CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lagubestbest

[Tempatan] RAYA 2021: Bil Kenderaan Ke Utara & Pantai Timur Meningkat

  [Copy link]
Post time 9-5-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
alieyrina replied at 9-5-2021 01:00 PM
Dah lama aku duk pikiaq kat mana relevannya benda ni..dah bagi rentas depa p merata..yala balik na ...

Yela. Sop ikut suka hati utk ambil hati sesetengah pihak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 8-5-2021 11:09 PM
Babilah sskjp dgn ganung sek kito mandi lanje ni
Kalau x menyusahkan orang memang x boleh ke
Orang ...

da asal sgor bodo
xkn nk bg dia kje org pndai?
wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 8-5-2021 11:09 PM
Babilah sskjp dgn ganung sek kito mandi lanje ni
Kalau x menyusahkan orang memang x boleh ke
Orang ...

Kenapa ramai kelate kerja di klang valley? Sebab dasar gomen selama berpuluh tahun duk tumpu development kat klang valley sahaja. Bukan setakat kelate, negeri lain pun tercicir jugak. Selama berpuluh tahun tu boleh tahu siapa pemimpin yg bertanggungjawab.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolalala replied at 9-5-2021 10:06 AM
Mungkin negeri pertama yg akan berguling dekat luar spital dr negeri ni kot. Kemain jd keyboard wa ...

Bgs gak kalo jd mcm tu.. Degil sgt kan.. Selagi x de guling2 kata polis menipu.. Kkm menipu.. Kesian tau member2, coisin2 yg keje frontliner dah 2 thn x leh bercuti.. Cuti kn beku.. Kwn aku anak2 kat pahanh start sblm covid dah anta blk sbb dah dpt arahan cuti beku.. Laki bini polis..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tokchik replied at 9-5-2021 09:14 AM
Betul Tu.
MCM tak pernh beraya.


Sblm ni time raya sibuk masing2 p berholiday ke sana kesini.. Bl kn pkp ehh rindu mak bapak.. Cincau
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 9-5-2021 07:42 AM
Mmg bodohhh...elok la puak2 bebal ni jgn kasi masuk balik. Dh nmpak kes mencanak pn nak menggatal  ...

Pdhal bukan x boleh kan tadarus on9.. Solat sunat tarawih tu buat je la kat rumah suami isteri.. Asyik2 rapatkan saf.. Lg jauh saf lg jauh islam.. Kat rumah x blh ke buat solat sunat.. Kat rumah x leh ke bertadarus gan anak2.. Ade yg ckp x dpt lailatulqadar kalo x kat masjid.. Apooo.. Allah nk bg x kira kat masjid ke kat rumah kan.. Makin ari aku rs makin sakit ati.. Tah sape makin bertambah iman ni.. Nama je tau agama.. Tp bl berckp mengalahkan org jahil
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda2 mcmnila yang buatkan aku menyampah
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Member salah sorang dalam banyak2 kereta ni.
Dia kata senang je lepas.. Balik sebelum pkp, nanti dah habis cuti balik je la kl nanti bagi alasan kat polis kene kerja, sah2 polis bagi lepas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu klau psal beraya...mcm orng hilang akal
Mcm dosa besar la klau x BLK kmpung
Padahal tiap2 tahun Raya...silap2 puak2 ni tiap2 bulan balik...
Beraya smpai sebulan di bedalnya...padahal ramai yg x puasa
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 9-5-2021 12:25 PM
Ini bukan persepsi mmg dari kecik lagi  dengar  ore2 kelantan,ganu yg ckp
raya puasa ni sambut b ...

padahal family aku dulu yg wajib balik kg tiap2 tahun raya puasa, raya haji kadang tak balik pon
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu x balik raya bleh mati ker...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
PKP tp kelonggaran sana, kelonggaran sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 03:53 PM | Show all posts
Maksud Raya yang sebenarnya....


Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn negeri2 tu dah teruk sgt kes nnt org sana duk suh pakat doakan.

Tah la. Spesis bowdow selfish time2 covid ni malas nk kesian.
Nk mntk yg baik2 utk frontliners sana ja.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga roket china jatuh hempap yg tengah curi curi balik tu. Geramnyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Takutnya lps ni lagi mencanak leeee naik kes...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bln 3 aritu aku dh blk kg full seminggu. So raya ni x blk x kisah Sgt. Mak aku OK je beraya dgn adik dan cucu2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 9-5-2021 02:32 PM
Member salah sorang dalam banyak2 kereta ni.
Dia kata senang je lepas.. Balik sebelum pkp, nanti da ...

Mmg ramai buat cenggini pun. Bkn secret lagi dah. Selfish ikut kepala sndri je. Kalo pape jadi nanti, baru nyesal agaknya

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
wikedsaikel replied at 9-5-2021 04:08 PM
Semoga roket china jatuh hempap yg tengah curi curi balik tu. Geramnyaaaa

Dah landing kat lautan hindi, sis. Dkt ngn kepulauan maldives lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 9-5-2021 02:39 AM
Raya kat kl syok apa...   jimat duit xyah bagi duit raya kat anak2 buah ...layan je tv...h ...

kita geng...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:19 PM GMT+8 , Processed in 0.399751 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list