CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lagubestbest

[Tempatan] RAYA 2021: Bil Kenderaan Ke Utara & Pantai Timur Meningkat

  [Copy link]
Post time 8-5-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Maka..terasa bodohnya depa dr negeri lain...banding depa yg make budu....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 8-5-2021 11:09 PM
Babilah sskjp dgn ganung sek kito mandi lanje ni
Kalau x menyusahkan orang memang x boleh ke
Orang ...

Boleh lepas sebab mula tak boleh rentas 10 Mei kot? Sebab tu kot lepas?

Tapi tu lah harap nanti nak balik KL etc kena tahan aand disuruh patah balik atau kompaun terus, melainkan yang balik atas hal kecemasan tapi kebetulan balik pada hari ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 8-5-2021 11:17 PM
tajuk utara dan pantai timur. mana info pasal org2 utara/ highway utara sesaknya?

jangan taktau ye..memang ada orang pantai timur guna plus exit perak sebab nak elak jammed kat gombak tu..lepas perak biasa kosong je highway
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 8-5-2021 09:59 PM
selama ni dengar jugalah set2 klate neh sembang gegar yg raya puasa neh tak sehebat,semeriah mcm ber ...

itu set kelate di. kelate.. ni set kelate perantauan yg balik. undi pas....

bleh jd perang antara 2 golongan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 8-5-2021 11:09 PM
Babilah sskjp dgn ganung sek kito mandi lanje ni
Kalau x menyusahkan orang memang x boleh ke
Orang ...

dslahkan dr m aka firaun
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yubooooo belaka ni tuan2 puan
Tiberrr je ..pjj tu tayahla ..nk balik mantat je pn
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:30 PM | Show all posts
alesandra replied at 8-5-2021 09:59 PM
selama ni dengar jugalah set2 klate neh sembang gegar yg raya puasa neh tak sehebat,semeriah mcm ber ...

bukan takat raya, krismas, taun baru semua kalut nak balik.. hahahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
aik PJJ bagi balik? Yang ayah nazak mak sakit terlantar tak dibaginya balik kena tunjuk surat itu ini pun tetap
la kena reject

Hanatnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 8-5-2021 10:32 PM
Siapa yg blh sahkan pasangan pjj nih?  Surat ketua kampung pun laku ke?

Surat dari majikan masing2. Alamat tempat kerja suami dan isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 8-5-2021 11:39 PM
aik PJJ bagi balik? Yang ayah nazak mak sakit terlantar tak dibaginya balik kena tunjuk surat itu in ...

I setuju statement you. Kalau dah nama PJJ, mesti dah biasa berdikari dan sihat walafiat. Mak ayah yang tua ni yang perlukan anak2 membantu menjelang Raya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rentas aje tuan2, puan2. We learnt from the best. Our punde politicians. You go rakyats!
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 8-5-2021 11:25 PM
jangan taktau ye..memang ada orang pantai timur guna plus exit perak sebab nak elak jammed kat gom ...

Betul2.. kwn aku naik kot cameron.. turun kt gua musang.. balik ttp balik puak sskjp ni.. tp ni cerita sblum pkp la.. lani kwn aku tu dh trnfer klatey nu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 8-5-2021 11:46 PM
I setuju statement you. Kalau dah nama PJJ, mesti dah biasa berdikari dan sihat walafiat. Mak ayah ...

dah tua pun tak pandai pikir logik. sesuatu betul la pentadbiran merentas ni. Akal mana akal.

Luluh tau hati tgk kes picisan lepas, yg org lain dapat balik lepas puas bertekak untuk tengok mayat parents je. Biadap betul.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya memang betul PJJ boleh balik kampung sebab site staff sorang ni wife dok Ganu. Dia just isi borang rentas negeri dan attach surat offer kerja. Senang banget lulus.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
bencinya org yg selfish gini..
ptt la mak i  kt sskjp ckp byk keta dh masuk kb..yg balikkk sbb suka suka biar kena kobid k..bye
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 12:07 AM | Show all posts
Alasan kerja yang bukan2 pun lepas.
Student pun lepas.
Laki bini jarak jauh lepas.
Pastu bile ade outbreak, nk tuju jari kat sape?
Yang bujang, yang ade family dok sekali, sengih aje sbb dok terperap kt tmpt sama.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa beli ikan pagi tadi,terdengat perbualan warga emas yg pertama kata  anak 5 ,tapi 3 dah keluarga Tak balik sbb kl tu PKP..harap anak dekat sinilah .pak cik sorang lagi anak ada 3 orang,semua boleh  balik dok sama negeri...
Setelah pengumuman boleh rentas negeri dengan kebenaran polis, berapa railqi anak2 pakcik tu yg boleh balik beraya ..kulihat pakcik2 tu beli udang besar dekat 2 kg masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 8-5-2021 11:53 PM
Betul2.. kwn aku naik kot cameron.. turun kt gua musang.. balik ttp balik puak sskjp ni.. tp ni ce ...


ada jugak yang exit gerik..kalau drive kat plus arah utara memang banyak plat D..baru2 ni sebelum bulan puasa haritu pon banyak geng dorang je
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by laradelara at 9-5-2021 12:47 AM

Malas nk ckp bnyk. Kang ada yg terasa pulak. Tepek ni je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kpd perantau yg berlepas & terlepas,ku ucapkan selamat sampai ke kampung halaman memasing .jaga sop sume.yeahh rayerrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 04:05 AM GMT+8 , Processed in 0.077463 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list