CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 26-7-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Best now in Netflix!!!!
- hospital playlist (Korean)
- my husband in law (Thai-trending 2020 tapi Aku baru ber kesempatan nk tgk) hahaha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 26-7-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Annaquinn009 replied at 26-7-2021 02:03 PM
download je kat appstore/playstore...lepas tu subcribe rm50++ lebih mcm tu la untuk 3 bulan...daft ...

Oh ok. Tq u
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 26-7-2021 02:35 PM
queen's gambit tu byk kali lalu lalang kat sugesstion aku, tapi mcm takde feel lagi nak tengok. mm ...


Best. Sebelum ni xde rasa nk tgok. Lepas forumer tu suggest bru tergerak nk tgok. Tak rugi layan.

Smlam tgok Hush. Takut nk mampos citer ni. Berdebar2. Tp best

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 26-7-2021 05:16 PM

So nk update citer kat Netflix yg i suka:

1. Money Heist


2. YOU


3. The Good Doctor


4. The Innocent


5. Locked Up (season 1&2)


6. Queen's Gambit

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
yeyyy masuk list
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 26-7-2021 01:03 PM
Cmna nk langgan disney+?

Klu dah ada astro movie pack boleh free je yg disney hotstar ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
suleyna replied at 26-7-2021 11:35 PM
Klu dah ada astro movie pack boleh free je yg disney hotstar ni

I xde astro u. I langgan Netflix jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:13 PM | Show all posts
Naatasha replied at 16-7-2021 01:56 AM
Korang ada tengok The Good Doctor. Tak tau la kenapa i sedih sgt tengok cerita ni  Kesian Doct ...

iols tengah layan the good doctor ni season 2

dr melendez tu nyummy betul la suka iols tgk dia walaupun katek

masa dia putus dgn tunang dia tu iols pulak yg happy sbb iols rasa tunang dia tu tua dan tk sesuai dgn dia

nasibla adengan romen2 dgn tunang dia tk byk sgt ...hahaha

shaun tu kdg2 i geram ada kesian pun ada..bila dtg sturborn dia tu rasa nak luku je

mentor dia yang org tua tu pun iols suka relax tenang je..kesian kena tumor pulak

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 3-8-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 3-8-2021 02:13 PM
iols tengah layan the good doctor ni season 2

dr melendez tu nyummy betul la suka iols tgk dia  ...

Mula2 tu i mmg suka Dr Melendez. Dah lama2 tengok i suka Shaun pulak. Sedih betul life dia. Asyik nangis je sbb kesian kat dia paling sedih masa dia kena pindah pergi Pathology, dah tak boleh join surgeon resident  

Freddie Highmore @ Shaun mmg pandai berlakon. Dan dia langsung takde social media. Dalam interview, nampak sopan orangnye & cakap teratur.

I suka juga Dr Glassman. Sedih masa Shaun peluk Glassman lepas tau dia sakit sbb Shaun tak suka sentuhan. Indirectly tau la yg dia syg Glassman.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:40 PM | Show all posts
Naatasha replied at 14-7-2021 03:59 AM
Guys, sekarang i tengah tengok cerita ni. Best, menarik, tak bosan. I tepek sikit review.

Harlan Coben
- Safe (2018)
- The Stranger (2020)

Nih English show so far best...
Yg Spanish i have not...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
SY_Mumi replied at 4-8-2021 10:40 PM
Harlan Coben
- Safe (2018)
- The Stranger (2020)

Wow, I tengok preview macam best. Tq

The Innocent tu kdg2 i lupa tu Spanish series sbb i tukar bg dia cakap dlm English. :p
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Crite ape yg ganti the prison playbook??? Kat astro
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
SY_Mumi replied at 4-8-2021 10:40 PM
Harlan Coben
- Safe (2018)
- The Stranger (2020)

Dah habis tengok Safe. Best!!

Dalam cerita ni i meluat kat Jenny. Ayah dia susah2 cari dia, BFF ayah dia smpai masuk ICU, rupanya dia duduk kat rumah sebelah je.. Sbb dia juga Christ kena bunuh, sbb dia sibuk nk korek cerita lama.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 10:23 AM | Show all posts
hanihan16 replied at 26-7-2021 02:35 PM
queen's gambit tu byk kali lalu lalang kat sugesstion aku, tapi mcm takde feel lagi nak tengok. mm ...

menarik untuk di tonton.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape citer best kat Netflix lagi uolss? Cuba bg cadangan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 13-8-2021 05:32 PM
Ape citer best kat Netflix lagi uolss? Cuba bg cadangan

Baru lepas layan list bawah ni. Boleh layan bosan2.
1. movie thai tajuk deep
2. Cerita kanak2 babysitter to monster world kot tajuk dia. Layankan anak hehe
3. Kotaro lives alone baru ep 5
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-8-2021 04:19 PM | Show all posts
nahhh.. layan citer ni pulak!

Badla (English: Revenge) is a 2019 Indian Hindi-language mystery thriller film[2] directed by Sujoy Ghosh and starring Amitabh Bachchan, Taapsee Pannu, Tony Luke and Amrita Singh. The film is produced by Red Chillies Entertainment and Azure Entertainment and is a remake of the 2016 Spanish film The Invisible Guest.[6][7] The story follows an interview between a lawyer and a businesswoman, in which the latter insists that she is being wrongfully framed for the murder of her lover.

Best gila! aku rate 4.5/5
tak sangka aku bollywood ada movie mcm ni.. jgn risau, xde nyanyi2 and nari2!  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jamil_Abu replied at 16-8-2021 04:19 PM
nahhh.. layan citer ni pulak!

Badla (English: Revenge) is a 2019 Indian Hindi-language mystery th ...

Dah layan Badla. Best giler. Sejak Badla tu banyak lagi movie Hindi yg i layan tp susah nak cari standing Badla.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2021 04:48 PM | Show all posts
Naatasha replied at 16-8-2021 04:24 PM
Dah layan Badla. Best giler. Sejak Badla tu banyak lagi movie Hindi yg i layan tp susah nak cari s ...

betul.. filem tu set par tinggi sangat. byk jgk layan filem hindi yg lain, tp so far xjmpe lagi yg selevel dgn Badla. too sad
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2021 06:48 PM | Show all posts
Edited by uda at 16-8-2021 06:49 PM
Jamil_Abu replied at 16-8-2021 04:19 PM
nahhh.. layan citer ni pulak!

Badla (English: Revenge) is a 2019 Indian Hindi-language mystery th ...

oohh rmake of invisible guest! I tenguk film ni dulu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.176750 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list