Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
10042
View
90
Reply

Anzalna tidak mengelupor beli karpet di Nilai

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-5-2021 01:46 PM | Show all posts |Read mode

PERKONGSIAN Anzalna tentang karpet raya yang dibeli secara online mendapat perhatian netizen.

Anzalna beli karpet secara online saja

KETIKA Malaysia sedang kecoh dengan berita seorang selebriti ke Nilai 3 untuk membeli karpet, Anzalna pula mencuri perhatian ramai dengan perkara lain.

Tiada niat memerli mahupun meraih populariti murahan, Anzalna hanya berkongsi kegembiraannya mengenai karpet yang dibeli secara online sudah pun terhampar di rumahnya.

Tak lama lagi dah nak raya! Saja bagi suasana nak raya, jadi kita tukar karpet baru beli online saja, tulisnya dalam hantaran Instagram.

  


Perkongsian tersebut mendapat perhatian ramai sehingga ada yang memuji tindakan Anzalna membeli karpet tanpa perlu keluar rumah!

Bagus Anzalna, tak perlu rentas negeri untuk beli karpet, tulis seorang pengikut Instagramnya.

  


Betul juga apa yang dikatakan netizen. Dunia semakin maju dan teknologi juga sudah canggih, apa kata beli-belah secara dalam talian sahaja, jimat masa!

Sumber:https://www.kosmo.com.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-5-2021 01:54 PM | Show all posts
So, nk kene puji ke hape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 02:22 PM | Show all posts
uhmmmmmmmmmmmmmm


pening
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis tak perli sama sendiri tak sah.
Padahal circle sama
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 02:38 PM | Show all posts
Anzalna lagi nampak classy dari si Jah lop.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada mention pasal Nilai 3 ke?
Rasanya cakap beli online je.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2021 02:39 PM | Show all posts
slyfynx replied at 9-5-2021 01:54 PM
So, nk kene puji ke hape ni?

tolong la PERLI  JAH LOP skit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2021 02:40 PM | Show all posts
GegarVaganja replied at 9-5-2021 02:39 PM
Dia ada mention pasal Nilai 3 ke?
Rasanya cakap beli online je.

baca la komen
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa dia ni in real

Yg penting lebih classy drp perempuan ninja

Takde gosip atau isu murahan
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya aku setuju lifestyle dia jauh lebih classy dari lopak...

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 9-5-2021 03:01 PM
Ya aku setuju lifestyle dia jauh lebih classy dari lopak...

Kan.....takder ler dia dan family dia gigih cipta isu dan kontroversi semata2 nak cari duit. Tak lapar perhatian pun anzalna bley hidup mewah dan happy. Aku raser kualiti hidup anzalna fazura tasha shila lebey berkualiti dan classy dari jahlop oppppsss
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:17 PM | Show all posts
Slalu terganggu bila ternampak

shit di dada nya
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
terserlah pprt nak menganjing niqabis menilai
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:55 PM | Show all posts
lawanya ko ni anzalna
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kjp lagi ada la yg terasa org perli dia tu. ko ni anzalna saje je cari pasal kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 9-5-2021 01:54 PM
So, nk kene puji ke hape ni?

Teppokkk je
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dh tu hajah lopah nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 9-5-2021 03:01 PM
Ya aku setuju lifestyle dia jauh lebih classy dari lopak...

Sejak bila pulak si jah tu classy....
No!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa dia promote ig tu . Bukan perli jahudi. Netizen ni pon
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik Anzalna nie..dari zaman dewi remaja lg minat dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list