CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mija

MISS UNIVERSE 2020 VOL 2

  [Copy link]
Post time 20-5-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 20-5-2021 12:25 PM
pretty tu cantik juga alaa tp dewi natasha lagi aku suka, muka seksi dan exotic, wajib die cuba mi ...

i baru tgk dewi tu. so unik and exotic ya! charissa tu cannot go lah, muka ah so sgt
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 02:25 PM | Show all posts
eriminuri replied at 20-5-2021 01:56 PM
Charissa body lawa but byk kena overhaul.
Aunty2 sgt rupa. Esp bila senyum. Dari dia, better hant ...

Charissa tu sangatlah bukit. Lawa Jane lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nazrul90 replied at 20-5-2021 02:25 PM
Charissa tu sangatlah bukit. Lawa Jane lagi.

Kan? Sipi2 lagi dia jadi MUM 2020.
Kalau chinese i nak mcm bernadette miss singapore tu. muka chinese cute and tak jinjang, and bubbly. Jane dulu aiyoo.. sedih. Macam tak wujud jer dia masa competition.  So selain dari rupa paras, personality pun penting yer.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 03:07 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 20-5-2021 01:12 AM
siapa datin anna wei? tak kenal pun. kan mmg setuju ratu sarawak ni mmg peribadi kuat, dan pandai  ...

wehh tak kan lupa the nenek lampir ND Miss World Malaysia, gara2  sheols Tatiana recycle EG 2times (video shoot & Prelim), time final pakai eg pinjam ala2 Hantu Annabelle
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 03:10 PM | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 01:17 AM
I baca PL nak hantar Charissa pergi MU
I baca I gelak jah, sebab I tahu memang tak akan place

huhhh berangan PL yg promote jinjang berwajah ahso tu. Dari sheols, iols pilih Neha
di IG iols reply helok lagi hantar amoi jinjang result banyak A. At least jawapan Q&A sheols sama standard dgn MU Mexico

ED memang suka set wajah cina bukit - Jane, Dana, Vavi, Charissa (theyols bukit ni lah wajah2 iklan MYeg yang tak laku tu)
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 03:14 PM | Show all posts
dewi natasha tu lawooo. dia bangsa apa yah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 20-5-2021 01:55 PM
pondan2 semua, setuju ke bila debab ckp perempuan melayu isle kne dibenarkan joint pageant

walaupun aku bukan pondan, aku nak jawab . tak berapa nak setuju lah. nanti banyak kecaman. murung wakil tu karang. wakil ratu kebaya peringkat mukim negeri dah cukup jahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 08:41 AM
Boleh tak I nak speku Elaine ni racist, favour Jinjang lebih dari yang lain

Masa tahun Plain Jane ...

takk jugak. samy dulu pun ada darah cina walaupun mix brazil.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 04:21 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 20-5-2021 12:14 PM
that is how I feel since day 1 die sampai florida, sebab tu i sgt marah orang nak kecam die tak la ...

Fran kena bawa balik rumah tu ker ? bako jer lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 04:24 PM | Show all posts
my pov pulak kalau muka-muka cina ni susah nak place kat MU.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Better anta je artis2 malaysia joint pageants, kne cari yang tgi la, ramai ckit followers yg bole tolong hypekan sheolls, senang ckit dpt publisiti
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jane_hopper at 20-5-2021 05:22 PM

Cpt betul followers amanda naik ek, dah over 1M, ckit lg nk kalahkan rabiya tek keras
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ms  taun 90an.. tertengok satu pertandingan ratu cantik .. xingat miss apa.. ms pemenang di umum, dan miss tu dtg dkat kat host sbb ambil hadiah.. tetiba host lelaki tu g cium miss tu dgn ghairah ... sikit nak jatuh miss tu, miss tu nampak malu juga tapi hnya mampu ketawa... rasanya klau berlaku skrg, dah kena sue host tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:08 PM | Show all posts
haznor replied at 18-5-2021 10:30 PM
Sape owner yg pegang lesen sebenarnya? Aku tak paham.

owner Hurr TV ke yg pegang licencing deal for MUMO?

ED mmg kaki kipas and actually dia ni dumb ok.. her voice saves her la, because org selalu ingat dia ni girlboss..but no..sape yg prnah deal dgn dia tau la..

n Deborah n andrea quit pun sure sbb x suka mengipas org 24-7 kan? ED je la boleh buat

rumors has it, ED influence the judges on who to pick as winner.. esp si bff hans n sorang cainis lady tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ok nak tanya korang.. what do you think about this transformation? bg i wow jugakla. melisha lin dr segi walk dan talk mmg da tak risau sgt.

  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
planetplutop replied at 20-5-2021 01:58 PM
i baru tgk dewi tu. so unik and exotic ya! charissa tu cannot go lah, muka ah so sgt

I tgk video dienyg catwalk tu. Pelik gile nape PL Malaysia mcm smua suruh handpick die. Muka nmpak tua kot. Takat anto die baik tak yah anto lol.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 20-5-2021 11:12 PM
I tgk video dienyg catwalk tu. Pelik gile nape PL Malaysia mcm smua suruh handpick die. Muka nmpak ...

actualy mereka da mula rasa macam takde harapan dgn miss2 batch akan dtg ni. so mereka terus nak ambik charissa. kalau tanya i, charissa mmg tak berapa cantik tapi body dia meletop habis. plus advocacy dia pun agak kuat.

but masih tak menepati citarasa i for miss la hehe.. tapi nak buat camne da itu je ada.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:16 PM
actualy mereka da mula rasa macam takde harapan dgn miss2 batch akan dtg ni. so mereka terus nak a ...

Ooo patut ah. Tp bg iols, klu xde calon elok, baik x yah anto. Harap2 next year hantar Chandnibainz tu. Ya Allah lawa giler.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 20-5-2021 11:08 PM
ok nak tanya korang.. what do you think about this transformation? bg i wow jugakla. melisha lin dr  ...

Takat gambar elok sikit, confirm edit kaw2 punya, and one-off je, still a no for me. Spesis muka sepesen dgn charissa, but charissa lagi berganda elok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 04:14 AM GMT+8 , Processed in 0.076357 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list