CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
 Author| Post time 4-7-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 4-7-2021 12:19 AM
pichee replied at 14-6-2021 01:23 PM
I bru je layan dirty john season 2. Awl2 session 1 dh lama dh..nw 2nd season...best sgt

Nper la j ...


Dah habis tengok cerita ni. True story rupanya. Google nk tgok Betty yg sebenar, ada gmbr masa kat Court tu comel2 org nya. Skrg dah 70lebih umur masih kat penjara. Ank2 pun dah ada family sndiri, dah umur 40+ 50+ diorang tu.

Kesian bila kawan2 pun jauhkan diri dari dia. Mak ayah pun sama. Support system xde. Finally pilih nk bunuh ex husb & bini baru. Hasilnya dia masuk penjara 32 tahun.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-7-2021 06:17 AM | Show all posts
I really enjoyed Elite on Netflix.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2021 12:05 PM | Show all posts
BlackOpium replied at 25-6-2021 09:42 PM
Chernobyl ni memang best ke? Ramai jugak yang suggest suruh tengok.

Highly recommended.

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2021 05:17 AM | Show all posts
Baru khatam Sex/Life. Cerita yang paling tak bermoral yang pernah aku tengok. Steamy sex scene dah macam soft porn. Dalam episod 3, siap tujuk burung Brat lagi... gila panjang... pergh..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2021 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 10-7-2021 05:17 AM
Baru khatam Sex/Life. Cerita yang paling tak bermoral yang pernah aku tengok. Steamy sex scene dah m ...

Haha boleh tak i terfikir tu burung tipu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2021 08:40 AM | Show all posts
Any suggestion nk tgk citer apa yg betul2 best? Bosan lak weken ni…
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2021 09:59 AM | Show all posts
melnanzz replied at 10-7-2021 05:17 AM
Baru khatam Sex/Life. Cerita yang paling tak bermoral yang pernah aku tengok. Steamy sex scene dah m ...

siyes ar..iols bertahan tgk epi 1 je...sbb byk sgt soft porn nya, mmg citer ni pasal sex je la ek
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2021 10:00 AM | Show all posts
lepas layan citer dark, tk mo dah layan citer time traveler ni

pening kepala makcik nk memaham kan nya..hampir nk give up
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 10-7-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 10-7-2021 08:40 AM
Any suggestion nk tgk citer apa yg betul2 best? Bosan lak weken ni…

Kan? I pun tgh cari cerita. So i tgok Ozark semalam. Masih awal lagi x tau nk ckp best or tak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 10-7-2021 10:00 AM
lepas layan citer dark, tk mo dah layan citer time traveler ni

pening kepala makcik nk memaham ka ...

Dark tu bukan type i. Rasa mcm buang masa tgok and try nk suka. Tapi tak boleh. Hahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 10-7-2021 08:40 AM
Any suggestion nk tgk citer apa yg betul2 best? Bosan lak weken ni…

Dah tengok Dirty John-Betty Broderick?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2021 02:21 PM | Show all posts
Naatasha replied at 10-7-2021 01:50 PM
Dah tengok Dirty John-Betty Broderick?

Tgk trailer mcm menyakitkan hati je...

Iols suka mcm citer sweet magnolias...tp iols try tgk epi 1..tq suggest..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 10-7-2021 05:58 PM
lurve82 replied at 10-7-2021 02:21 PM
Tgk trailer mcm menyakitkan hati je...

Iols suka mcm citer sweet magnolias...tp iols try t ...


Sweet magnolias belum tgk..

Dirty John - Betty broderick tu ada forumer suggest. Pada i cerita dia mmg menarik.
Dirty John - John Meehan pulak bosan nak mampus tapi xde masalah sbb 2 cerita ni tak berkait pun.

And yes,cerita tu menyakitkan hati. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2021 05:23 PM | Show all posts
Naatasha replied at 10-7-2021 05:33 AM
Haha boleh tak i terfikir tu burung tipu...

Rasanya mmg edit photoshop tu. Sbb masa dekat depan, nampak panjang tergantung, tapi bila dia pusing ke belakang, tak nampak pulak hujung penis dia terjuntai celah kaki. So mana pergi hilangnya kan? Haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 10-7-2021 06:03 PM
melnanzz replied at 10-7-2021 05:23 PM
Rasanya mmg edit photoshop tu. Sbb masa dekat depan, nampak panjang tergantung, tapi bila dia pusi ...


Aduh terbayang pulak I sampai google la hari tu sbb tertanya burung betul ke tipu



And rambut Billy tu awat buruk benor? Ke normal rambut cmtu. Pada i rambut dia tak cantik.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2021 08:39 PM | Show all posts
Naatasha replied at 10-7-2021 03:29 PM
Sweet magnolias belum tgk..

Dirty John - Betty broderick tu ada forumer suggest. Pada i cerit ...

Tertdo dkt epi 3 ..kesian betty tu...sad ending eh...

Try la tgk sweet magnolias tu...puas hati..xsabar nk tgu season 2..lg 1 shadow and bone...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-7-2021 08:40 PM | Show all posts
Naatasha replied at 10-7-2021 06:00 PM
Aduh terbayang pulak I sampai google la hari tu sbb tertanya burung betul ke tipu

...

Tu la..iols pun terkejut tgk..giler pjg..fake eh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 10-7-2021 08:39 PM
Tertdo dkt epi 3 ..kesian betty tu...sad ending eh...

Try la tgk sweet magnolias tu...puas ...

Sad ending. Huhu. Betty tu sekarang dah umur 70++. Ank 4 org tu pun dah 40+ & 50+
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 09:29 AM | Show all posts
Naatasha replied at 10-7-2021 01:49 PM
Dark tu bukan type i. Rasa mcm buang masa tgok and try nk suka. Tapi tak boleh. Hahah

i ada 4epi nak habiskan season3 huhuhuhu ...siyer ar tobat aku tgk citer berbelit mcm ni, tp leh plak layan smpai season 3
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 09:45 AM | Show all posts
ntah kenapa kdg2 bosan layan netflix wpun citer byk

tk da mood nk tgk netflix ..layan turkish drama plak kt turkish 123
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 01:13 PM GMT+8 , Processed in 2.347081 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list