CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mija

MISS UNIVERSE 2020 VOL 2

  [Copy link]
Post time 22-5-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MGIM pon tergantung separuh cerita
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
terpesona... aku terpesona...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry off topic, nape candidates MW pinoy semua muka mcm pondan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila MU post pasal andrea tu teruk gila tgok rakyat2 pinoy komen, kaki buli terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Miss grand indo 2021 letopss yer.. negara2 lain pun nmpknya smkin focus dgn MGI ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 22-5-2021 07:46 AM
terpesona... aku terpesona...

Cantik mcm juliana evans+ juliana banos
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 22-5-2021 09:09 AM
Miss grand indo 2021 letopss yer.. negara2 lain pun nmpknya smkin focus dgn MGI ni

Sophia Rogan.. letopss
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:44 AM | Show all posts
September14 replied at 22-5-2021 09:11 AM
Cantik mcm juliana evans+ juliana banos

tp die agak rendangf sekitar 168cm uols, harapan sgt la tipis, better ikut strategi indon pilih yg tinggi2
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:46 AM | Show all posts
fadz84 replied at 21-5-2021 11:08 PM
Vietnam dh crown miss baru.. cantik jugak

owh yeke, kulit ceklat kan? vietnam ni syukur sebab ada hennie jek ritu terus lepas tu mudah lolos top 20. itulah aku dapat rasakan kesakitan yang deborah rasakan bila wakil borneo pun gagal dapat placing so adakah bukan faktor rupa nusantara
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 22-5-2021 09:46 AM
owh yeke, kulit ceklat kan? vietnam ni syukur sebab ada hennie jek ritu terus lepas tu mudah lolos ...

Sash factor kita tak kuat.. plk tu xde ratu yg dpt pecahkan kemarau placing kita.. dh hntar mcm2 jenis, tetaplah x dipandang.. tu yg kak Debby terkeluar pasal muslim girls join MUM tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
jane_hopper replied at 22-5-2021 08:57 AM
Bila MU post pasal andrea tu teruk gila tgok rakyat2 pinoy komen, kaki buli terpaling

itu ler ku bagitau awal awal, wakil MU malaysia kena cantik. berbaloi sikit kalau nak bertikam jari kebod warrior gaduh dgn PL, especially PL philippine ke indon ke. kalau wajah basic, tak berapa nak semangat nak gaduh. lantak ko la. nak berhujah pun habiskan data jaringan prihatin je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 22-5-2021 09:53 AM
Sash factor kita tak kuat.. plk tu xde ratu yg dpt pecahkan kemarau placing kita.. dh hntar mcm2 j ...

berbalik kepada isu utama iaitu tukarkan ND electrik daisy. manalah tau kemarau boleh dititis hujan place 21.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 11:13 AM | Show all posts
fadz84 replied at 22-5-2021 09:53 AM
Sash factor kita tak kuat.. plk tu xde ratu yg dpt pecahkan kemarau placing kita.. dh hntar mcm2 j ...

sash kita tak kuat - ini fakta
bertahun dah negara Asean mcm Pinoy, Thai, Indo, and kadang kadang Vietnam tembus top 10, 20

tahun ni Myanmar pun masuk top 20

sedeyyyy... Malaysia ni takde support sgt lah dari corporate/gomen

tapi aku kagum lah semangat peminat ratu ratu yg sentiasa optimis.





Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 22-5-2021 11:13 AM
sash kita tak kuat - ini fakta
bertahun dah negara Asean mcm Pinoy, Thai, Indo, and kadang kadang ...

Gomen x support pun beauty pageant ni... Kalaulah gomen support mcm sports, alangkah bagusnya... Crowning Kita pun kat ballroom hotel je.. sedih...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Support je. Frans ada je pg parlimen haritu masa belum darurat. Ada iklan raya frans dgn kraf msia lg. Nak support mcmne lg. Syed sadiq pun ada wish tahniah masa frans menang mum dlu. Mumo buat la paperwork utk anta ke kbs ke kpw ke. Rada kalau xde covid bole la frans rajin turun sarawak pg rumah pjg mana2 acah2 melawat. Addvocay frans pun xkuat mana.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 11:39 PM | Show all posts
fadz84 replied at 22-5-2021 09:53 AM
Sash factor kita tak kuat.. plk tu xde ratu yg dpt pecahkan kemarau placing kita.. dh hntar mcm2 j ...

tp sejak dulu pun hantar melayu tak placing kan? takde beza nya kot..alasan semata, yang pernah placing pun cina jek kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 11:42 PM | Show all posts
masnona replied at 22-5-2021 01:58 PM
Support je. Frans ada je pg parlimen haritu masa belum darurat. Ada iklan raya frans dgn kraf msia l ...

alahai cite pasal advocacy ke, kelakar nya, tak tengok MU ritu, berapa kerat jek dorang highlight kan advocacy tu sisthur oii..
ini bukan miss world! itu pun tak tau nak bezakan antara jenis beauty pageant yang ada ni, dah bertahun2 kot, patut la tak place2 Malaysia ada PL pun ala2 clueless pasal ni, tu yang bila sokong membuta tuli tengok rupa syantik jek

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 09:26 AM | Show all posts

aku dah agak dah luhong dah spill the tea, die almost tanak bawak keluar rumah tu!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 03:08 PM | Show all posts
Hola chuolss

I ada terbaca post di satu IG fanbase pageant Malaysia ni pasal hal nak tukar ND, and ramai juga yang cadangkan TIARA JACQUELINA (depa dah padam post tu iols tak tahu kenapa)

Pada I, level Puan Sri tu bukan jadi ND, sheols lebih dari mampu untuk beli lesen MUMO dari MyEG harga lebih kurang RM40K setahun and reform MUMO SEPENUHNYA. Sheols pun memang minat gila2 dengan Frans kan, samalah dengan para PL Malaysia so her judgement seharusnya tepat dan jitu ya

What say chuols?? I rasa Tiara ada lebih banyak benda to pffer to MUMO dari MyEG sendu tu

p/s: Mana tahu lepas ni kawan2 sheols macam Siti tu akan sponsor MUMO, what a dream yachh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2021 03:09 PM | Show all posts
Kalau chuols setuju, bolehlah kita sogok sogok sheols dekat IG, sheols pun rajin balas komen so mana tahu sheols minat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 08:48 PM GMT+8 , Processed in 0.074314 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list