CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 21-6-2021 09:13 AM | Show all posts
Locked Up & Lupin ni best ke u..citer dia berkisar kn apa

aduh i mmg bercinta nk ngabis kan YOU ni lg 2 episod je
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 09:18 AM | Show all posts
my_irina replied at 20-6-2021 03:52 PM
Anak me ollz dok repeat cite ni rasenye ade 6x dah...mmg lawak...handsome nawww tower tu...part ma ...

wow 6x repeat tu punya la best ek
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 09:31 AM | Show all posts
anak 2 i rajin gak tengok kartun2 jepun kat netflix tu

ada yg best mcm citer spirited away

dia sekeluarga termasuk dlm alam hantu ..parents dia kena sumpah jadi babi

utk selamatkn parents dia, dia kena jd hamba kat alam hantu tu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 21-6-2021 09:13 AM
Locked Up & Lupin ni best ke u..citer dia berkisar kn apa

aduh i mmg bercinta nk ngabis kan YOU n ...

Locked up, cerita pasal banduan kat penjara perempuan. Ada seorang banduan tu ada duit 9juta yg di tanam kat 1 kawasan, tp x diketahui di mana. Rahsia nya disimpan dalam sim card yg disembunyikan. So banduan yg lain cuba nk cari sim card tu. 1 hari banduan yg sembunyi duit 9juta tu kena bunuh d bilik dobi oleh seorang banduan yg jahat gila, Zulema (dlm Money Heist dia berlakon sbg  Inspector Sierra). Zulema plan nk lari dr penjara and cari duit tu pastu lari jauh2, dia siap buat terowong rahsia unt keluar.
Ada seorang lg banduan, Macarena turut rebut duit tu, dia ni yg berjaya jumpa sim card tu. Dia nk duit tu sbb nk byr ikat jamin dia yg berharga 1juta. So kat situ la bermula semua kisah.

Lupin, pasal laki ni nk balas dendam atas kematian bapak dia. Dia plan mcm2. Boleh tgok trailer kat netflix
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 21-6-2021 09:13 AM
Locked Up & Lupin ni best ke u..citer dia berkisar kn apa

aduh i mmg bercinta nk ngabis kan YOU n ...

You ni best, salah 1 sbb pelakon joe tu mmg pandai berlakon.. I baca kt thread YOU, org lagi suka season 2 dari season 1.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 19-6-2021 09:11 AM
tu la sbb x minat pompuan tu kan, amik masa nk abis kan
iols semlm tgk trailer the haunting of hi ...

Dlm Hill house tu pun sheolls agak over acting.. Iolls rasa sbb muka & mata sheolls sgt expressive kot.. Tp dlm Bly sheolls chill skit..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 21-6-2021 02:45 AM
Dah habis YOU season 1. Lakonan Joe terbaik. Suara sedap, percakapan jelas, muka handsome  suka  ...

Wow brp hari marathon tu? Laju chuolls.. 2nd season mula2 iolls rasa slow skit.. & rasa mcm byk sgt plot.. Tp dh tgh2 tu best je utk iolls.. & plot twist last2 tu mmg iolls terkejut sgt.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 21-6-2021 09:13 AM
Locked Up & Lupin ni best ke u..citer dia berkisar kn apa

aduh i mmg bercinta nk ngabis kan YOU n ...

Skit lg tuuu.. Kemonnn..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MsJaneDoe replied at 21-6-2021 05:10 PM
Wow brp hari marathon tu? Laju chuolls.. 2nd season mula2 iolls rasa slow skit.. & rasa mcm byk sg ...

Haha ok tgok balik baru fhm Joe nak guna identiti Will kan? Tgok smbil buat keje lain tu yg x fhm.

Ada thread pasal You kat sini. Mmg org kata season 2 lagi best dr season 1. Lagipun i tak suka Beck. Dia tu birah boleh tahan. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:03 AM | Show all posts
MsJaneDoe replied at 21-6-2021 04:57 PM
Dlm Hill house tu pun sheolls agak over acting.. Iolls rasa sbb muka & mata sheolls sgt expressive ...

ha ni la yg i maksudkan..memek muka mata tu nmpak kn sheols huduh ok hahaha


Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 09:12 AM | Show all posts
Edited by sue_liah at 22-6-2021 09:15 AM

perr akhirnya semlm i berjaya abiskn..tiba2 plot twist pulak ujung2 tu

ingatkn joe dh dpt balasan..mmg sesuai la joe pegang watak saiko tu

skrg i leh fokus kt citer lain...tgh layan dusk till dawn mcm citer vampire je ni

nk tgk money heist yg ramai kata best tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 12:30 PM | Show all posts
meh aku rank  favourite series kat Netflix yg aku dh tengok: -

1. Dark - IMDb 8.8 / Rotten Tomato 95%
2. Ozark - IMDb 8.4 / Rotten Tomato 81%
3. Prison Break - IMDb 8.3 / Rotten Tomato 60%
4. Money Heist - IMDb 8.3 / Rotten Tomato 93%
5. Start up - IMDb 8 / Rotten Tomato 36%
6. Kingdom (S. Korea) - IMDb 8.4 / Rotten Tomato 96%
7. Sherlock - IMDb 9.1 / Rotten Tomato 78%
8. Lupin - IMDb 7.6 / Rotten Tomato 96%
9. Shadow & Bone - IMDb 7.8 / Rotten Tomato 87%
10. Narcos - IMDb 8.8 / Rotten Tomato 89%

banyak2 series, these are my top 10
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Jamil_Abu replied at 22-6-2021 12:30 PM
meh aku rank  favourite series kat Netflix yg aku dh tengok: -

1. Dark - IMDb 8.8 / Rotten Tomato ...

Heyy.. Ada gang dark & ozark.. 2 ni mmg the best series dkt netflix for me too.. Dark mmg sgt pening.. Sbb dia mcm chicken & egg punya problem.. Xtau sapa yg lahirkan sapa.. Haha.. Pastu the first 2 episodes for me mmg dull gila cerita.. Dh hujung2 episode 3 baru iolls mcm terbuntang bijik mata mcm WTF is going oonnnnn.. Terus tgk blk episode 1&2 tu.. Lol.. Tp ending for jonas & martha very the beautiful but yet depressing.. Iolls xleh move on seminggu lps habiskan citer ni..
As for Ozark.. Pun sama.. First 2-3 episodes ni iolls mcm sceptical skit dgn series ni.. Sekali darlene & husband enter frame trus rasa graf naik.. Byk character best dlm series ni.. Marty byrde, ruth & helen are my favorite.. Wendy byrde, ben, darlene pun best tp geram tgk diorg.. Mcm nk lempang je sekor2.. Pelakon dlm series ni mmg semua best.. Puas hati gila tgk.. Oh, ending season 3 mmg unexpected gila.. Mmg ending plg sakit jantung selepas GOT the red wedding punya episode.. Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 22-6-2021 09:12 AM
perr akhirnya semlm i berjaya abiskn..tiba2 plot twist pulak ujung2 tu

ingatkn joe dh d ...

Money heist jgn layan dgn anak tau.. Byk scene menggelabah tetek.. haha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2021 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Jamil_Abu replied at 22-6-2021 12:30 PM
meh aku rank  favourite series kat Netflix yg aku dh tengok: -

1. Dark - IMDb 8.8 / Rotten Tomato ...

Hi thank you u! Dalam list ni i pernah tengok Money Heist & Lupin. Now dah free, maybe boleh Dark or Ozark lepas ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-6-2021 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MsJaneDoe replied at 21-6-2021 05:10 PM
Wow brp hari marathon tu? Laju chuolls.. 2nd season mula2 iolls rasa slow skit.. & rasa mcm byk sg ...

Finally, habis dah! Suka part Joe berdua dgn Love, rasa romantik keterlaluan mereka tu. Dari cara cakap sampai perbuatan. Haha!

Hurm tapi nampak nye Joe tgh intai awek sebelah rumah pulak. Ish macam2 larr dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru habis layan series Peaky Blinders. Tibah minat kat Cillian Murphy. Aiyoooo dok tengok ig2 yang shared gambar heolls. Motippppp
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:00 AM | Show all posts
Jamil_Abu replied at 22-6-2021 12:30 PM
meh aku rank  favourite series kat Netflix yg aku dh tengok: -

1. Dark - IMDb 8.8 / Rotten Tomato ...

wah byk citer dr list u yang boleh di layan

semlm i layan dark smpai epi 4

agak confusing jln citer dia, awal2 tu nak ingat ni ank sapa family sapa sbb byk family dlm citer ni saling berkait

1st epi terpanjat i laki mati bunuh diri, bini syok je sorong tarik dgn laki org hahaha

nasib i tgk citer ni kt hp sorang2..best gak sbb nak tau misteri kehilangan budak2 tu, & rahsia2 lain org2 pekan tu



Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:03 AM | Show all posts
MsJaneDoe replied at 22-6-2021 08:36 PM
Money heist jgn layan dgn anak tau.. Byk scene menggelabah tetek.. haha..

nasib u remind i..citer derang tk ada xxx tk best agaknya

neflix ni yg baiknya dia ada tulis untuk 13+ 16+ 18 ada sex nude apa semua tu


Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 23-6-2021 09:00 AM
wah byk citer dr list u yang boleh di layan

semlm i layan dark smpai epi 4

Enjoy the show chuolls!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 09:06 PM GMT+8 , Processed in 2.099565 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list