Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6932
View
92
Reply

Putih sungguh gigi MK!

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
SELALUNYA jika berkongsi sesebuah video atau gambar, pasti ada yang memuji ketampanan MK tetapi kali ini lain pula yang jadinya.

Bukan wajah tampan MK yang dipuji, sebaliknya masing-masing kagum dengan tahap keputihan barisan giginnya.

Geli pula hati Diva membaca semua komen netizen dalam satu hantaran TikTok MK baru-baru ini mengenai giginya.

Warna giginya lebih cerah daripada masa depan saya,

Bila melihat gigi awak (MK), saya yakin masa depan saya juga cerah, seloroh peminat.

Tidak dinafikan warna giginya sedikit putih berbanding sebelum ini. Mungkin MK boleh kongsi klinik tempat dia melakukan rawatan.

Dalam ruangan komen, ramai juga yang memuji tindakan MK kerana tidak lagi memakai rantai dan gelang emas. Semoga terus istiqamah ya!
IMG_20210515_013906.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-5-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sungguh la haiihh bersinarannn
pakai veneer ke hape..klu buat teeth whitening pun tkde dpt putih darlie gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli la aku tengok muka dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tampan celah mana?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Putih seropa kertas a4.. kertas a4 pon ada yg kuning
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit Banyak.. Cantik kan lah gigi kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tampan?
Better lah check mata tu dulu sebelum sibuk nak putihkan gigi

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 la nak pasang veneer pin pilih la shade yang sesuai. Dah nampak fake. Teeth whitening/veneer ni patut compliment muka bukan untuk dijadikan torch light.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Trying hard sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
MK ni mcm muka Lan Pet Pet
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigi Aznil pun dah serupa glow in the dark
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam muka Budak Ijat dah MK ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:46 AM | Show all posts
bagus lah gigi dia putih walaupun nampak fake..

dari bercakap dengan orang yang gigi karat, kuning, berkarang, lagi tak selera..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tampan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak berkenan dgn dia ni, maciam ada aura x berapa ok
Tampan diatara yg tak tampan mungkin ya.
Tampan tu idok le
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tampan ke dia ni??? Tapi komen di IG dia ramai gila perempuan duk memuji ketampanan dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Hairline gitu pon tampan ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
X paham ramai duk tergila2 kan si senyum senget ni...drpd dulu rasa dia x pernah hensem pun...hensem lg si noki k-clique tu...dia buat style senyum senget2 sbb nak tunjuk berlian ke ekk kat gigi dia? Nampak mcm ada sesuatu kat gigi dia...xkan gigi berlubang plak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapalaaaah seputih2 alam yg kau pilih? Dah mcm gigi Ross dlm Friends dah aku tgk. Dentist sendiri ckp dgn meols, gigi manusia ni, bkn warna putih. Haiyoo. Ungkasha, Michael Ang, Syura, Ajak Shiro. Tu semua yg buat gigi putih melepak mcm kapur kasut / kapur sirih
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahla .dari haritu aku heran tah apa yang tampan dia ni. Muka macam samseng berlagak hebat je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list