CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mija

MISS UNIVERSE 2020 VOL 2

  [Copy link]
Post time 23-5-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 23-5-2021 03:08 PM
Hola chuolss

I ada terbaca post di satu IG fanbase pageant Malaysia ni pasal hal nak tukar ND, an ...


Setuju!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Organisasi MUCanada telah ditelanjangkan bertubi2 di meia sosial...MUMO bila lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 23-5-2021 08:50 PM
Organisasi MUCanada telah ditelanjangkan bertubi2 di meia sosial...MUMO bila lagi?

Apa cite MUCanada tu? Ada kna mengena dgn Miss dorg yg aritu ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 23-5-2021 08:50 PM
Organisasi MUCanada telah ditelanjangkan bertubi2 di meia sosial...MUMO bila lagi?

ha’ah. apa ceritanye.. tempek sini la sis.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 23-5-2021 08:50 PM
Organisasi MUCanada telah ditelanjangkan bertubi2 di meia sosial...MUMO bila lagi?

Kalo melibatkan pinoy mmg hbis kene hentam kaw2 la
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh dgn pereka eg...pereka pilipin kat dubai...lepas satu satu kes didedahkan..even bekas2 ratu dorang pun bersuara
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 22-5-2021 11:38 AM
Gomen x support pun beauty pageant ni... Kalaulah gomen support mcm sports, alangkah bagusnya... C ...

Kalau negara lain kementerian mana yg support pageant ni ye? Kalau aukan kan ada kbs.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 12:43 PM | Show all posts
chanthik replied at 23-5-2021 07:08 AM
Hola chuolss

I ada terbaca post di satu IG fanbase pageant Malaysia ni pasal hal nak tukar ND, an ...

oh ye ke cuols?
kalau Ragad bini king of sarawak layak tak cuols?
aritu siap vote rm7k utk Frans
org kata kalau approach sheols nak minta tolong atau bantuan
sheols memang akan tolong dan tak berkira

si Maggie tu langsung eh tak post pasal Frans walaupun sekampung
almaklum la kan Frans ni bukan sesapa
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 01:19 PM | Show all posts
royaldanish replied at 24-5-2021 12:43 PM
oh ye ke cuols?
kalau Ragad bini king of sarawak layak tak cuols?
aritu siap vote rm7k  ...

I okay je kalau Sarawak, bukan kalau  yang own Miss Universe Malaysia Melayu boleh join ke


Ada ke orang Sarawak kat sini, ada idea macam mana nak reach out to Toh Puan

P/S: Update terkini lesen MUM adalah RM200K camtu,bersamaan 50K USD, nak ke Toh Puan bayar
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 24-5-2021 05:19 AM
I okay je kalau Sarawak, bukan kalau  yang own Miss Universe Malaysia Melayu boleh join ke
...

Boleh approach TP dkt ig
Dulu ada contact dgn Mbok private secretary TP

Tak pun cuols approach MUA Gabriel Padan mungkin tau mcm mana nak approach TP
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 24-5-2021 01:52 PM
Boleh approach TP dkt ig
Dulu ada contact dgn Mbok private secretary TP


Tak berani yah iols nak komen, kamek bukan orang Sarawak

Gab tu I tak rasa heols boleh buat pape, dia tu MUA je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 24-5-2021 01:19 PM
I okay je kalau Sarawak, bukan kalau  yang own Miss Universe Malaysia Melayu boleh join ke
...

200k tu celah gigi beliau saje.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 09:30 AM | Show all posts
AppropriateNick replied at 21-5-2021 10:56 AM
tp performance malaysia kt miss world lagi cemerlang kan, sebaiknya fokus kt sana, apa cerita anna ...

Tok Anna dah said bye bye. MWM new management
Lately ni kita place sebab MW sampai top 30 uols, kalau format macam MU, MI,MS,MGI tu without BWAP, talent etc I doubt Malaysia boleh place mcm di zaman Arianna & Lina Teoh
I ols masih rasa loya tengok wajah Alexis Suanne, sheols nampak fake (ala2 Meghan Markle) tapi donno why geng geng PL socmed suka betul sheols. Still sheols tak boleh lawan record Larissa yang menang banyak side track, cuba la wajah sheols menawan confirm di kelompok teratas.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 09:46 AM | Show all posts
chanthik replied at 24-5-2021 04:08 AM
Tak berani yah iols nak komen, kamek bukan orang Sarawak

Gab tu I tak rasa heols boleh buat  ...

DM je TP Ragad di IG, sheols so far ok2 & sangat peramah walaupun weols marhaen saje
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 25-5-2021 09:46 AM
DM je TP Ragad di IG, sheols so far ok2 & sangat peramah walaupun weols marhaen saje

Huhu boleh tak chuols mulakan langkah, Iols nak tahu heshe interested ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 25-5-2021 09:30 AM
Tok Anna dah said bye bye. MWM new management
Lately ni kita place sebab MW sampai top 30 uols, k ...

Pada pendapat peribadi I, kita ni boleh je senang masuk Top 5 MW ni..kalau kita memang cari wajah yang sesuai

Pada I, Alexis dengan Larissa tu dua bukan 'wajah' yang Miss World nak..

Ayoo nak hantar yang vasszzz semua Muslim, pening
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 18-5-2021 11:22 AM
eh ko ni mmg toxic erk? ko tak tengok ke siapa menang natcos tu? myanmar kan? baju die tertinggal  ...

La apesal ko kecewa sangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 08:07 PM | Show all posts
chanthik replied at 25-5-2021 01:06 PM
Pada pendapat peribadi I, kita ni boleh je senang masuk Top 5 MW ni..kalau kita memang cari wajah  ...

zozi tu rupa nauzubilah uols..aman2 jek miss Universe
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2021 07:44 PM | Show all posts
uols semua x tngok ke IG fran.. die ada shoot ngn fadil tu kt NYC... kelas jugak ye dia...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak tengok wakil mu malaysia ala2 anzalna,neelofa ke,fazura ke ataupun cam dato ct
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 03:19 PM GMT+8 , Processed in 0.091260 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list