CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 8-10-2021 04:25 AM | Show all posts
satu lagi iols dah tengok MAID ... sangat the bombbb dan best...

sape ibu tunggal sila lah tengok cerita maid ni... uols akan benci karakter utama tu sebab terlampau bodoh... tapi hakikatnya begitu lah real life... cerita dia sangat touching... tapi cumanya kenapa la dia tinggalkan ex laki dia... dah la herlokkk... reda je la bewokkk pun janji orang tu dah cuba cari duit...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-10-2021 04:29 AM | Show all posts
show yang iols nanti2kan...

witcher 2

upcoming

Squid Game S2
Girl From Nowhere S3

dua2 siri atas ni sangat menarik... khas untuk sape yang suka tema absurd ala2 black mirror tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2021 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-10-2021 04:25 AM
satu lagi iols dah tengok MAID ... sangat the bombbb dan best...

sape ibu tunggal sila lah tengok ...

Tengah tengok Maid, baru episode 4. Yes i setuju, cerita ni best.

Duda pun boleh tgok cerita ni kan? Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 8-10-2021 05:45 AM
Tengah tengok Maid, baru episode 4. Yes i setuju, cerita ni best.

Duda pun boleh tgok cerita ni ...

Hahaha tak pasti, kena tanya yang bebetul duda si somi dia yang sean tu... Best kan kaka cerita dia walaupun iols geram sangat nak lepuk2 je karakter utama tu, lembam & bodoh semacam, tapi at the same time realistic dengan keadaan dia. Bukan bodoh di buat2 macam drama melayu yang sememangnya membuatkan iols nak lontar TV kot tingkap dan kambus TV tu sampai mampoih pokok2.

Apa2 pun ex somi dia herlokkkk betul, walaupun badan gendut. Kalau gitu iolsss rela bersama walaupun di baling2 kaca setiap hari. Kita la kena pandai, dia baling kaca. Sooo beli la set pinggan mangkuk kertas pulak dari eco.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 09:28 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 8-10-2021 04:23 AM
AIB memang best... tapi orang suka squid game atas sebab2 :

warna shooting/ sangat menarik ala2 ...

Hubby I cakap SG untuk kpop teens & orang tua, aib untuk intellectual young adults lol.

U tak tengok sweet home ke, katanya nak start filming s2 dah. Tapi katanya main lead orang lain, bukan songkang
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_sssara replied at 8-10-2021 09:28 AM
Hubby I cakap SG untuk kpop teens & orang tua, aib untuk intellectual young adults lol.

U tak  ...

Sweet home iols tengok dah cuma tak habis lagi marathon. Terlampau banyak siri dekat netflix. Sweet home best. Walaupun cgi dia agak rengsa. Tapi antara semua siri korea netflix kan kaka, kingdom tetap paling best dalam segi plot dan penceritaan untuk iols. Agittew mungkin sebab putera mahkota herlokkkk. Asalkan herlokkk kita kena la tengok sampai habis dan review best.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 10:14 AM | Show all posts
Naatasha replied at 28-9-2021 02:50 PM
Betul comell budaknya.

Ada forumer dlm thread ni pun ckp Badla tu best. Cerita tu berlakon kat  ...

badla ni i dah tengok spanish version, best baik punya plot twist

so i skip dulu la sbb tk minat atok bachan tu ..boleh hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2021 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-10-2021 05:52 AM
Hahaha tak pasti, kena tanya yang bebetul duda si somi dia yang sean tu... Best kan kaka cerita di ...

Baru habis tengok MAID. Kadang2 mmg rasa Alex tu bodoh sgt2, byk peluang terlepas sbb dia odo betul. Contoh, dh dpt duduk rumah Nate yg herlok lagi perkasa, dia pegi make love dgn Sean. Lepas tu ngaku dia tido dgn Sean kat Nate. Tak pasal2 dah kena halau, acah nak jujur tapi tak tau grab peluang.

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-10-2021 12:10 PM | Show all posts
semlm dapat habis kan badla

pada i versi spanish lagi better lagi feel

mungkin bila dah tau jln cerita i harapkan dpat feel yg sama untuk versi hindi

yg best atuk amit, mak pak sunny berpengalaman org lama berlakon kan

yg muda2 tu agak kayu lebih2 lagi si  pompuan tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 9-10-2021 12:10 PM
semlm dapat habis kan badla

pada i versi spanish lagi better lagi feel

I tak tengok spanish. So tak dpt nak compare. Jalan ceritanya best and plot twist tak sangka2. Ada org kata yg jahat dlm Spanish lelaki kan, yg hindi version penjahatnye pompuan.

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 05:01 PM | Show all posts
Baru lepas marathon tgk docu house of secrets:the burari deaths…pasal 11 org mati gantung diri kat india…best juga docu ni…ada 3 epi…
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 09:30 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 8-10-2021 09:34 AM
Sweet home iols tengok dah cuma tak habis lagi marathon. Terlampau banyak siri dekat netflix. Swee ...

Kingdom tu memang best walaupun slow-burn. Tapi crown prince tu I cannot really go. I suka je Jihoon, handsome tinggi, dah tapi watak dia slow betul lah. Sampai ke sudah nak kena loading setiap kali kena serang.
Dia punya battle takde yang memorable pun for me, asyik loading terkejut end up rakyat ramai mati sebab dia. Walaupun nampak macam terpelajar elok dari kecik tapi apasal dah besar panjang jadi slow gitu.

Dalam banyak2 battle tu yang paling greatest/touching for me was when that pembesar lock pintu cannal tu dengan pedang tertusuk kat dada dia pada chain tu, and that time masa seobi lari selamatkan baby dengan baju berapi tu


Ee tak sabar tunggu s3, gianna jun ada! She gonna steal the show
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-10-2021 04:29 AM
show yang iols nanti2kan...

witcher 2

Meols tak paham tengok The Witcher tu tapi gigih habiskan tgk Henry Cavill Second season heols reunite dgn Ciri tu khen. Hope lebihkan screentime Geralt dgn Ciri. Meols still tak move on casting utk Yenefer tu. Kalau pilih pelakon lain utk watak Yen mungkin iols suke ;
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 16-10-2021 06:52 PM
Meols tak paham tengok The Witcher tu tapi gigih habiskan tgk Henry Cavill  Second season heols  ...

Tu la, ramai yang lagi herlokkkk untuk jadi yennefer. Tapi tak dinafikan sheols punya lakonan meletoppp... Sekarang iolss tengah tengok dokumentari burari death tu pulak, omg disturbing betul kaka.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru habis binge My Name dari malam sampai pagi. Best citer ni tak bosan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 17-10-2021 10:44 PM

Korang dah tengok ke YOU new season? Awal2 dah bunuh org


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-10-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok la hometown cha cha cha. Sweet je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-10-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
wafeloren replied at 18-10-2021 07:04 PM
Tengok la hometown cha cha cha. Sweet je.

Memang sweet. Tambah2 pula suasana kat situ lawa. Habis dah tengok. Bye Hong banjang
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:28 PM | Show all posts
kak duda punya pasal saya tgk maid.rupanya sean tu mmg best berlakun sejak kecik.sy kenal dia kat pilem kings of summer,akak duda tgk la,best

nate tu pulak dlm siri midnight mess dia jadi muslim sheriff kat pulau tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:31 PM | Show all posts
anak sy minat siri korea,dia sajes squid game sy pun tgk jugak
ntah mat2 saleh tepi jalan mana la dorg kutip berlakun
setiap dialog mesti mencarut,padahal citer ganas mat saleh pun takde carut sebanyak tu
ni org kata terlebih mat saleh dari mat saleh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:34 PM GMT+8 , Processed in 0.080521 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list