CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mija

MISS UNIVERSE 2020 VOL 2

  [Copy link]
Post time 20-5-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 20-5-2021 11:32 PM
Ferr_Remy replied at 20-5-2021 11:28 PM
Ooo patut ah. Tp bg iols, klu xde calon elok, baik x yah anto. Harap2 next year hantar Chandnibain ...


kalau boleh mmg la kita nak orrg tu. nak org ni.. kalau org tu nak masuk bolehlah.. kalau dia tak nak. tak tau la sampai bila. so let we berpijak di bumi yg nyata. mana yang join jelah kita boleh sokong khenn..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:30 PM
kalau boleh mmg la kita nak orrg tu. nak org ni.. kalau org tu nak masuk bolehlah.. kalau dia tak  ...

Die ckp die masuk umo 20. Ala yg dpt invite suh masuk Miss Universe India tu. Padahal org Malaysia. Kalau Mumo tak lamar die, mmg bodoh la Mumo.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 20-5-2021 11:32 PM
Die ckp die masuk umo 20. Ala yg dpt invite suh masuk Miss Universe India tu. Padahal org Malaysia ...

hopefully.. dia betul2 masuk. ada je yg ckp nak masuk akhirnya tak masuk pun. sedih uols.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:34 PM
hopefully.. dia betul2 masuk. ada je yg ckp nak masuk akhirnya tak masuk pun. sedih uols.

Kann. Tp sheols mmg cantik kan.. Iols rasa kalau sheols wakil mmg peluang nak dpt attention sgt2 tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 20-5-2021 11:35 PM
Kann. Tp sheols mmg cantik kan.. Iols rasa kalau sheols wakil mmg peluang nak dpt attention sgt2 t ...

tapi tulah.. apapun kene menang dulu kat malaysia uols.. matilah. kadang2 kita suka tapi belum tentu lagi boleh menang. kalau ada org dengki tak bg menang tak boleh jugak haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:10 PM

Masa make up mmg nmpk lawa. Bentuk mula dia mcm kotak. Maaf ye
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 20-5-2021 11:58 PM
Masa make up mmg nmpk lawa. Bentuk mula dia mcm kotak. Maaf ye

takpe kutuk je. i ok je.. i pun lagi prefer charissa kalau ditanya antara dua
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 20-5-2021 11:28 PM
Ooo patut ah. Tp bg iols, klu xde calon elok, baik x yah anto. Harap2 next year hantar Chandnibain ...

Wow.. cantik ar Chandnibainz tu.. Punjab ke? Muka mmg cam heroin Bollywood..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 21-5-2021 08:54 AM
Wow.. cantik ar Chandnibainz tu.. Punjab ke? Muka mmg cam heroin Bollywood..

Mmg lawa. Skali tgk je da tau mmg calon top 21 MU.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 11:01 AM | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:08 PM
ok nak tanya korang.. what do you think about this transformation? bg i wow jugakla. melisha lin dr  ...

die kne do something dkt mata die bg besar sikit..
ratu negara lain byk je yg operate..buat jelah kan

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 11:12 AM | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:16 PM
actualy mereka da mula rasa macam takde harapan dgn miss2 batch akan dtg ni. so mereka terus nak a ...

betul..dlm masa singkat ni, body die dh ready, fashion pon not bad
mmg xkn placed pon kita tp dari hantar Neha yg vibe die mcm "lemau" je.
Baik suruh neha polish lagi and dtg audition bila dh ready


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Chandnibainz muka iras anna jobling, anna plk iras amelia anderson, tp plg lawa atr 3 tu amelia, better malaysia anta amelia je la hahahhaaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
jane_hopper replied at 21-5-2021 02:39 PM
Chandnibainz muka iras anna jobling, anna plk iras amelia anderson, tp plg lawa atr 3 tu amelia, bet ...

Blh ke Ms J masuk beauty pageant?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar kata bulan depan mumo nak pilih pemenang
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 02:51 PM | Show all posts
Anna jobling tu well spoken jugak eh. Ada fluidity macam Deborah Henry.
Tapi itulah rules is rules...masuk Miss World jer lah. Takder swimsuit competition lagi kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
aica187 replied at 21-5-2021 02:46 PM
Dengar kata bulan depan mumo nak pilih pemenang

Handpicks ke cmne?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 21-5-2021 02:53 PM
Handpicks ke cmne?

Bukan,finalist tnmum 2021
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nicolebaby replied at 20-5-2021 08:21 AM
Fran kena bawa balik rumah tu ker ? bako jer lah

Rumah hantu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:10 PM

tak nak la.. untuk tahap ratu cam tak sampai standard jelita. kalau tak make up camner la ye.
cantik tu subjektif tapi kita pun nak jugak yang wakil malaysia wow bila atas pentas MU. berbaloi la sikit kalau nak gadoh dengan PL pondan indon/ philippine.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2021 07:01 PM | Show all posts
eriminuri replied at 20-5-2021 02:55 PM
Kan? Sipi2 lagi dia jadi MUM 2020.
Kalau chinese i nak mcm bernadette miss singapore tu. muka ch ...

in recent years, Carey Ng (after dah transform) Chinese paling okay Malaysia penah hantar untuk international pageant. At least she got pretty face and personality.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 04:29 AM GMT+8 , Processed in 0.077694 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list