CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 60716|Reply: 442

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai siapa yang follow igs isteri aqasha confirm perasan something kan? Cepat2 aku tgk stories ritrud...macam ada hint jugak?? Gambar aku cuba paste secepat mungkin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 28-5-2021 11:33 AM

Meh iols tolong paste

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 28-5-2021 11:33 AM

Stories ritrud

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik garita x ngaku ni antivaks.dah sah2 kau follow dr nuradina bodoh tah sapa2 ngaku doctor.sesuailah org bodoh mmg akan ikut org bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:01 AM | Show all posts
Boleh tahan juga mulut Bai ni ya. Igtkan dah move on tp dia tak habis2 rupanya stalk yg sebelah sana. Perlu diumumkan jua yg lakinya jugak yg gatal sama naik. Apsal tak dikiraikan je laki dia sekali

Igtkan dia ni mmg pakai tudung, rupanya kadang ado kadang nan hado
Udah2 le teww, dah dpt bewok kesayangan jaga helok2, jgn dicuit2 nenek kebayan satu lg tu
Kang ko jugak bingit melayan. Ko dgn dia muka lebih kurang je plak tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:02 AM | Show all posts
ha ha.... iolsss tunggu serangan balas dari mokcik bermulut puaka
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
ooo...mulut2 kbanyakan antivaks hansuang smua...kalau maki org x sealiran dgn dia,mcm bukan org islam...segala macam makian kluaq...pastu byk pakai fake account...salah sorang watak tersohor depa kantoi big time retis sendu 80an...ini yg meols dpt dr fb la...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut nampak ritrud meroyan kt igs kata ada orang stalk dia. Rupa tuju dekat acik bai, meols mati-mati ingat sheols tuju ke zarema. Sbb ada part igs dia mention, banyak makan hasil duit haram.

Eh btw, nak tanya, sapa ada tengok epilog aku yg kau gelar isteri minggu lepas? Chuols xperasan ke hidung acikrit ni dah lain?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols ingat akak bai duk marah ke datuk datin dapat cucuk vaksin tu.. rupanya bila study balik rupanya acik rit
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Biaq la bai nak meroyan ke nak melaser. Biar garits tu sedor diri, ingat ampa je pandai cakap tak bertapis. Sekali sekala biar kena lahar sikit. Time menggatal dgn laki orang kemain diam tak berkutik. Acah suci, attack bini orang tu macam2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:14 AM | Show all posts
aduhhh, mula lagi episod royanan acik ritrud..kan baik hidup aman2 besarkan anak, tak payah la nk sentap2 gaduh2 dgn org sekeliling..gaduh ngan acik ritrud 3 tahun pun tak habis selagi dia tak menang
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Bai ni forummer sni gak kn..?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:23 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 11:06 AM
Patut nampak ritrud meroyan kt igs kata ada orang stalk dia. Rupa tuju dekat acik bai, meols mati-ma ...

terus iols p carik kat utube, kalo tgk bideo lama2 dia sama jek hidungnya mcm tu. hidung dambaan si dak aihhh dengan notelo satu masa dlu smpai tak igt keluarga tak igt dunia
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 11:06 AM
Patut nampak ritrud meroyan kt igs kata ada orang stalk dia. Rupa tuju dekat acik bai, meols mati-ma ...

Mcm besar gila kan.. Hidung dia ori ke half cut?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
jlocute replied at 28-5-2021 10:57 AM
Meh iols tolong paste

You please besarkan huhu xnampak la nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:27 AM | Show all posts
antivax ngupenya rit rud ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
So kalo dy antivax .. agak2 dy nk bagi anak dy vaksin ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka klu ada yg cuit RR ni..sbb dia igt jari dia jer jahat?

RR ni sependapat dgnn sohai solat tak boleh jarak. Tu dia share quote ustz ilyas tu kan sekapal yg kondem SOP masjid.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tertarik dgn hint bai...si ritrud ni main bomoh nk tackle aqasha?? Lpasti ritrud tuduh bai pulak main bomoh sbb percubaan merampas gagal?? Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay lah tu dapat makan popcorn

gosip arini best2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:56 PM GMT+8 , Processed in 0.202280 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list