CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mija

MISS UNIVERSE 2020 VOL 2

  [Copy link]
Post time 17-5-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok Peru la MU2020
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
brazil n peru jawab bersemangat sangat ya.. iols rasa mexico menang.. ada aura ratu yg tenang n lembut je jawab
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah dah kot nak ulang Top 5 macam zaman Catriona tu, semua memanng strong

Edisi kali ni buat gelak je lah, only if Australia masuk dengarlah juga cerdik, tapi.kalau Australia masuk nampak sangatlah Latinas ni semua takde substance bila bercakap

Natijahnya, BOSAN. Edisi MU paling lemau lah di bawah IMG. Tahun lepas pun lagi memorable dengan Miss Puertro Rico and Zozi punya answer pun nampaklah bijak. Top 5 edisi 2020 ni semua bunyi bodo je

Anyways, baik I sokong MGI ya mengingatkan I pada vibe MU di zaman Trump dahulh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:43 AM | Show all posts
Cam mati kutu kat top 5. Da helok2 strong contigents sumer.... skali yg ke ujung2 sumer cam tak sampai.

Dah la Latina ni sumer cam serumpun sama rupa, takde diversity kat culture dan ruper...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
planetplutop replied at 17-5-2021 02:42 AM
macam tak mak sense je diorang ni lepas deep interview. jawapan semua boring!

Kan! Ni ke tahap lepas deep iv? Hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni penyanyi VIDA MIS TRES HERMANAS ke? Awat tak jemput Phyne Ballerz sekali?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
rhea85 replied at 17-5-2021 10:43 AM
Kan! Ni ke tahap lepas deep iv? Hahaa

hahaha imagine fransisca jawap kat sini.. mesti bestkan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
goyang-goyang badan sebelum final catwalk
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
okay la peru tu.. yang lain sedihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Pastu penyanyi jemputan myanyi bahasa latin, kesian india kat situ, apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
planetplutop replied at 17-5-2021 10:42 AM
macam tak mak sense je diorang ni lepas deep interview. jawapan semua boring!

That's why la dorang letak 60% in deep interview. Because org tak nampak apa kejadian kat dlm tu and it can be manipulated.
Senang MUO nak atur sapa semifinalists. Nepal out awal2 yaa maybe pasal a big threat to latinas.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak i buat kesimpulan yg dorang ni hasil markah x adil diberi oleh zuleika sbg judge?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:45 AM | Show all posts
pencintaABC replied at 17-5-2021 10:39 AM
Muka Mexico ni mcm Fiza Shabjahan hos Wanita Hari Ini je

eh a ah lah... muka petak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
jane_hopper replied at 17-5-2021 10:45 AM
Pastu penyanyi jemputan myanyi bahasa latin, kesian india kat situ, apoooo

Terkujat2 india kat situ...aiyo kalau ye pon jemput la penyanyi latin letop sikit shakira ke JLO ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp us organize tak best la, mcm tak gah,  better thailand yg organized nmpk gah gila & semangat
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 17-5-2021 02:45 AM
Boleh tak i buat kesimpulan yg dorang ni hasil markah x adil diberi oleh zuleika sbg judge?

Boleh sangat, uols
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Img mmg taik

Hope lpsni MGI lak mendonia
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
eriminuri replied at 17-5-2021 10:45 AM
That's why la dorang letak 60% in deep interview. Because org tak nampak apa kejadian kat dlm tu a ...

kalau macam ni rupa jawapannya, malaysia pun boleh jadi big threat.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:47 AM | Show all posts
jane_hopper replied at 17-5-2021 10:45 AM
Pastu penyanyi jemputan myanyi bahasa latin, kesian india kat situ, apoooo

Dari tadi kan lagu2 latin...Yg joget2 pun lagu latin.
Apooo obvious sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok be it Brazil or Peru. Dua2 aku restu dinobat sebagai Miss Universe!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 6 Replies : 10
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48325 Replies : 1069
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1184 Replies : 31
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 67982 Replies : 1904
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562
AKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAHAYA, KHAI BAHAR] MULAI 05 JAN 2022 7PM
eddlisa_uyukAKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAH
Views : 674 Replies : 9
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 221 Replies : 11
Ucapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MISTERI , PARANORMAL & SAKTI
FanTasyCreaTioNUcapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MIS
Views : 1145 Replies : 27
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20861 Replies : 626



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 12:37 AM GMT+8 , Processed in 5.161722 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list