CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lagubestbest

[Tempatan] RAYA 2021: Bil Kenderaan Ke Utara & Pantai Timur Meningkat

  [Copy link]
Post time 9-5-2021 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahun lepas semua reti plak raya di kl mmg strict last year membuktikan mmg ada enforcement. Tahun ni carca marba jadiknya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 06:21 AM | Show all posts
sama je kan ..pkp 3.0 la , varian baru south african la ....

u nampak tak mcm last year , sama je kan...


ni macam mane ni ?


pkp 3.0

tak leh rentas

then ni....hmm interesting.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah makan budu pun bodo, eh, sama pulak kalu sskjp guna jawi

Huk aloh klate gedebe kote buah mempele serambi Moscow
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 8-5-2021 09:59 PM
selama ni dengar jugalah set2 klate neh sembang gegar yg raya puasa neh tak sehebat,semeriah mcm ber ...

Kenyataan tu mitos sahaja. kedua2 raya disambut meriah. Tak ada beza sambutan raya antara aidilfitri dan aidiladha di kltan. Dari dulu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sqlite3 replied at 9-5-2021 06:28 AM
Kenyataan tu mitos sahaja. kedua2 raya disambut meriah. Tak ada beza sambutan raya antara aidilfit ...

sqlite3> DROP ALL TABLES
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 8-5-2021 10:18 PM
Korang balik la kg.. Aku mmg x balik...raya ni biar la aku ber pkp.. Aku kalo boleh nk kurangkan ris ...

Terbaik..
Kalaulaa semua insan mcm anda...
Aman aman je Malaysia kurang gejala kobid
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 8-5-2021 10:31 PM
Dah 3 hari aku kat rumah tak keluar lgsg ni. Adoila tolonglah dengar cakap manusia oii.Panggil b ...

Biorkan je laaa
Nak mamposss sahid berjemaah laa kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 8-5-2021 10:34 PM
nampak gaya covid 10,000 sehari la ni

Selayaknyalaaaa
Jadilaaa mcm pelarian kat hospital atau tang kaki lima
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 8-5-2021 09:59 PM
selama ni dengar jugalah set2 klate neh sembang gegar yg raya puasa neh tak sehebat,semeriah mcm ber ...

Aku dh tau lama dah...sskjp mmg suka beraya...raya cina, raya india, hari gawai, hari pekerja, krismas smua diorg pulun sukat jalan..dah sukat jln masa balik kg, lps tu sukat jln gi kenduri pulak...kenduri sambut puasa, sambut rsya, sambut menantu, sambu anak, sambut cucu..kenduri pecah dara je blum buat lg
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
batu kikir replied at 8-5-2021 10:35 PM
Harap selepas balik Pantai Timur......... Kerajaan haramkan mereka balik Lembah Klang sampai habis P ...

Kannnn...baru menggelupur
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapiiii aku suka je sskjp ni naik mencanak kes sbb bior diorg kn degil...bior 5k kes sehari kt sana...tutup terus border dgn negeri2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah ko longgarkan syarat.. Bg budak2 uni blk kg.. Bg laki bini pjj rentas. Tp yang bujang.. Yg dh ada fmly xblh plak.. Mmg menggelinting la masing2 nk blk kampung hujung minggu.. Dorg pon pandai..dh hbs shopping sakan baru nk blk.. So so so???
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah ko longgarkan syarat.. Bg budak2 uni blk kg.. Bg laki bini pjj rentas. Tp yang bujang.. Yg dh ada fmly xblh plak.. Mmg menggelinting la masing2 nk blk kampung hujung minggu ni.. Dorg pon pandai..dh hbs shopping sakan baru nk blk..

Yg test market nk rentas daerah negeri tu.. Korg xcompound just suh patah blk.. Kenapa longgar gitu? Bg jela compound.. Sbb kelembuittttan serupa ponen tu la hajah dpt beli kapet even xde alasan kerja or kecemasan or kematian..

So so so???
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
batu kikir replied at 8-5-2021 10:35 PM
Harap selepas balik Pantai Timur......... Kerajaan haramkan mereka balik Lembah Klang sampai habis P ...

Aq hat nak balik rentas daerah ni pun pikiaq bnyk kali pasai 17hb budak2 start pdpr..line kat kampung tenat..adoiii..last2 decided xbalik. Lagi pun hubby aii reja..so ok la. Padan muka 1malaysia xboleh balik raya.. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:17 AM | Show all posts

A database professional walks into a bar
And joins two tables.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Balik kampung terus la jgn balik kl selangor... X pasal2 puak2 bebal ni buat kes kat klang valley mencanak2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 9-5-2021 12:46 AM
Suku sakat kayangan Neelopak je dah 300 kereta, belum lagi suku sakat kayangan.Chiti Noorhalija ada  ...

Ni la puak2 bebal tu kan... ujung2 kita yg patuh sop kat kl selangor ni jd kecaman puak2 abahcow..bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 9-5-2021 02:09 AM
Fail terok cara #kerajaangagal handle cocid..selatyaknyalah kena gelak dgn indon

Kannn...dulu mengata yindon kemain... Puak2 abahcow mmg belagak x hengat masa awal2 kobid
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 9-5-2021 05:11 AM
Mmg bongok pun.. Aku dsh ilang sabar skrg ni.. Makin bongkok ko.. Mati2 dia org x percaya ke covid ...

Mmg bodohhh...elok la puak2 bebal ni jgn kasi masuk balik. Dh nmpak kes mencanak pn nak menggatal ke sana sini.. kluar bila perlu je x bole ke? Lagi2 yg miang nk grup tadarus la, terawikh la..ujung2 jd kluster. Kes dh 3k buat je la ibadah kat rumah..nk kejar sorga sgt sudahnya beraya kat maeps, wad spital..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
dee4ellese replied at 9-5-2021 05:52 AM
100 je kereta yg kena patah balik dari beribu2 tu?

Nmpak sgt polis sembang kari... Klu polis betul2 tegas bagi kebenaran utk kematian dan pekerja essential je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 03:01 AM GMT+8 , Processed in 0.081114 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list