CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_bratz replied at 28-5-2021 01:18 PM
Perabih byk kat esah pun tetap sendirian keseorangan.. ex laki ensem pun tak dapat.. kena tukar esah ...

Acik rossy vogel2 time bulan mengambang katne? Tepi sungai ganges ke
Sbb guna khidmat bomoh import yindia khuen?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 05:09 PM
dah memanjang kisahnye pasni dgn si parahanem tu skali tido tak lena

Yang Tu sapa pula Tu??
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pulak tetiba kacau ritrud tu? Pelik pulak si bai n farahanim ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 01:23 PM
Apa yg dipitenahkan? cuba listkan. Kita tgk chuolz punya benci dgn acikrit sampai ke tulang. Kalau ...

Ala noks, acitrit pun sokmo mengungkit zmn edel tido rumah dia nak jumpa anak2 camno tuu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:47 PM | Show all posts
TODS replied at 28-5-2021 04:29 PM
Abeslaaa farahanim...tujuh keturunan laa kena serang...hehe...tapi cara farah ni tak classy laa... ...

dedua tak classy..
hahahaahahahaa...

farahanim mcm saje je nak mencapub...





Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo antivaks rupanya si RR
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Calon bertekak yang setanding dengan rita

Rozita che wan
Neelofa clans. Neelofa diam ja. Geng2 dia yg kepoh
Anjuling
Fara mendoza

Ada lagi tak calon?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya orang takkan tuduh hang antivaxx kalau hang tak mention pasal syirik ambil vaksin tu Rita oi. Pastu hang pergi pulak upload status Dr. Nuradriana tu dengan gambaq DG Hisham pakai jubah yang viral konon dia ahli freemason tu. dah la Rita. Hang nak menang, silakan. Tapi yelah, hanya Allah je tahu apa niat hang up benda benda camtu kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 28-5-2021 06:30 PM
Cece1234 replied at 28-5-2021 04:39 PM
Lawa je zarema tu i rasa..hihi..


Jenis konfiden mengata rupa semulajadi orang yg Tuhan bg lepas tu dok julang diri sendiri cantik padahal cantik tu bukan cantik original pun. Tiba2 hidung jd panjang ke depan dh kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yg bestnya bila rr kena dgn bai
dia tak berani nak meroyan lebih2
or bagi clue jelas
kang satgi abis terlondeh barai
rahsia dia pernah jadi penyondol

hilang lar fans berat dia yg memaki zareema
as perampas

adan uke kohkoh terikat sikit
jejari puaka dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 28-5-2021 10:58 AM
Stories ritrud

Part sebut testimoni je dah tau. Dalam medical mana ada pakai testimoni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Reira77 replied at 28-5-2021 04:07 PM
Rebus cengkih segala mak nenek ni ada klinikal and scientific evidence tak mmg mujarab nk compare  ...

dia quote dr muhaya..katanya dr tu pny tips
dr muhaya ni iol xberkenan sbb byk ckp bukan bidang dia pastu positio memanjanggg. pastu ritrud kata xkan xnak percaya doc ni.. bendul pulak ritrud ni. patut folo doktor yg betul bidangnye la bukan main brlasah je mana2 doktor. cmtu, zizan semang pon ko bole caye.

fr muhaya ni..psal atomy pun dia xjawab. dr muhaya ni kalau dia cakap pasal mata ke mmg bidang dia, boleh le dengorrr.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dia main cik esah & banyak cucuk tang sana tang sini dia takut nak vaksin kot. Takut mati katak sebab dengar dakyah vaksin je kang mati or paralyzed
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang yang sebar dakyah negative pasal vaccine covid ni takleh pandang ringan. Takleh nak cakap alah takpe biar je. Sebab kita tengah hadap pandemik ni. Aku ada je family members pangkat makcik pakcik hampir terpengaruh. Yela ilmu sains dorang mesti kurang. Semua ku basuh, now semua registered.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 10:01 AM
Boleh tahan juga mulut Bai ni ya. Igtkan dah move on tp dia tak habis2 rupanya stalk yg sebelah sana ...

Kann.. org tu x usik ko pun.. tapi kalau pun acik ritrud dok msg2 laki nya lagi, hamput la laki tu dulu.. maksudnya laki tu mmg tak guna & x happy dgn ko..benda ni simple je.. kalau laki ko laki yg mmg baik, dia sendiri block pastu teruskan hidup.. nampak sgt insecure nye dok stalk sampai sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyrara replied at 28-5-2021 10:12 AM
Biaq la bai nak meroyan ke nak melaser. Biar garits tu sedor diri, ingat ampa je pandai cakap tak be ...

Kampungan and insecure much la nak perli3 belakang ni.. i mmg x suka acik rita dok ungkit2 pasal ex tp mmg meluat la pmpuan acah2 teraniaya mcm bagus ni.. silap2 yg acik rita je kantoi, tah2 laki ko ada byk lg skandal.. ko je yg hadap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello u ols, gosip gosip jugak. Jangan kata orang Mak Esah ke apa okay, sebab tu syirik. Dosa besar yang takleh dimaafkan. Biarkan Bai tanggung dosa sorang2.

Jangan suruh aku pergi bod ustazah sebab aku pun kaki gosip juga Tapi syirik don’t play play hokeh. Terkeluar islam naya sebab syirik tu seolah2 kau kata ada kuasa lain yang lebih besar dari kuasa Tuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 28-5-2021 06:32 PM
Kampungan and insecure much la nak perli3 belakang ni.. i mmg x suka acik rita dok ungkit2 pasal e ...

chuols bace ker x ape bai up tuh??ape chuols komen nie x kene ngan konteks cerite
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 28-5-2021 06:30 PM
Kann.. org tu x usik ko pun.. tapi kalau pun acik ritrud dok msg2 laki nya lagi, hamput la laki tu ...

sbb kene cuit sbb tuh sheols up igs tuh...xde pon sheols ckp garits kaco laki sheols lg...yg sheols ckp garits tuduh sheols gune esah pdhal garits yg dok mak esah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus ada yang berani melaser si rr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:42 PM GMT+8 , Processed in 0.193670 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list