CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mija

MISS UNIVERSE 2020 VOL 2

  [Copy link]
Post time 20-5-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 19-5-2021 07:49 AM
dah habis competition boleh la reveal semua. indirectly.
cringe moment tu bukan sahaja atas pentas ...

Masa pc reveal natcos & eg haritu iols dah komen pasal x berkenan natcos prop besar gedabak sb iols pikir benda2 mcm ni tp iols pulak kena kecam sb x supportive...iols bukan x sokong ratu (iols berabis gak join kutipan utk vote) tp ni la satu punca iols x suka natcos dgn prop heret2
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 08:55 AM | Show all posts
AppropriateNick replied at 19-5-2021 03:03 PM
owh ada turun erk, tp itulah tak konsisten, mcm leluhur tu tiap2 tahun tanpa gagal invite segala j ...

turun pon sbb nk launch product MUCA time tu

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian frans kene buli. Sapa tah edit wikipedia dia mcmtu. Iols xreti nk tlg sbb katanya kne lock. Ig eltacuyo tu pun dh bsuara #helpsfrans
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 09:05 AM | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 12:12 AM
sebab tu aku rajin tempek2 cerita belakang cenggini. baru tau betapa busuknya pengendalian ratu ka ...

kesian nya...kenapa la elaine tu tak call or tulis surat kat duta malaysia kat sana
minta la tlg staff sana turun sorang dua ke
tgk mcm vietnam siap dipelawa pg opis duta mereka lagi kat sana
ada team media lagi

bagus Frans share lagi banyak benda2 cam gini...
kuat nya sheols sesuai lah dgn tema EG sheols Puteri Sentubong & Puteri Sejinjang...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 20-5-2021 08:58 AM
Kesian frans kene buli. Sapa tah edit wikipedia dia mcmtu. Iols xreti nk tlg sbb katanya kne lock. I ...

Ig mana tu?

I cuba reach out dekat admin IG page Malaysia , semua diam membisu. BODOH. Bila ada peluang nak lingkupkan MUMO semua diam, lepastu berzikir sindir MUMO sepanjang masa

Kalau nak ikutkan, kisah Frans ni boleh je viral letopz, cuma kena act fast lah. I plan nak reach out pada twtfemes yang selalu post pasal pageant, dengan admin page pageant Malaysia ni untuk buli MUMO and email CEO MYEg untuk tukar ND. Lagi panas kalau kita kata MUMO ni racist sebab tak bagi Frans represent culture dia dekat Universe stage, mesti satu Sarawak kecoh

Tapi itulah, semua lambat bertindak. Kalau bertindak pun tak strategik dan menyeluruh manalah si Donkey tu nak goyang
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-5-2021 09:05 AM
kesian nya...kenapa la elaine tu tak call or tulis surat kat duta malaysia kat sana
minta la tlg  ...

sebab Elaine tu bodoh, jadi ND sebab nak nama je. IG tal habis post pasal anak dia

Itu sebab I lagi suka gegayah yang handle pageant ni, takde komitmen lain untuk difikirkan selain pageant

Elaine tu memang stupid, the stupidest, ugliest and most unfunctional National Director in any pageant history. DISLIKE DISLIKE DISLIKE
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 09:28 AM | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 08:39 AM
BODOHLAH KAU ELAINE DALY, KAU TU MASA JOIN MU DAHLAH BADAN MACAM BADAK BERENDAM EHHHH BABINYA MARAH  ...

Good job beb. Nanti share la info berkaitan kat sini. Meols akan sokong.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 09:33 AM | Show all posts
chanthik replied at 19-5-2021 07:05 PM
I rasa kita memang dah lama patut tukar ND, siapa nal ikut iols spam email rasmi MyEG and its CEO se ...

ohhh ....bos MyEG ke yg pegang lesen MUMO? baru tahu. meols ingat ED.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 08:39 AM
BODOHLAH KAU ELAINE DALY, KAU TU MASA JOIN MU DAHLAH BADAN MACAM BADAK BERENDAM EHHHH BABINYA MARAH  ...

Thanks chantik. I support all the way!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 10:27 AM | Show all posts
satu yang iols suka para ratu dari Sarawak, deols tak secantik ratu negeri lain tapi iols suka dengan determination mereka. Just look at Larissa, Francisca & sorang ratu Miss Earth tu. Sehauk hauk organisasi mereke still stand strong.

Ramai kutuk SamKat tapi iols rasa sheols just being vocal, ayat sheols bunyi kejam tapi hakikatnya semua nya betul. Frans tak puas hati & sound secara halus, tapi apa yg sheols luahkan sama macam SamKat. Sheols ada strong back up team, Tapi ED being ED bodoh. Shawn Cutler tu stylist theols hauk okeh, lagi 1 yg edit gambar kemurungan iols tengok.

Ayuh PL Malaysia kita serang ED, the same way kita buat untuk Datin Anna
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 07:14 AM
eh.. tak tau pun. cuba citer sikit?

Dia mrh tag nama2 tkde kaitan dgn Mumo. Ada gk dia ckp nama2 yg Tak berkaitan tu ganggu keje dia . Mcm menyibuk gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 07:49 AM
rasa terkilan yang diluahkan

Peluang Tak dtg berkali2. Mana Tak terkilan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-5-2021 09:05 AM
kesian nya...kenapa la elaine tu tak call or tulis surat kat duta malaysia kat sana
minta la tlg  ...

Kan. Org Malaysia yang keje kedutaan mesti ada yg leh tolong. Ratu seberang siap melawat kedutaan dia org kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 07:54 AM
ok paham masa pandemik. tapi takkan ND ke / wakil momu ke sorang pun tak teman. ni pertandingan waki ...

yes. i rasa kerajaan malaysia boleh je kot bg kebenaran kalau betul2 buktikan keperluan ada kat sana bersama2 frans.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Mija replied at 20-5-2021 07:49 AM
rasa terkilan yang diluahkan

i'm happy this post. thank frans cause speak up. i hate mumo. they just dont think ke sebelum nak buat natcos besar gedabak ni ke dalam suasana pandemik yg maybe menyukarkan utk dibawa. they just dont have plan! or brain?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
I don't think ED care enough dkt Frans..mcm lack of communication pun ya.. Frans tak Ada says thanks to ED.. so sedeh utk Frans.. she might have a chance..tapi chance tu ruin by MUMO Malaysia sendiri
..

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:36 AM | Show all posts
Kesian pulak iols dekat Fran, struggle sorang kat US. She is a strong girl indeed.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 08:42 AM
I akan pastikan rakyat Sarawak tahu pasal benda ni, depa pun minat Ratu Cantik kan...EISH GERAMNYA ...

u go girl! i support u.
benda busuk macam ni tak leh simpan.
kalau simpan jugak sampai AJM la kita jadi clapper forever.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mija at 20-5-2021 11:50 AM
royaldanish replied at 20-5-2021 09:05 AM
kesian nya...kenapa la elaine tu tak call or tulis surat kat duta malaysia kat sana
minta la tlg  ...


itu la kan
boleh je dia buat kempen via social media seru malaysian ke sapa-sapa ke support frans. mintak kedutaan hantar sorang,2 tolong. benda tu boleh buat.
tengok sorang supporter tu...lovelife apa ntah IG nye. frans acknowledge dia tau. habis event siap supper dengan supporter nan seorang tu ha. betapa frans ni menjaga hati & appreciated sangat.
tapi atas faktor menjaga hati itu jugak la frans kena usung rumah puaka tu jugak. sedangkan dalam hati dia nak NATCOS yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 20-5-2021 08:42 AM
I akan pastikan rakyat Sarawak tahu pasal benda ni, depa pun minat Ratu Cantik kan...EISH GERAMNYA ...

O tedah, tq for sharing..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 03:45 AM GMT+8 , Processed in 0.085992 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list