CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mija

MISS UNIVERSE 2020 VOL 2

  [Copy link]
Post time 21-5-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 20-5-2021 11:28 PM
Ooo patut ah. Tp bg iols, klu xde calon elok, baik x yah anto. Harap2 next year hantar Chandnibain ...

Cantik. Tp pg la wakilkn india. Sbb india sgt nmpkbya
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:30 PM
kalau boleh mmg la kita nak orrg tu. nak org ni.. kalau org tu nak masuk bolehlah.. kalau dia ta ...

Makeover carey ng facewise mmg cun gila. Outfit yg dia bawa pun antara yang paling lawa. But as usual, stage training MUMO hampeh.
Also, dia melekat dgn china jer eh masa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:47 PM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 20-5-2021 11:35 PM
Kann. Tp sheols mmg cantik kan.. Iols rasa kalau sheols wakil mmg peluang nak dpt attention sgt2 t ...

ala, deborah dulu pun superb cantik tinggi keyakinan tiptop kot boleh tak dapat place??? logik ke tak? ini chandi ni tak tinggi mana kan, last2 mcm schewata senggol jek, harap rupa jek shantek
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:50 PM | Show all posts
planetplutop replied at 20-5-2021 01:58 PM
i baru tgk dewi tu. so unik and exotic ya! charissa tu cannot go lah, muka ah so sgt

dewi tu bukan takat lawa exotic jek tau tp tgk ig die peh pandai posing!, mmg ada kelas

itulah tp ramai dok melobi charissa tu ayooo...ntah la jinjang sgt, tak serik ke antar carey ng dengan jane
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:54 PM | Show all posts
eriminuri replied at 20-5-2021 02:55 PM
Kan? Sipi2 lagi dia jadi MUM 2020.
Kalau chinese i nak mcm bernadette miss singapore tu. muka ch ...

kan? tak pandai bergaul! very the canceled!...kena la pandai amik ati PL malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:56 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 20-5-2021 03:07 PM
wehh tak kan lupa the nenek lampir ND Miss World Malaysia, gara2  sheols Tatiana recycle EG 2times ...

tp performance malaysia kt miss world lagi cemerlang kan, sebaiknya fokus kt sana, apa cerita anna tu, dah mati ke? kenapa tahun ni takde wkil Malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:57 PM | Show all posts
nicolebaby replied at 20-5-2021 04:21 PM
Fran kena bawa balik rumah tu ker ? bako jer lah

kalau aku kan, aku buat live ig, sesi bakar rumah tu!konpme letop Malaysia viral satu dunia!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:58 PM | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 03:54 PM
takk jugak. samy dulu pun ada darah cina walaupun mix brazil.

alamak tu die cakap si ed tu favour jinjang bukit tau, kalau mix tu, bukan jinjang bukit...hehe..sebab tu die tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:59 PM | Show all posts
nellyberry replied at 20-5-2021 04:24 PM
my pov pulak kalau muka-muka cina ni susah nak place kat MU.

tp vietnam aman2 jek muka cina juga kan sis
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 10:02 PM | Show all posts
eriminuri replied at 20-5-2021 11:29 PM
Takat gambar elok sikit, confirm edit kaw2 punya, and one-off je, still a no for me. Spesis muka s ...

yeke charissa lagi helok?...

ntah la keliru lak, charissa mcm pelik muka die kt bahagian mulut mcm jongang ke? ntah la

si melisha lak, muka panjang sgt, tp transformasi die yg ni aku suka, nampak ala2 latin, tp kang payah juga nak kena touch up selalu sebab mmg kulit cerah unless pergi tanned kan kulit, jadi mcm lina teoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 10:03 PM | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 12:17 PM
I baca PL nak hantar Charissa pergi MU
I baca I gelak jah, sebab I tahu memang tak akan place

tp tahun lepas ni kan buat kt costa rica...mcm takde harapan jek muca nak sponsor nak caras muba
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 10:04 PM | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 12:25 PM
haah kan
tinggalkan NC kat US. letak tepi umah sapa-sapa jadi deco Halloween pakej pocong sekali ...

tp kt usa bersepah cctv susah gak kantoi, baik die bakar jek buat ig live
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 21-5-2021 09:59 PM
tp vietnam aman2 jek muka cina juga kan sis

Vietnam dh crown miss baru.. cantik jugak
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aman2 je frans jln2 new york dgn miss iceland dam miss singapore. Have fun korg
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MGIM pon tergantung separuh cerita
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
terpesona... aku terpesona...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry off topic, nape candidates MW pinoy semua muka mcm pondan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila MU post pasal andrea tu teruk gila tgok rakyat2 pinoy komen, kaki buli terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Miss grand indo 2021 letopss yer.. negara2 lain pun nmpknya smkin focus dgn MGI ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 22-5-2021 07:46 AM
terpesona... aku terpesona...

Cantik mcm juliana evans+ juliana banos
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 04:45 AM GMT+8 , Processed in 0.084277 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list