CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 23-6-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 23-6-2021 09:03 AM
nasib u remind i..citer derang tk ada xxx tk best agaknya

neflix ni yg baiknya dia ada tulis un ...

Sbb anak sedara iolls yg besar skit interested nk tgk money heist ni sbb nampak mcm best.. Iolls terus jerit NO! Hahaha..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 23-6-2021 02:18 AM
Finally, habis dah! Suka part Joe berdua dgn Love, rasa romantik keterlaluan mereka tu. Dari cara  ...

I wolf u.. Haha.. Cringe gila part tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
My list

Elite
Wentworth
Peaky Blinders
Call the midwife (vpn)

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 09:41 AM | Show all posts

mencabar otak betul tgk dark ni..lg 2 epi nak habis season 1
i menyampah dgn ulrich tu tgamak dia bunuh dak kecik helge tu



Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 12:01 PM | Show all posts
sue_liah replied at 25-6-2021 09:41 AM
mencabar otak betul tgk dark ni..lg 2 epi nak habis season 1
i menyampah dgn ulrich tu tgamak dia ...

Dark ni dia akan uji daya ingatan dan tahap imaginasi korang bila masuk ke setiap timeline. Especially dgn salasilah 4 family dalam series ni.. better korang kenal betul2 setiap watak and jgn miss..
byk moment2 yg akan buat korang tercengang and mind blowing and korang akan mcm ".. hehhh?? hahhhh?? serius laaaa?? the f*@#" haaa mcm tu laaa hahaha..

paling best setiap watak utk setiap timeline adalah pelakon yg lain. tapi bila ko tgk watak tu, ko bleh teka ni siapa dan siapa.
meaning, pemilikan pelakon by the production mmg power gila smpai dia bleh pilih pelakon berbeza tapi punya karektor yg sama.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 12:10 PM | Show all posts
sekarang tgk layan Start Up - lagi 3 ep nak habis kan Season 3. Series tentang white collar crime, hackers, and crypto currency.

Sinopsis: -
This gritty drama follows unlikely tech entrepreneurs behind a brilliant idea, and a powerful FBI agent ("Sherlock" star Martin Freeman) who can make or break those he comes in contact with -- not always for the right reasons. Set in Miami, Izzy Morales creates a revolutionary, unregulated digital currency called GenCoin. A young banker named Andy decides to partner with Izzy, infusing the project with cash that Andy's father is desperate to conceal. The trio ends up on the radar of FBI Financial Crimes Agent Phil Rask, who is on Andy's trail.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 12:11 PM | Show all posts
ohh.. satu lagi mini series yg best kat netflix aku dah tgk haritu. The Queen's Gambit. Highly recommended.

kalau under HBO - aku recommend kat korang tgk mini series Chernobyl. Base on true story. Mmg realistik betul cerita ni dorang buat.. 5/5 for ni on this.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-5-2021 09:55 AM
Tgh layan Army of the Dead.

Paling siot ada scene zombie topless tu kaka sarah. Nasib baik tak tengok dengan budak kecik. Kalau tak, mau terbuntang mata theyols

Tapi kesian yang sorang dapat duit tu. Ingatkan selamat, rupanya kena gigit jugak dengan zombie. Dah la naik plane pergi tempat yang clean dari zombie.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Jamil_Abu replied at 25-6-2021 12:11 PM
ohh.. satu lagi mini series yg best kat netflix aku dah tgk haritu. The Queen's Gambit. Highly recom ...

Chernobyl ni memang best ke? Ramai jugak yang suggest suruh tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 25-6-2021 09:37 PM
Paling siot ada scene zombie topless tu kaka sarah. Nasib baik tak tengok dengan budak kecik. Kala ...

Muahahaha.. Tu yg kak sarah komen kat thread cucuk vaksin dpt masuk strip club kat vegas.. Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 25-6-2021 09:41 AM
mencabar otak betul tgk dark ni..lg 2 epi nak habis season 1
i menyampah dgn ulrich tu tgamak dia ...

Ulrich tu aiolls panggil si fakboi.. Kerjanya menyundal dgn bini org je.. Haha.. & aiolls plg suka casting utk character ni.. Dr zaman muda sampai zaman fakboi sampai ke tua mmg beleiveable betul..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 11:16 AM | Show all posts
MsJaneDoe replied at 25-6-2021 11:10 PM
Ulrich tu aiolls panggil si fakboi.. Kerjanya menyundal dgn bini org je.. Haha.. & aiolls plg suka ...

tapi kisah hidup Ulrich ni la yg paling menyedihkan bila dia trap dekat 1954 smpai sekarang xboleh nak balik present.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jamil_Abu replied at 26-6-2021 11:16 AM
tapi kisah hidup Ulrich ni la yg paling menyedihkan bila dia trap dekat 1954 smpai sekarang xboleh ...

Ya.. dengan katharina pun end up in that timeline jgk.. Tp laki bini ni pun 2-2 perangai agak douche bag.. So i would say karma to them both..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2021 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Thank you sape yg bagi cadangan cerita best kat Netflix. Ini cerita yang i suka mengikut turutan:

1. Money Heist
2. YOU
3. Locked Up (season 1&2 sahaja, season lain boring)
4. Queen's Gambit
5. Lupin
6. SexLife

Dalam list kat atas ni, i paling suka lakonan Joe (YOU) & Berlin (Money Heist). Paling mantap sekali lakonan Joe
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 03:48 PM | Show all posts
Naatasha replied at 1-7-2021 06:07 AM
Thank you sape yg bagi cadangan cerita best kat Netflix.  Ini cerita yang i suka mengikut tu ...

sexlife ni citer pasal isteri kegersangan ke..best ke citer nya

try layan epi 1 tp byk sex sesajo terbuntang mata tp kendu2 la jantan dlm tu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-7-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 1-7-2021 03:48 PM
sexlife ni citer pasal isteri kegersangan ke..best ke citer nya

try layan epi 1 tp byk sex sesa ...

Isteri yg dpt suami perfect (kerja bagus, rumah besar, ada anak2) tapi kurang kat tempat tidur.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-7-2021 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 14-6-2021 01:23 PM
I bru je layan dirty john season 2. Awl2 session 1 dh lama dh..nw 2nd season...best sgt

Nper la j ...


I baru tengok season 1, episode 4. Menarik
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 07:24 PM | Show all posts
Dah xtahu nk lyn citer apa lg dkt netflix…citer korea pun mcm dh xbrape best…
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 1-7-2021 05:20 PM
Isteri yg dpt suami perfect (kerja bagus, rumah besar, ada anak2) tapi kurang kat tempat tidur.

Owh...seram la nk tgk cite tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 3-7-2021 10:28 PM
Owh...seram la nk tgk cite tu...

Haha x seram. Cerita YOU lagi seram. Sbb lelaki tu terlalu obses dgn perempuan. Sampai snggup bunuh. Huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 12:46 PM GMT+8 , Processed in 4.969083 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list