CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
 Author| Post time 4-6-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
You alls dah tengok cerita ni belum? Best, pasal pasangan suami isteri ambil ank angkat. Dorang dah ada 2 ank sebelum ni, seorang bisu.

Anak angkat tu cerdik. Cerdik yg licik. And ada rahsia besar kenapa dia licik sgt

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-6-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemonademint6 replied at 21-5-2021 03:17 PM
Tgk citer The 100

Best tapi frust ending macam tergantung pulak...ke ada lagi season akan datang?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 21-5-2021 03:54 PM
I tgk season 1 habis tapi masuk season 2 tu dah jijik dah bila si heroin tu jadi lesbian pulak pas ...

Bukan lesbian je, gay pun ada tp scene kejap je... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 13-6-2021 09:37 PM
Bukan lesbian je, gay pun ada tp scene kejap je... Hahaha

Iyerr bermacam perisa dalam cerita tuuu, u marathon sampai season 7 dah ke? Rasanya akan ada lagi next season
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 4-6-2021 03:06 AM
You alls dah tengok cerita ni belum? Best, pasal pasangan suami isteri ambil ank angkat. Dorang dah  ...

Cite lama ni.. Iols siap beli cd cetak rompak la dulu.. Lps tgk jd stress and tkt dgn bdk tu. Hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2021 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 14-6-2021 01:22 AM
Cite lama ni.. Iols siap beli cd cetak rompak la dulu.. Lps tgk jd stress and tkt dgn bdk tu. Haha ...

Haa baru ada kat Netflix. Stress nya tgok waktu malam. Seram dgn budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I bru je layan dirty john season 2. Awl2 session 1 dh lama dh..nw 2nd season...best sgt

Nper la jht sgt daniel ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 02:59 PM | Show all posts
MsJaneDoe replied at 1-6-2021 12:14 AM
Tt suka citer berat x? Kalau boleh layan i suggest tgk these series..

- ozark (pasal drug cartel ...

cerita YOU tu 1st season mmg best ..pompuan tu lawa tp syg mati kena bunuh kan

saiko gila jantan tu geram tgk dgn muka dia yg mcm nerd inesen tu

masuk season 2 tk berapa best la pada i..lg2 dgn pompuan tu terganggu btol tgk memek muka dia

termasuk la adik dia yg annoying tu, jln citer pun mcm x best sgt..i ada lg 3 episod nk habiskn tak tau la bila

rupanya ada season 3 juga ek..mati tk pompuan yg dlm season 2 ni, bercinta i nk habiskan
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-6-2021 03:16 PM | Show all posts
i dah list siap2 citer apa yg i nak tgk berdasar kn komen2 korang

yg i berjaya tgk smpai habis drama kat neflix

1. sweet tooth pasal hybrid (tp smpai episod 8 ..dh best2 tergantung lak)

2. YOU ( 1st season best..2nd season so2 tggu ada mood nk habiskn lg 3 epi)

3. Cruella (movie best, jln citer pun laju je )

klau ada lg cadangan rekomen ye guys..add siap2 ntah tahun bila la leh abis tgk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 18-6-2021 03:16 PM
i dah list siap2 citer apa yg i nak tgk berdasar kn komen2 korang

yg i berjaya tgk smpai habis d ...

Sweet tooth tu best ye. I bru tgok episode 1, yg ank dia membesar dlm hutan. Tp mcm x berapa best, mcm mendatar je. Ke kena teruskn baru dpt aura best? Hahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 18-6-2021 03:16 PM
i dah list siap2 citer apa yg i nak tgk berdasar kn komen2 korang

yg i berjaya tgk smpai habis d ...

Nape search cruella xde pun kat netflix?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 18-6-2021 03:16 PM
i dah list siap2 citer apa yg i nak tgk berdasar kn komen2 korang

yg i berjaya tgk smpai habis d ...

2nd season mcm melalut skit sbb ex-gf dia yg katanya dh mati tetiba hidup balik.. & iolls lg x suka minah ni compared dgn Love.. I like Love maybe sbb iolls is biased dgn Victoria Pedretti kot.. Haha.. Sambunglah tgk.. Ada plot twist nk dkt hujung2 tu.. Mst chuolls tambah nyampah dkt Love.. But not me.. I like it.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 18-6-2021 04:05 PM
Sweet tooth tu best ye. I bru tgok episode 1, yg ank dia membesar dlm hutan. Tp mcm x berapa best, ...

Rasanya most series masa starting mmg boring lah u.. Br introduction je tu.. Hehe.. Ok2 je lah Sweet tooth ni.. Light2 x pening kepala tgk.. Cite utk bdk kan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 08:59 AM | Show all posts
Naatasha replied at 18-6-2021 04:05 PM
Sweet tooth tu best ye. I bru tgok episode 1, yg ank dia membesar dlm hutan. Tp mcm x berapa best, ...

u cuba la teruskan klau boleh..gus tu kiut la wpun kdg2 nyampah gak tgk kedegilan dia tu

mati2 ingat bapa dia tu bapa betul, mcm org lain beranak kuar ank  haiwan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 09:05 AM | Show all posts
Naatasha replied at 18-6-2021 04:09 PM
Nape search cruella xde pun kat netflix?

neflix yg berbayar tu mmg tk ada kan. i tgk cruella ni kat neflix yg i beli kt shopee
apa beza ek .ada yg tau, kenapa kt neflix berbayar byk citer tk ada

i ni main beli je boring2 masa dlm pantang tu, mmg byk citer tk mcm neflix yg berbyr tu



Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 09:11 AM | Show all posts
MsJaneDoe replied at 18-6-2021 04:37 PM
2nd season mcm melalut skit sbb ex-gf dia yg katanya dh mati tetiba hidup balik.. & iolls lg x suk ...

tu la sbb x minat pompuan tu kan, amik masa nk abis kan
iols semlm tgk trailer the haunting of hill house victoria juga watak utamanya

nmpaknya i kena tgk the haunting dulu, nak tgk watak berbeza victoria

sbb dlm you tu i rasa mcm sheols over acting ..pepandai i je ckp mcm tu kan



Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2021 09:29 AM | Show all posts
puan_rohayu replied at 22-5-2021 11:36 AM
Start covic19 ni baru perasan lakorn(drama Thai) best rupanya.Agaknya sbb dh xminat kpop.Nadech dl ...

con heartist mmg lawak kn..mula2 ank i buka citer ni, i komplen citer thai best ke hahaha

best rupanya, lawak lg...loya nk muntah tgk manager yg ckp air liur menyembur tu

masa derang nk wat plan menipu tu berdebar2 tgk berjaya ke tak

masa ujung2 tu plot twist ingatkn dh kantoi ...siyes i terhibur


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-6-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 21-6-2021 02:46 AM
sue_liah replied at 18-6-2021 03:16 PM
i dah list siap2 citer apa yg i nak tgk berdasar kn komen2 korang

yg i berjaya tgk smpai habis d ...


I dah tengok You, season 1, lagi 2 episode nak habis. Ok menarik jugak citer ni tp jgn bagi spoiler u. Hehe.. I suka watak Joe, omg terbaik acting dia.
Sweet tooth tu da cuba tgk, rasanya bukan unt i.

Before ni i asek tgok cerita love/romantic je. Sejak tgok Money heist hari tu baru la minat citer ganas sikit. So far dah habis Locked Up & Lupin. Nk sambung You pula..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 19-6-2021 09:29 AM
con heartist mmg lawak kn..mula2 ank i buka citer ni, i komplen citer thai best ke hahaha

best  ...

Anak me ollz dok repeat cite ni rasenye ade 6x dah...mmg lawak...handsome nawww tower tu...part manager sembur air liur tu kelakarrrrr hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
MsJaneDoe replied at 1-6-2021 12:14 AM
Tt suka citer berat x? Kalau boleh layan i suggest tgk these series..

- ozark (pasal drug cartel ...

Dah habis YOU season 1. Lakonan Joe terbaik. Suara sedap, percakapan jelas, muka handsome suka watak dia, walaupun dia bunuh org. I rasa dia bf yg baik n caring.

Beck pulak i tak suka. Oh lg 1 suara dia mcm amyra rosli.

Tadi tengok season 2. Nak masuk 2nd episode rasa tak faham pulak jalan cerita. So kena ulang balik episode 1
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:24 PM GMT+8 , Processed in 0.078247 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list