lalat pun puas hati dah. Lg puas hati kalo dp dibuktikan bahawa acikrit ni sebenarnya makhluk paling hodoh atas muka bumi. Baru boleh tido lena
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 12:48 PM
Tak nampak plak post pasal kawan2 dia sampai menyampai tu, kesian dua makhluk ni dpt circle talam  ...

rita ke ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 11:30 AM GMT+8 , Processed in 0.212339 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list