CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 22-5-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku layan genre komedi. Smlm tgk the con heirtist., blh thn gak lawak citer tu. Boleh la menghiburkan hatiku yg sunyi sebab kena kuaratin.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 22-5-2021 10:18 AM
Thanks sarah remind. Terlupa dah army of the dead ni. Kena tengok.. nak tengok bautista hahaha

Muahahaha.. Tgh tgk separuh.. Zombie ada Alpha.. Perghhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 22-5-2021 11:22 AM
Aku layan genre komedi. Smlm tgk the con heirtist., blh thn gak lawak citer tu. Boleh la menghiburka ...

Start covic19 ni baru perasan lakorn(drama Thai) best rupanya.Agaknya sbb dh xminat kpop.Nadech dlm movie Con heartist best giler kan,akak sempat pg tengok kat cinema he..he pastu layan kat Netflix pula.X sangka boleh minat giler dengan couple NadechYaya.Adore betul dengan relationship diaorang.Moga2 cepat kawin lepas covid.Sekarang sanggup tengok online live Monrak Pak ka yang sbb Nadech
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Sazida at 22-5-2021 11:44 AM
puan_rohayu replied at 22-5-2021 11:36 AM
Start covic19 ni baru perasan lakorn(drama Thai) best rupanya.Agaknya sbb dh xminat kpop.Nadech dl ...


Betul. Sweet je muka nadech@si penipu puting kecik. Skrip dia xleh blah. Yg part kt kedai mkn tu. Owner tny nk mnum air apa,, last2 nk air suam je., bengkekkk je owner sambil ckp lamanya pikir.

Btw nadech ni mix jepun ke? Tgk last name mcm jepun. Ke just nickname je
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
pxlbb replied at 21-5-2021 05:35 PM
Boleh tengok Born in Gaza. Tak tahu la tahan ke tak. Iols x tahan. Cannot...

Tgk kejap citer ni mmg tak sanggup nak tgk sampai habis.. sebak sgt.. real lifekan citer ni lagi laaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 12:30 PM | Show all posts
I tgk cite Bbabul. Hindi movie.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 22-5-2021 11:43 AM
Betul. Sweet je muka nadech@si penipu puting kecik. Skrip dia xleh blah. Yg part kt kedai mkn tu ...

Tak,dia mix thai-austria.. dia anak angkat yg dibela oleh makcik dia dan ayah angkat dia jepun ,sebab tu namanya Nadech kugimiya ,girlfriend dia thai-norway Yaya.Memang love teruk dengan couple ni,sbb kisah cinta diaorg mmg sweet sangat,terjebak la akak ha..ha xpernah ship couple yg seteruk mcm ni.Siap follow IG dia @kugimiyas dan @urassayasKlu you rajin baca kat forum cari pun ada NadechYaya forum you akan jatuh cinta dengan pasangan ni.Semua lakorn diaorg akak dah tgk ,dari 2011 diaorang bercinta dan masing2 sama2 famous di Thailand.Jenis cinta yg boleh meng'upgrade' kan diri masing2.Payah nakcari macam mereka.
Sekarang drama Nadech tgh main di ch3+ dgn bow maylada.. akak download apps WeTV boleh tgk dgn subtitles lg..dlm WeTV title lakorn Nadech ni To me, it's simply you.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Modern family and derry girl pun best juga klau nk tgok cerita yg relax2 takde org jahat yg buat sakit hati smpai stress. Semua watak bongok2 je
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-5-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lo_la at 22-5-2021 01:21 PM
Naatasha replied at 22-5-2021 10:40 AM
Thank you so much for the list  Nak tanya Peaky blinders tu betul2 best?


I mencelah ye. Depends la you suka ke tak period + crime drama.
Spoiler ahead.
Cite tu cerita pasal how a street gang family went up the hierarchy. Dari buat illegal businesses to being successful in legal (in their book la haha) businesses. And how a lady spy fell in love w the leader of the gang, got married and in the end got killed by a rival gang. Try la tengok the first episode of S1 if it will pique your interest.
I mmg follower Peaky Blinders hehe tengah tunggu season 6 keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Others yg i suka
Queen’s gambit
Alias grace

Movies pula
I care a lot - ni ada forummer suggested. Rosamund pike doesn’t disappoint. She carried the same air like in her other movies, Gone girl/return to sender.

Enola holmes
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
puan_rohayu replied at 22-5-2021 12:36 PM
Tak,dia mix thai-austria.. dia anak angkat yg dibela oleh makcik dia dan ayah angkat dia jepun ,se ...

Yaya tu lawa sgguh. Padan la dengan nadech. Tapiiii hate to tell. Kenapa sy tgk muka si nadech tu mcm adik si epirah loy yg jantan tu. Ape nama tah lupa dah. Ke mata sy dh buta
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 22-5-2021 05:54 PM
Yaya tu lawa sgguh. Padan la dengan nadech. Tapiiii hate to tell. Kenapa sy tgk muka si nadech tu  ...

Ha..ha lain benar sgt.Nadech tu handsome la bg akak, Yaya mmg jelita orgnya,salah sorg yg dlm poll most beautiful in the world kekdahnya..Diaorg ni pasangan yg selalu buat merit(kira alim la ikut agama mereka)Dalam YouTube byk NYinterfc yg translate interview mereka ni jd blhlah faham.Cer try tgk the crown princess drama Nadechyaya cerita ttg puteri mahkota dan anggota tentera(Nadech mmg handsome dlm ni)
Akak ni pg Siam sblm covid berpuluh kali dah, xpernah nkminat lakorn ni tetiba saja masa covid baru tergerak hati nktgk cerita Siam, rupanya best jg.Dah terjebak pula bye..bye kpop
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-5-2021 09:55 AM
Tgh layan Army of the Dead.

Best ke kaka sarah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 22-5-2021 10:22 AM
Wandavision, the falcon & the winter soldier pun best. Best gila.

Ni cerita boleh tgok kat Netflix ke? Iols xde astro
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 22-5-2021 07:34 PM
Ni cerita boleh tgok kat Netflix ke? Iols xde astro

Ni dekat disney+.. tapi dekat tempat lain pun ada heheh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Daisy01 replied at 22-5-2021 10:56 AM
Prison Break dah lama, zaman tengok kat pirated vcd dulu... Money Heist tu 1st season best, lepas tu ...

For me, money heist season 3-4 lagi best. Sbb plot berkembang baik, Professor pun nampak gagah sikit, masa season 1-2 punye lembikk.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 22-5-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 22-5-2021 11:07 AM
Tt nk genre mcm mne tu? Dlu i layan jugak la prison break,  greys anatomy,  breaking bad,  supernatu ...

TT suke citer love, romantic, comedy. Pastu x sangka boleh layan money heist. Mula2 tgok dorang pegang senapang rasa kenot go daa sbb iols x leh citer kasar Mane tau best gile citer tu. So nk cari yg best cmtuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pisangbanana replied at 22-5-2021 12:52 PM
Modern family and derry girl pun best juga klau nk tgok cerita yg relax2 takde org jahat yg buat sak ...

Ok nt i add to list. Tenciu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lo_la replied at 22-5-2021 01:07 PM
I mencelah ye. Depends la you suka ke tak period + crime drama.
Spoiler ahead.
Cite tu cerit ...

Ok tadi dah try tengok sikit. So far boleh go
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 21-5-2021 04:43 PM
Tgh layan masterchef aussie,canada..great British menu tggu banquet finale..all that glitters dah ta ...

U layan kat mana masterchef ni? i search xde pun. Iols nak tgok kat netflix je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 04:08 PM GMT+8 , Processed in 0.079571 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list