CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Naatasha

[LAIN-LAIN] TV show dan Movie Best di Netflix

  [Copy link]
Post time 17-8-2021 10:14 AM | Show all posts
uda replied at 16-8-2021 06:48 PM
oohh rmake of invisible guest! I tenguk film ni dulu.

yess... but cara dorg garap balik cerita ni pun best juga. Amitahb Bachan mmg best...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 18-8-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 18-8-2021 03:15 PM
Jamil_Abu replied at 16-8-2021 04:48 PM
betul.. filem tu set par tinggi sangat. byk jgk layan filem hindi yg lain, tp so far xjmpe lagi yg ...


A few IGers cakap cerita ni best. Tapi pada i cerita ni tak kemas.


Badla selain jalan cerita yg strong, location shooting tu lawa2. Tak silap shooting kat Scotland. Memang puas hati cerita ni. Highly recommended!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
uda replied at 16-8-2021 06:48 PM
oohh rmake of invisible guest! I tenguk film ni dulu.

The Invisible Guest best ke? I malas nk tgok Spanish version ni sbb dah tau sape pembunuh. Haha.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
SY_Mumi replied at 4-8-2021 10:40 PM
Harlan Coben
- Safe (2018)
- The Stranger (2020)


I dah finish tengok Safe & The Stranger
Safe best giler and recommended!


The Stranger pada i jalan cerita lemah sikit dan cerita tak kemas, cerita dia bercampur aduk. I tak boleh brain kaitan naked boy & budak potong kepala alpaca dgn kehilangan Corrine. Tapi terpulang pada masing2, mungkin ada yg suka cerita cmni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:56 PM | Show all posts
Naatasha replied at 18-8-2021 03:05 PM
The Invisible Guest best ke? I malas nk tgok Spanish version ni sbb dah tau sape pembunuh. Haha.

Sama aje, cuma film ni yg jahat lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 05:31 PM | Show all posts
Naatasha replied at 18-8-2021 03:03 PM
A few IGers cakap cerita ni best. Tapi pada i cerita ni tak kemas.

yup, Haseen Dilruba tu ade mehhh sikit laa.. tapi Badla mmg power!
smlm aku tgk citer Queen plak... chill2 rileks je citer dia sbb  penat kerja satu hari tak larat nak layan citer heavy.
Queen pun not bad and very cute movie.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-8-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 22-8-2021 07:03 AM
Jamil_Abu replied at 19-8-2021 05:31 PM
yup, Haseen Dilruba tu ade mehhh sikit laa.. tapi Badla mmg power!
smlm aku tgk citer Queen plak. ...


Semalam pun i tengok Queen Yg penting part nyanyi menari2 tu i skip. Ending dia Queen tu xde ngn sape2 kan? Ingatkan end up dgn Olaksender.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Jamil_Abu replied at 16-8-2021 04:19 PM
nahhh.. layan citer ni pulak!

Badla (English: Revenge) is a 2019 Indian Hindi-language mystery th ...

Baru layan tadi memang best. Plot twist sana sini hahaha..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 22-8-2021 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas tengok Sweet Girl. Cerita dia ingat kan biasa2 je, sampai pertengahan tiba2 ada plot twist yg dasyat OK, boleh layan cerita ni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa suka layan series ala desperate housewives bolehla layan why women kill s 1&2, jalan ceta semua lain2 so both season best je. Lagi satu series the White lotus, pasal peel orang Kaya Yang holiday kat satu resort in Hawaii..Jennifer Coolidge Ada berlakon, mmg lawakla..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 22-8-2021 09:47 AM
Sapa suka layan series ala desperate housewives bolehla layan why women kill s 1&2, jalan ceta semua ...

Takde pun The white lotus kat Netflix
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 22-8-2021 02:52 PM
Takde pun The white lotus kat Netflix

Dia bukan produced by netflix..try search kat website movies123..I xlanggan netflix pun tengok situ je lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 02:14 PM | Show all posts
agaknya i belum habis demam cerita doctor2 ni hehehe

habis  je tgk the good doctor , i layan new amsterdam

tk la byk tunjuk bedah2 tu tp jalan cerita nya best

tentang pengarah hospital Max yg ada kanser tapi berjuang untuk urus kan hospital new amsterdam tu

doctor2 nya walaupun tk hensem cantik tp ada tarikan la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 26-8-2021 11:07 AM

Baru habis tgok cerita The Chalet. I rate 4.4/5 sbb cerita best tapi cakap France pulak. Mana nk dgr dia ckp mana nk baca subtitle

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2021 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 27-8-2021 05:22 AM

Semalam i layan La Mante. Best sangat! Tak rugi tengok. Cerita pasal ada pembunuh copycat style pembunuhan 20 tahun lepas. Nak kata scary sgt tu tidak, tapi cerita ni buat kita terus terusan nak tengok sbb nak tahu apa jadi seterusnya.

Dalam cerita ni ada 3 org i syak pembunuh misteri tu. Mula2 i rasa  A, kemudian B , kemudian C pulak. Rupanya pembunuh sebenar ialah si D   Menarik!
  
   


Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 11:55 AM | Show all posts
Malam tadi marathon tengok Money Heist Season 5 yang baru release...

Tak puas tengok, 5 episode jer, kena tunggu lagi sampai Dec
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 12-9-2021 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Reymz replied at 4-9-2021 11:55 AM
Malam tadi marathon tengok Money Heist Season 5 yang baru release...

Tak puas tengok, 5 episode j ...

Bosannye season 5. Tokyo betul2 dah mati ke? I hope yg mati ialah Stockholm.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:27 PM | Show all posts
Naatasha replied at 12-9-2021 05:15 AM
Bosannye season 5. Tokyo betul2 dah mati ke? I hope yg mati ialah Stockholm.

Nyawa apa dia ada sis, kalau masih hidup hahaha. Season 5 anie amat bosan dan terlalu drag sangat... Tokyo mati still acceptable lah, sebab dia mati pun terus bunuh yang bodyguard kerek dan commando group sewel hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Reymz replied at 12-9-2021 03:27 PM
Nyawa apa dia ada sis, kalau masih hidup hahaha. Season 5 anie amat bosan dan terlalu drag sangat. ...

Dua strong character mati, Berlin and Tokyo. I baca komen kat youtube, the next narrator will be Rio

Actually i suka cerita Money Heist sbb keseluruhan cerita lebih kepada mainan strategy yg Professor atur. Tapi episode 5 ni byk sgt tembak2, terus i rasa serabut
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 11:06 PM | Show all posts
Naatasha replied at 12-9-2021 10:35 PM
Dua strong character mati, Berlin and Tokyo. I baca komen kat youtube, the next narrator will be R ...

Bukan banyak kisah romen romen ke season 5 nie hahaha.....

Kalau Rio narrator macam tak besh pulak, and for the next 5 episodes nie macam dull pulak nanti rasa nya, semua watak yang tinggal tak strong dan tak melekat ke jiwa heheh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.180640 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list