CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 21-10-2021 12:31 PM | Show all posts
anak sy minat siri korea,dia sajes squid game sy pun tgk jugak
ntah mat2 saleh tepi jalan mana la dorg kutip berlakun
setiap dialog mesti mencarut,padahal citer ganas mat saleh pun takde carut sebanyak tu
ni org kata terlebih mat saleh dari mat saleh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 23-10-2021 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 10-10-2021 05:01 PM
Baru lepas marathon tgk docu house of secrets:the burari deaths…pasal 11 org mati gantung diri kat  ...

Baru tengok, seram menakutkan. Harey betul
I skip skip banyak sbb tengok malam
Nak tanya paip kat luar rumah dorang tu ada kaitan ke? Yg ada 11 paip sumenya. Kontraktor kata untuk pengudaraan.. Tp polis kata pelik, pengudaraan ape..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:00 AM | Show all posts
the latest layan "the Maid" besttttt
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-10-2021 09:34 AM
Sweet home iols tengok dah cuma tak habis lagi marathon. Terlampau banyak siri dekat netflix. Swee ...

Bukan peminat cerita korea tapi setuju, kingdom paling best buat masa ni. Sweet home ok jugak.

Dah tengok squid game tapi rasa merepek betul utk diangkat di seluruh dunia padahal cerita tu tak sehebat mana. Overrated.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:23 AM | Show all posts
Naatasha replied at 26-7-2021 04:25 PM
So nk update citer kat Netflix yg i suka:

1. Money Heist

The innocent ni best gilaaa. Season 2 pun dia ada kan. But iolss baru nonton 2episode je
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:25 AM | Show all posts
Uolss, takde ke yg layan movie/series dari scandinavian countrys? I need recommendationnnn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 25-10-2021 08:23 AM
The innocent ni best gilaaa. Season 2 pun dia ada kan. But iolss baru nonton 2episode je

Lepas the innocent i layan La Mante. Best juga. I rasa i suka cerita yg tricky, plot twist, misteri2 gitu. Heheh
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 25-10-2021 10:23 AM
Lepas the innocent i layan La Mante. Best juga. I rasa i suka cerita yg tricky, plot twist, mister ...

Sya pun suka genre yg thriller mistery crime. Sis kena start tengok curon, the mess you leave behind, quick sand, someone has to die, who kill sara. Best gila series ni. So far i suka layan series foreign la. German, scandinavian, spanish or latin amerika tu bnyk best series diorang. Another genre yg best tu dark (best of the best series ni, the best non english series di netlix), the rain pun best
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-10-2021 11:39 AM | Show all posts
Naatasha replied at 25-10-2021 10:23 AM
Lepas the innocent i layan La Mante. Best juga. I rasa i suka cerita yg tricky, plot twist, mister ...

Dark desire pun best sis , a lil bit 18+ but oke la. Uk pun ada series crime genre yg best tpi bukan netflix pnya. Tittle dia, Marcella. Season 1-2 oke la but season 3 tu mcm boring
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 25-10-2021 11:14 AM
Sya pun suka genre yg thriller mistery crime. Sis kena start tengok curon, the mess you leave behi ...

Thank you suggest cerita2 ni. Memang tgh cari nk tgok cerita ape. Last2 semalam terlayan I am Mita, Your Housekeeper. Tengok smpai episode 5 lepas tu terus pegi episode last bosan sikit
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:12 PM | Show all posts
Naatasha replied at 23-10-2021 06:09 AM
Baru tengok, seram menakutkan. Harey betul
I skip skip banyak sbb tengok malam
Nak tan ...

Iols pun tgk skip2...smpi tertdo tgk...hahaha..yg paip tu ntah la...kebetulan kot...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:13 PM | Show all posts
Money heist lom habis2 lg iols tgk…nk tgk citer lain plak..adoiii…
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 06:16 PM | Show all posts
sape dah tengok sa balik baju? best juga filem dia, cuma intro bosan gila lah sebab pelakon lelaki konon kacak tu tak herlokkkkkk dan serabai dengan rambut panjang... asalkan tak herlokkk memang bosan betul... iols suka betul time dengan ahso tetek besar dan kaka naik bas tu... dalam bas tu tak henti2 duk citer pasal tetek dengan detailnya... tapi lawak dan betul2 happen in real life...

so far filem dia ok... not bad la... harap2 deorang buat filem macamni lagi cuma minus bahagian2 yang tak perlu... pastikann jejannn herlokkk betul2 herlokkkk... jangan puji2 kacak rhoperrnyaaa taraf2 muka sofie jikan
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 06:17 PM | Show all posts
Naatasha replied at 23-10-2021 06:09 AM
Baru tengok, seram menakutkan. Harey betul
I skip skip banyak sbb tengok malam
Nak tan ...

iols dah habis tengok ni haritu kaka... memang serammm... scaryy sampai harini teringat...memang kematian yang misteri... ada unsur cult dan hantu omggg...

tak sangka family yang jiran2 kata baik boleh jadi gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 06:18 PM | Show all posts
wolfheart replied at 25-10-2021 06:58 AM
Bukan peminat cerita korea tapi setuju, kingdom paling best buat masa ni. Sweet home ok jugak.

D ...

tu la... kingdom memang best... iols enjoy betul plot story dia... squid game mula2 tengok best tapi hanya lepas episod 4 ada rasa best tu... episod 1-3 boring tersangat sebab panjang gila nak cerita pasal backstory watak2 yang tak perlu pun... patutnya ep 1 lagi dah habis cerita pasal backstory semua tu... ulang sekali lagi iols hanya boleh tengok waktu main game tu je... lain2 tu bosan sangat bila ulang...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 06:23 PM | Show all posts
c===8 replied at 21-10-2021 12:28 PM
kak duda punya pasal saya tgk maid.rupanya sean tu mmg best berlakun sejak kecik.sy kenal dia kat pi ...

dah tengokkk king of summers sebab herlokk punya pasal... tapi iols dah tengok sebelum maid lagi...dia juga ada berlakon dalam jurassic world...
semua filem dia iols dah tengok rasanya sebab herlokkk hokkeh kaka
filem tu best ke tak... asalkan herlokkkk... sooo kita kata je best untuk jaga hati pelakon tu....

sorang lagi tom holland...

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-10-2021 06:25 PM | Show all posts
c===8 replied at 21-10-2021 12:31 PM
anak sy minat siri korea,dia sajes squid game sy pun tgk jugak
ntah mat2 saleh tepi jalan mana la do ...

khennn nauzubillah min zalik cringe betul dialogue2 mat salleh tu...
macam order dari shopee jah untuk kerja lakonan babak last minute... sebabtu takde adegan vip2 tu dengan player2 lain tu...
rupanya last minute sampai sebab CJ delivery lambat deliver... order pun time tengah sale...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2021 07:01 AM | Show all posts
Edited by Naatasha at 31-10-2021 07:06 AM

Baru habis tengok Flower of Evil. Sangat berbaloi tengok sbb jalan cerita menarik, hero & sume watak tak kayu. Terkejut detektif sbb terkawin dengan pembunuh bersiri



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:47 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-10-2021 06:16 PM
sape dah tengok sa balik baju? best juga filem dia, cuma intro bosan gila lah sebab pelakon lelaki k ...

Dh tgk..best...time kaka lompat2 dlm toilet tu mata iols pun turut turun naik ikut ketet dia ...choki2
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:51 PM | Show all posts
lurve82 replied at 5-11-2021 08:47 PM
Dh tgk..best...time kaka lompat2 dlm toilet tu mata iols pun turut turun naik ikut ketet dia  ...

khennn... filem yang santai... cumanya iols tetap nak kecam jejan tak herlokkk tuuu...kan alvin chong dan sean lje ada kenapa tak ambil deorang je berlakon...
ni nak jugak hype kekonon jantan retis tu herlokk tapi tak herlokkk punnn...

tapi takpe slow2 la tu netflix labur kat malaysia... lagipun deorang focus negara yang ramai subscriber ler tiewww macam india...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 06:14 AM GMT+8 , Processed in 0.074973 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list