CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 11:57 AM | Show all posts
Naatasha replied at 17-6-2022 02:46 PM
Wah tq la. I mmg ada tgok Stranger, Safe. Ada forumer suggest. The Innocent tu Spanish kan?
Now tg ...

aah The Innocent (Spanish), Gone for good (French)
punyalah attach dengan citer Safe tu. OST dia iols buat ringtone hahahaahah - Glitter & Gold
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-6-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 9-5-2022 12:10 PM
gigih weols maraton better call saul. baru sempat nak tgk.
breaking bad mmg aku follow sampai finale ...

Chuolls dh habis ke Better Call Saul? Best tak? Iolls tgh nak habiskan Ozark, best giler cite ni. Ingat lepas habis Ozark ni nk marathon BCS pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 08:00 PM | Show all posts
Bosan2 layan jugak nexflix. Tp prefer yg limited series. Episod xbyk,more or less dlm 10epi. Yg berseason2 xboleh nk layan sgt rasa nk muntah bsambung..bsambung..bsambung..plot twist nya. i suka queen's gambit, unbelievable,maid. Oh! Black mirror pn ok jgk sbb suma episode independent story. Last movie i tgk yg Ryan Reynolds tu, Adam's project eh. Lupa. Ni yg ada rowan Atkinson tu baru kluaq kot. Ank i dok tgk. Tazabar nk tggu the old guard 2 ngn extraction 2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-6-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru habis tengok Man Vs Bee. Tengok sbb ada Mr Bean. Laaa sakit jiwa tengok cerita tu uolsss. Rasa nk tolong cepuk je Bee tu. dengan muka Mr Bean tercalit taik anjing.. Yiiihhh. Tapi boleh je la layan sbb episod pendek2
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas layan Man Vs Bee. Walaupun kelakar tapi rasa stress pulak tengok dia beria nak hapuskan lebah tu. Tapi tak sangka pulak rupanya owner rumah tu something wrong.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang tengah nak layan Peaky Blinders S6. Series ni macam ada persamaan sikit dengan Sons of Anarchy, cumanya scene bunuh dalam SoA tu lagi kejam. And betul sangkaan iols Tommy punya nephew tu ada hidden agenda.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 1-7-2022 11:42 PM
Sekarang tengah nak layan Peaky Blinders S6. Series ni macam ada persamaan sikit dengan Sons of Anar ...

Tiberr tommy ada anak lain. Haha. Iolls tak paham finn tu mmg sama belot atau heolls mmg takde gut nak bunuh org sampai kena buang? Senang sgt Duke tu masuk dlm family. Ending plot twist, ingt tommy betul2 dh nazak rupenya kena tipu hidup2 dgn mosley.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 2-7-2022 09:46 AM
Tiberr tommy ada anak lain. Haha. Iolls tak paham finn tu mmg sama belot atau heolls mmg takde gut ...

Meols baru sempat layan sampai episode 2. Michael tu memang ada vibe tak best sikit, sekali dengan bini dia tu. Ada pembelot lain ke selain heols? Si Arthur pulak makin menjadi2 bengong dia.
Yang iols perasan memang pantang la kalau ada yang kacau family theyols.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-7-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by blakerainer at 2-7-2022 08:09 PM
BlackOpium replied at 2-7-2022 05:48 PM
Meols baru sempat layan sampai episode 2. Michael tu memang ada vibe tak best sikit, sekali dengan ...


Traitor dia geng peaky tu jugak, kwn si finn. Heolls sampai kena sunat dgn uncle jack tu paksa jd informant Arthur fav iolls dlu tp rimas tgk heolls kali ni jd crack addict. Michael season ni aim dia nak bunuh tommy je, entire season heolls duduk dlm jail.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 2-7-2022 07:56 PM
Traitor dia geng peaky tu jugak, kwn si finn. Heolls sampai kena sunat dgn uncle jack tu paksa jd  ...

Ampun uols iols confused Finn tu sebab Michael tu in real life nama dia Finn Tak sangka pulak si bongsu tu pembelot. Kawan dia rasanya yang sorang tu je iols kenal.
Harapnya betullah janji si Tommy nak free dari segala dunia gelap tu. Rasanya banyak kali jugak dia nak free tapi macam tak berjaya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 03:44 PM | Show all posts
Kebanyakan english tv series kat Netflix ni dah aku tengok tapi lately ni mcm Netflix kerap sangat buat series yang hero die african american. heroin plk omputih. bukan racist tp ade bnd yang xboleh nk normalize kan..rasa mcm xkena kalo dah banyak sgt. kadang nk tgk hero omputih yang hensem2 tp potong mood la. bukan semua org ade taste yang sama. kat mana nk voice out kt netflix ni.xde mood terus nk tgk kdg2..baik layan korea.realiti memang orang korea je semua berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:15 AM | Show all posts
just nak share...baru lps habis tgk Our Blues
rasa best sgt citer nih..penuh emosi..happy, sedih, kelakar
banyak kali nangis sepanjang citer nih
epi memula je boring sket....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 7-7-2022 09:15 AM
just nak share...baru lps habis tgk Our Blues
rasa best sgt citer nih..penuh emosi..happy, sedih, ke ...

Memang best. Paling suka young ok, young hui & jeong joon. Yeong hui comel, pandai berlakon. Sedih la masa nk balik tu dia dah siap2 tunggu kat luar rumah, sister dia tak suka dia duduk situ
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 09:11 AM | Show all posts
Naatasha replied at 7-7-2022 02:24 PM
Memang best. Paling suka young ok, young hui & jeong joon. Yeong hui comel, pandai berlakon. Sedih ...

betulllll...tp dia ttp syg sis dia no matter what...

iols suka part in-gwon ngan ho sik...
bapak2 yg berusaha mati2an untuk anak2
mmg rasa kecewa yg amat sgt

nway...iols masih x boleh move on ni
kalau ada citer2 yg pasal kehidupan ni..please suggest..ahaahha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 8-7-2022 09:11 AM
betulllll...tp dia ttp syg sis dia no matter what...

iols suka part in-gwon ngan ho sik...

Kisah bapak2 tu ok jugak, just pada i anak perempuan dia tu biadab sikit huhu.

Reply 1988 dah tengok? Best, i tgok lepas baca byk forumer suggest citer ni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 05:23 PM | Show all posts
Naatasha replied at 8-7-2022 04:16 PM
Kisah bapak2 tu ok jugak, just pada i anak perempuan dia tu biadab sikit huhu.

Reply 1988 dah ten ...

tq uolss...nak tgk...hahah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-7-2022 09:42 PM | Show all posts
dah tengok lama dah ST4 tapi saja nak reply...

stranger things season 4...

best la dari season 3 yang hampeh dan melalut sangat bagi iols sampai lari dari cerita asal stranger things... watak dan ending dia pun best rasa tak sabar nak tengok seasons 5... vibes dia kembali balik ke zaman season 1 and 2...

cumanya watak dustin tu overnyaaa ewww... suruh la kurang2 kan sikit over dustin tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-7-2022 09:42 PM
dah tengok lama dah ST4 tapi saja nak reply...

stranger things season 4...

Iolls rasa will tu bakalan mati next season huhuhu. Ending tu vecna kacau si will ni balik kan. S4 ni heolls tak function asyik murung tgk si mike dgn eleven. Team california paling tak best, I cuma kelakar tgk argyle tu je haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2022 09:43 PM | Show all posts
blakerainer replied at 9-7-2022 09:37 PM
Iolls rasa will tu bakalan mati next season huhuhu. Ending tu vecna kacau si will ni balik kan. S4 ...

haha... theory iols plak rasanya max tu dah takde... eee motip dah patah riuk gitu masih gigih eleven nak selamatkan mujur la scene tu sedih sangat sebab eleven takde dekat situ tapi masih boleh nampak max dari kedai pizza..
Will tu gayah bottom khen tak silap dalam show ni? dan will orang pertama kena culik ke macam mana ye sebab dia boleh rasa balik benda2 tu bila dia kembali ke hawkins... luar pada hawkins helok je aman damai heshe jalan sambil melenggok... apa kata semua residen tu pindah je dari hawkins nan hauk sendu tu... lepastu nuclear je habis satu bandar tu... lagi aman... nak kata kerugian besar... rumah masing2 rumah treler je pun... bawak je la angkut ke padang pasir sebelah tempat rahsia makmal hawkin tu...

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by blakerainer at 9-7-2022 10:46 PM
dudaberhias replied at 9-7-2022 09:43 PM
haha... theory iols plak rasanya max tu dah takde... eee motip dah patah riuk gitu masih gigih ele ...


Betul tu haha. Max tu dh mati kan, gigih nk hidupkan balik, dgn badan patah riuknye. Iolls tak puas hati eddie mati. Every season kalo ada watak fan favorite/crush mesti mati. First season tunang Joyce tu mati, Alex, Billy pastu Eddie

Iolls dh lupa cmne Will tu kena sampuk dgn Vecna tp Demogorgon yg possess heolls tu sebahagian dri host yg Vecna tu control (scene masa 001 memula tercampak kt Upside Down, heolls create awan tu bentuk labah2 gergasi). Tu heolls boleh feel Vecna tak mati, ikut pemahaman i lah. Tp tulah pelik, heolls melenggang je season kali ni, takde feel apa2 kan. Will tu tetiber gayah season kalini. Tak bestnya cukuplah Robin sorang tu je even iols ship Robin dgn Steve tu lagi. Hope next season takde la tunggu sampai bertahun, S3 tu lupa terus. Cuma ingt Hooper transported ke Russia je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:47 AM GMT+8 , Processed in 0.231181 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list