CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mija

MISS UNIVERSE 2020 VOL 2

  [Copy link]
 Author| Post time 20-5-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 08:44 AM
Lagi satu, I rasa MUMO tak ambil tindakan pun time IG sheols kena hack. Sheols sendiri yang contact  ...

ala sis
sepanjang pertandingan pun frans tak dijaga seeloknya. apatah lagi selepas pertandingan.
memang tak pandang dah.

i think part ratu cantik ni memang ada peminat sendiri. ada PL.
cuma utk frans, dia sarawakian, ( opkos la sarawakian byk support termasuk toh puan)  and miss universe semasa pandemik, sensorang ke US sana, bijak, kuat, tak bimbo..otomatik ramai yang support.
semua hal hal pageant dia simpan. sampaiiiii dah habis pertandingan baru terbukak sikit2 itupun bukan merempan. tak direct. pandai2 la kita read between the line / decode apa yg frans cuba sampaikan
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:00 PM | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 11:43 AM
u go girl! i support u.
benda busuk macam ni tak leh simpan.
kalau simpan jugak sampai AJM la k ...

bukan setakat clapper, kesian kat ratu juga yg bertungkus lumus bawa nama negara. sial to the max la mumo ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:07 PM | Show all posts
haznor replied at 20-5-2021 12:00 PM
bukan setakat clapper, kesian kat ratu juga yg bertungkus lumus bawa nama negara. sial to the max  ...

spill the tea jek frans, ramai support frans, biar tag team dgn sammy tu. dan biarkan la yg alumni nak jilat bontot mumo tu sampai ajm
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:09 PM | Show all posts
Jemahkepam replied at 20-5-2021 08:55 AM
turun pon sbb nk launch product MUCA time tu

si mumo ni nak ego sgt tanak buat perubahan dah kenapa si elaine tu famous sgt ke berlakon kt Malaysia dulu? tiru jek la strategi indonesia tu insya4jji tak clapper
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:11 PM | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 01:16 AM
sebab Elaine tu bodoh, jadi ND sebab nak nama je. IG tal habis post pasal anak dia

Itu sebab I  ...

YESSSSSSS
ND Vietnam tu gegayah khenn?
kalau la Tok Teksi masih jadi menteri pelancongan dulu
iols rasa kompom mek Pelin dh dtg support sesambing donning her Dior Couture

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:12 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 20-5-2021 10:27 AM
satu yang iols suka para ratu dari Sarawak, deols tak secantik ratu negeri lain tapi iols suka denga ...

siapa datin anna wei? tak kenal pun. kan mmg setuju ratu sarawak ni mmg peribadi kuat, dan pandai bawa diri tgk jek contoh larissa, frans dan vivie apa nama tu tu pun cantik,
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:14 PM | Show all posts
nicolebaby replied at 20-5-2021 11:36 AM
Kesian pulak iols dekat Fran, struggle sorang kat US. She is a strong girl indeed.

that is how I feel since day 1 die sampai florida, sebab tu i sgt marah orang nak kecam die tak lawa la apa la, kalau lawa mcm deb pun tak place, so ini bukan masalah lawa, ni maslaah organisation. she is super strong girl. kesian die. kalau aku jadi die, aku tinggalkan NC tu kt usa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
I baca PL nak hantar Charissa pergi MU
I baca I gelak jah, sebab I tahu memang tak akan place

Tapi manalah tahu teori I betul, si Donkey tu mesti akan push gila Charissa ni dengan bagi endorsement dengan MUCA.

Jijik
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:17 PM | Show all posts
neo_5050 replied at 20-5-2021 01:47 AM
si rabiah mat yo nangis-nangis tu dah tunjukkan mental sheols tak kuat. Macamana nak jadi ratu seg ...

kan?mujur frans tak nangis,

konon nak advocate pasal haters, last2 alahai mmg lemah dan fragile si rabiahtul tu

sama la dgn indon tu, PL banyak kecam frans, mcm kimak kan perangai
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:19 PM | Show all posts
rhea85 replied at 20-5-2021 07:53 AM
kesian Frans...entah ape dugaan sheols kena lalui sorg2 kat sana...yang PL pulak mostly tau kecam  ...

sebab tu kt IG aku makikan jek PL yang suka kecam ni, dah la event tengah berlangsung kan, what do u expect? just support la, alahai perangai very the lorong
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:21 PM | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 08:12 AM
sebab tu aku rajin tempek2 cerita belakang cenggini. baru tau betapa busuknya pengendalian ratu ka ...

sebab tu la talieprabs tak minat nak masuk miss universe ni, tp miss grand bagus, aku pun lagi prefer tengok pengendalian pun nice pemilihan lagu very professional
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 20-5-2021 12:14 PM
that is how I feel since day 1 die sampai florida, sebab tu i sgt marah orang nak kecam die tak la ...

haah kan
tinggalkan NC kat US. letak tepi umah sapa-sapa jadi deco Halloween pakej pocong sekali depan pintu. malaysian theme.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:25 PM | Show all posts
chanthik replied at 19-5-2021 07:08 PM
MGM adalah pageant yang betul-betul memperkenalkan dan mengasah bakat ratu-ratu berpotensi

Pret ...

pretty tu cantik juga alaa tp dewi natasha lagi aku suka, muka seksi dan exotic, wajib die cuba miss universe tp tlg tukar ND sangkak

dislike
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:26 PM | Show all posts
fadz84 replied at 19-5-2021 07:15 PM
Kannn... Jauh bertiang compare finalist MGM & MUM..

kan? aku rasa peserta2 pun ada sebab tersendiri kenapa lebih prefer pilih miss grand dari miss universe, tengok gigih si national director tu!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:48 PM | Show all posts
Miawlover replied at 20-5-2021 03:01 AM
Kan. Org Malaysia yang keje kedutaan mesti ada yg leh tolong. Ratu seberang siap melawat kedutaan  ...

itulah cuols...budget pelancongan tu ntah kemana dipakainasib la ada gayahhh cainis tu dtg support
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 20-5-2021 11:01 AM
Kan. Org Malaysia yang keje kedutaan mesti ada yg leh tolong. Ratu seberang siap melawat kedutaan  ...

Masa MGI kat venezuela masa zaman meldequeen, ada wakil kedutaan kita dtg tolong & support
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 12:53 PM | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 03:47 AM
itu la kan
boleh je dia buat kempen via social media seru malaysian ke sapa-sapa ke support fra ...

yessss cuols
nasib la gayah tu dtg support walaupun tak kenal
gayah tu mcm duduk us

iols pun ada ikut juga geng yg vote frans ni
ada MUA dari sarawak (dulu kat kl) ni dia buat 1 team tau kempen undi Frans
dieorg buat by batch... selepas dpt 1k terus bayar vote. total semua 24k or 28k dieorg dpt utk vote frans
pastu bini King of Sarawak bagi sumbangan peribadi vote fran 7k

cuols ingat tak Dewi Liana dulu MW, masa session interview tu sheols guna baju tradisional Bidayuh yg dimodenkan sgt cantik black & silver
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni sure mak lampir x nak menangkan set2 sabah swak utk MUM sb dorang sure rasa tercabar
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 01:55 PM | Show all posts
pondan2 semua, setuju ke bila debab ckp perempuan melayu isle kne dibenarkan joint pageant
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 12:17 PM
I baca PL nak hantar Charissa pergi MU
I baca I gelak jah, sebab I tahu memang tak akan place


Charissa body lawa but byk kena overhaul.
Aunty2 sgt rupa. Esp bila senyum. Dari dia, better hantar Neha walaupun  advocacy Neha palsu semata.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.083178 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list