CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
 Author| Post time 21-5-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
puan_rohayu replied at 21-5-2021 05:47 PM
Actually cerita prison break lg lama berbanding money heist but mmg hebat, genius lah producer dia ...

2007 rite? Nanti lah i cuba tengok lagi. Cerita ni ganas tak? Even Money Heist pasal rompakan tp xde adegan tembak bunuh yg teruk, so i boleh lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk cerita the spy.. Cerita tu psl sejarah... How israel manipulate kat syria..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 21-5-2021 04:36 PM
Alaaa. Nt dah ingt bgtau. Ada kawan suruh i tgok 50 Shades of Grey ke tajuk dia. Punya la hampeh ...

Kenapa suka sgt money heist. Kaka tgk dok ulang mo sama je. Naik bosan plak. Cer tgk inception.. Tu pon best gk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 21-5-2021 05:45 PM
Kalau perang teruk2 sgt i tak boleh u. Haha. The next 3 days boleh letak dalam list. Thanks you  ...

Born in Gaza tu dokumentari tentang kanak-kanak di Gaza. Dorang follow closely citer kanak2 tu. Iols tak sanggup...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 21-5-2021 05:52 PM
Kenapa suka sgt money heist. Kaka tgk dok ulang mo sama je. Naik bosan plak. Cer tgk inception.. T ...

Masa season 3 tu ingtkan dah x best, sbb mcm sama je mo nye. Lepas tgok still best lagi. Haha. Taste masing2 kaka uii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 21-5-2021 05:50 PM
Tgk cerita the spy.. Cerita tu psl sejarah... How israel manipulate kat syria..

Thank you kaka, nt i add to my list
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 21-5-2021 06:00 PM
Thank you kaka, nt i add to my list

Most welcome..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 21-5-2021 05:49 PM
2007 rite? Nanti lah i cuba tengok lagi. Cerita ni ganas tak? Even Money Heist pasal rompakan tp x ...

Spoiler ya:
Cerita ni ttg Michael Scofield yg cuba keluar kan abangnya Lincoln dari penjara atas tuduhan membunuh abg kepada naib president US.Ada skit cerita cinta dgn Dr Sarah Tancredi.Ironinya Michael yg design blueprint penjara dan di tatookan dibadannya ttg semua cara nakkeluar dari fox rivers.He's an engineer and a genius one..Mmg handsome giler, renungan matanya dan senyumannya omg.
As for me cerita ni mmg plg best,xboleh lawan la..semua watak dlm cerita ni mmg meninggalkan kesan mendalam dan hebat even T-bag yg sgt2 jahat tu dpt redeem balik perangai dia di Siri 5 (paling last episode)Setiap cellmates dalam tu ada cerita msg2.
Tp klu you mmg xrasa apa2, cerita ni mmg bkn untuk you la.Citarasa org xsama kan.
Agaknya saya mmg suka cerita mcm ni(break out from prison )as for me movie pula cuba tengok tajuk Shawshank Redemption pun best jg ttg org xbersalah dan cari jalan utk keluar dari penjara.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 02:01 AM | Show all posts
prison break best awal2 je... yg latest season ni menguap iols nak habiskan...
sama la mcm the walking dead, LOST,... ujung2 dah tak umpphhhh...

antara series best yg iols rekemen
-american crime story
-broadchurch
-game of thrones
-peaky blinders
-the haunting of hill house/bly manor
-servant (appletv)
-your honor
-how to get away with murder
-desperate housewives
-bates motel
-the good wife
-greys anatomy
-american horror story
-bodyguard
-the crown
-when they see us
-mare of easttown

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgh layan army of the dead.. Muahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgh layan Army of the Dead.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 21-5-2021 04:36 PM
Alaaa. Nt dah ingt bgtau. Ada kawan suruh i tgok 50 Shades of Grey ke tajuk dia. Punya la hampeh ...

Hahaha.. Ada tgk.. 10 minit saja.. Lepas tu x Best.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
puan_rohayu replied at 21-5-2021 05:16 PM
Prison break cerita paling best..x nyesal tgk.Dari Siri 1-5 mmg xpernah miss.Sayangnya heronya
gay ...

Mzz suka tengok dia dalam svu. Rambut dah beruban pun tetap hensem..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-5-2021 09:55 AM
Tgh layan Army of the Dead.

Thanks sarah remind. Terlupa dah army of the dead ni. Kena tengok.. nak tengok bautista hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok wrestling je lah. Isnin raw, jumaat smackdown, selasa nxt. Sebulan sekali ppv.

Semalam marathon 911 & 911 lone star. Drama pasal first responders. Memang tak pernah miss every week tapi sejak dua menjak ni line celcom mcm kentut so miss 3 weeks punya episode.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Wandavision, the falcon & the winter soldier pun best. Best gila.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
puan_rohayu replied at 21-5-2021 06:48 PM
Spoiler ya:
Cerita ni ttg Michael Scofield yg cuba keluar kan abangnya Lincoln dari penjara atas  ...

Smlam ada smbung tgok. Org tu potong jari kaki Michael. Huwaaa Da start best
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 22-5-2021 02:01 AM
prison break best awal2 je... yg latest season ni menguap iols nak habiskan...
sama la mcm the walk ...

Thank you so much for the list Nak tanya Peaky blinders tu betul2 best?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Prison Break dah lama, zaman tengok kat pirated vcd dulu... Money Heist tu 1st season best, lepas tu macam dah boleh agak plot twist dia macam mana...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt nk genre mcm mne tu? Dlu i layan jugak la prison break,  greys anatomy,  breaking bad,  supernatural,  sons of anarchy,  how i met your mother & friends of course hehe. Series ni semua i simpan dlm laptop i pastu buat back up lagi. Hahaha taksub sgt dgn series dedolu. Skrg ni i layan netflix cari genre yg light2 sbb i nk relax,  taknak tgk cte yg consume energy i dlm ketakutan and anxious. Latest yg i layan:

bridgerton
queens gambit
Suitable boy
How to to ruin christmas
The duchess
Self made : inspired by life of cj walker
Sweet magnolias
Is love enough sir
Never have i ever
Ginny & georgia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 09:24 PM GMT+8 , Processed in 1.701200 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list