CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lagubestbest

[Tempatan] RAYA 2021: Bil Kenderaan Ke Utara & Pantai Timur Meningkat

  [Copy link]
Post time 9-5-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
raykat semenanjung selatan tak balik raya ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 8-5-2021 10:54 PM
cuti sekolah bln 3 hari tu punn set set ni gak yg menggelupur rentas negeri

Ada budak comp iols cuti skolah dh blk klante seminggu lbih alasan knduri kawin, pastu iols ternmpak komen dia kt fb KKM ke apa ntah mintak bleh rentas negeri sbb 2 thn dh x raya kt kmpung...trusss iols carut dlm hati...nate sgguh pdahal dh blk berjimba kot dr org lain yg x blk2 lgsung
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 9-5-2021 12:51 AM
Cubaan balik beraya di Kelantan gagal, lebih 100 kenderaan diarah patah balik
Muhafandi Muhamad
...

Patut kompaun trus n patah blk
Biar padan muka...degil2 ye org klantan ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 9-5-2021 04:31 AM
Adakah mungkin adanya isu integriti di pihak pemberi kelulusan dan pihak pemohon kelulusan?

Pemberi n pemohon sama2 sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sqlite3 replied at 9-5-2021 06:28 AM
Kenyataan tu mitos sahaja. kedua2 raya disambut meriah. Tak ada beza sambutan raya antara aidilfit ...

Sampai satu tahap tu ..kami yg non kelantanese ni rasa  diri ni x Islamic enough sbb beraya sakan aidilfitri dari aidiladha yg sepatutnya lagi besar.rupanya propa je selama ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 8-5-2021 11:39 PM
aik PJJ bagi balik? Yang ayah nazak mak sakit terlantar tak dibaginya balik kena tunjuk surat itu in ...

gomen abahcow lebih pentingkan xtvt henjut menghenjut sesama laki bini pjj drpd parents yg tgh nazak dan berada di ambang sakaratulmaut
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar je la balik semua.. harap sekat laluan masuk kl selangor lepas ni.. boar terperangkap kat pantai timur.. mmg org sana pun yg ramai kat kl selangor ni.. buktinya bila raya jalan kl lengang.. exit gombak berjam2 jem setiap kali raya
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
soslaili replied at 9-5-2021 07:53 AM
raykat semenanjung selatan tak balik raya ke?

Balik. Apa tak baliknya. Banyak jalan sesak dah dua tiga hari, especially jalan bukan main road. Cuba elak roadblock agaknya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Jom kita buat stok makanan byk2. Mkn tdo je la aktiviti raya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Vodonya.. dibenarkan sbb bil air dah tertunggak ke?

Kelantan - Dapat rentas negeri sebab pasangan ada di Kelantan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 8-5-2021 10:31 PM
Dah 3 hari aku kat rumah tak keluar lgsg ni. Adoila tolonglah dengar cakap manusia oii.Panggil b ...

Ada polis depan pagar rumah kau ke sister?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 8-5-2021 09:58 PM
Adakah ini menunjukkan ramai sebenarnya pjj?

start sabtu, ahad ke minggu depan. ramai parents kena ambik anak dari sekolah asrama, matrikulasi. Budak2 matrikulasi dah habis pengajian start minggu hadapan (PST dan PDT2019 totally habis belajar, PDT batch 2020 ada setahun lagi)

Pelajar Universiti, ada pihak U sediakan bas khas untuk bawah pelajar pulak.Tak tau lah kalau ada U yang benarkan parents ambik pelajar


Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 9-5-2021 07:58 AM
Pemberi n pemohon sama2 sskjp

Emm betul dah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 08:52 AM | Show all posts
Pasangan PJJ sejang aje balik. Orang yang nak balik jumpa mak ayah tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 8-5-2021 10:18 PM
Korang balik la kg.. Aku mmg x balik...raya ni biar la aku ber pkp.. Aku kalo boleh nk kurangkan ris ...

Betul Tu.
MCM tak pernh beraya.

Kalau tk, sebelom ni
Punya lh liat memasing NK jenguk ortu Di kg.

Bila pkp, mengeluh merintih ingt kt mak Pak.

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 9-5-2021 08:00 AM
Sampai satu tahap tu ..kami yg non kelantanese ni rasa  diri ni x Islamic enough sbb beraya sakan  ...

sape la lahanat yg menipu pasal raya haji lagi meriah dr raya pose tu. yg sebetulnya sambutan raya haji di kelantan lebih meriah berbanding raya haji di negeri lain. itu je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 9-5-2021 07:01 AM
Aku dh tau lama dah...sskjp mmg suka beraya...raya cina, raya india, hari gawai, hari pekerja, kri ...



Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 09:57 AM | Show all posts
Denco replied at 9-5-2021 07:38 AM
Kannn...dulu mengata yindon kemain... Puak2 abahcow mmg belagak x hengat masa awal2 kobid

same mcm kes berlagak dgn Singapore. skrg singapore way better dr kite. dh jd bahan gelak pulak kite. name Malaysia disebut2 akibat dek kenaikan kes.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 9-5-2021 05:11 AM
Mmg bongok pun.. Aku dsh ilang sabar skrg ni.. Makin bongkok ko.. Mati2 dia org x percaya ke covid ...

Mungkin negeri pertama yg akan berguling dekat luar spital dr negeri ni kot. Kemain jd keyboard warrior masing2 x percaya polis, kkm
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 9-5-2021 02:47 AM
pooh~key replied at 9-5-2021 12:42 AM
Ada polis depan pagar rumah kau ke sister?


Bazar ramadhan depan rumah iols ni masuk senarai hide tu sister. Cari nahas klu keluar, ntah sapa2 pembawa cobid tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.081744 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list