CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 4-4-2022 10:59 AM | Show all posts
Naatasha replied at 2-4-2022 03:14 AM
Dah habis tgok What Happens to My Family!
Episod 47 ke atas tgok skip2 bukan sbb tak best tapi mal ...

Alhamdulillah.. hahahaha settle .. best kan.. simple punya citer pun boleh menyentuh hati... anyway i rasa citer ni dlm studio la u.. dorg buat... boleh la beribadah dgn tenang jap.. stop korea sebulan... kekekekee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-4-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 9-4-2022 02:05 AM
Whatsofunnyth replied at 28-3-2022 11:35 AM
Takde ke yg layan bridgerton S2? Iolss fall in love la dgn skin newcomer tu. Tak thu la knp iolss la ...


I tengok. I lebih suka cerita season 2. Mula2 i tgok season 1 i rasa best, tengah2 tu boring pastu dekat hujung best balik Tapi cerita ni nampak murahan sgt sbb byk aksi 18sx, terlalu byk scene 18sx sampai naik loya.

I suka watak Penelope, rasa dia sweet sgt & cute. Kesian dia sbb Collin tak suka dia and i suka friendship dia dgn Eloise, harap diorang berbaik in s3.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-4-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_PariS replied at 4-4-2022 10:59 AM
Alhamdulillah.. hahahaha settle .. best kan.. simple punya citer pun boleh menyentuh hati... anywa ...

Ohh dalam studio. Patutla rasa kawasan rumah tu mcm tak real. I try Google info pasal kawasan rumah tu tp x dapat2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-4-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya cerita Old Enough ni. Budak kecik kena buat tugasan, pergi kedai, hantar @ ambil barang. Sedih jugak sbb tgok kecik2 dah jalan sorang pegi kedai. Menangis i tengok cerita ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 12:10 PM | Show all posts
gigih weols maraton better call saul. baru sempat nak tgk.
breaking bad mmg aku follow sampai finale dulu.

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Uolss, takde ke yg ada list new tv series yg best sikit. Bole yg dari netflix or cable lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 18-5-2022 07:55 PM
Uolss, takde ke yg ada list new tv series yg best sikit. Bole yg dari netflix or cable lain

Designated survivor korea version. Best sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls baru nak start tgk bly manor. Tp 1st 2 episode lembapnya storyline.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 18-5-2022 07:55 PM
Uolss, takde ke yg ada list new tv series yg best sikit. Bole yg dari netflix or cable lain

HBO Go punya series pon best2 jugak. Iolls skrg ni tgh tgk The Flight Attendant dgn Righteous Gemstones haha. Netflix dah tak tahu nk tgk apa, banyak choice pon tak boleh decide nak tgk mana.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
korang iols baru je tengok RRR best.. 3j melayan walaupun ada scene agak x masuk akal.. tu pun tengok sebab kawan india iols cadangkan
tapi cerita ni ada lagu2 la
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2022 04:07 PM | Show all posts
this is us series pun best, pasal kembar 3 ..2putih 1hitam yg di adopted

perihal derang zaman kanak2 smpai besar, iols baru layan season 2

kat netflix tk ada iols tgk kat loklok
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku Lyn movie lama jer tahun 90s
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa tv show 2022 yg best ni? Iolss baru tengok the staircase, beshe je
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:19 PM | Show all posts
ninnamina replied at 30-5-2022 12:09 AM
korang iols baru je tengok RRR best.. 3j melayan walaupun ada scene agak x masuk akal.. tu pun tengo ...

i layan jgk cerita ni. best kelakar dan penuh aksi2 tak logik filem tamil. kelakar so bantai gelak je.. filem tamil pon dah hapgred skrg, kualiti jauh lagi bagus dr filem2 kita ni tau
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:20 PM | Show all posts
now sis tgh pulun short series adaptasi novel  Harlan Coben:

yg dah setel tgk Stranger, Safe.

tgh pulun Stay Close, The innocent, Gone for good.

rasenya ade few lagi short series dr novelist ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:43 PM | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 20-5-2022 10:53 PM
Designated survivor korea version. Best sgt.

setuju ..patut ada Season 2..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 17-6-2022 02:20 PM
now sis tgh pulun short series adaptasi novel  Harlan Coben:

yg dah setel tgk Stranger, Safe.

Wah tq la. I mmg ada tgok Stranger, Safe. Ada forumer suggest. The Innocent tu Spanish kan?
Now tgh cari citer nk tgok kat Netflix, tapi xde yg menarik. Boleh la nanti tgok stay close n gone for good.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 6-6-2022 03:07 AM
Aku Lyn movie lama jer tahun 90s

Citer ape u? I tgok movie lama2 gak sbb mcm xde yg best je skrg. I tgok cerita ni hari tu, ok la terhibur


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 20-5-2022 10:53 PM
Designated survivor korea version. Best sgt.

Ok dah add to my list. Tq!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
nohas replied at 17-6-2022 02:43 PM
setuju ..patut ada Season 2..

Baru start tgok. Macam best tapi takde sari kata bahasa melayu. Jenuh audio ckp korea, sari kata English English i so so sajee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 10:11 PM GMT+8 , Processed in 0.077736 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list