CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: limesherbet

.........

  [Copy link]
Post time 6-5-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 5-5-2021 11:47 PM
Berapa ramai dah (ex) laki dia?
Yg iolss ingat dia pernah kawin dgn Adam AF tu. Pastu ada nak try a ...

Mesti ayah erin malek tu kayo kan? Dasat ek prempuan ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
lenkali cari la pilot kargo kak oii.......komfem job tak putus2 sbb skang org online shopping satu dunia so kene fly utk deliver barang sana sini.
pilot kargo x glemer la
tp terjamin la ada job
drpd pilot commercial yg sah2 glemer and ramai FA cun keliling pinggang.nanti hang sbg isteri rs insecure lak
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Retis bercerai je bajet pisang goreng, tak telek dlu ke umur tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 5-5-2021 10:31 PM
I tgk skrg jugaaaaaa

Dah ada nama khan.. Hahahaha.. Leluhur paki la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan laki dia dulu gigih ceraikan isteri sebab nak berbini kan si fiza ni?

Kalau betul.. Mmg CASH la kat laki tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni lawa..knp la dl cerai dgn laki 1st..kalau x dh jd datin dh skrg huhu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-5-2021 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Fiza ni la punca mak ayah si erin malik bercerai..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 6-5-2021 01:57 AM
Fiza ni la punca mak ayah si erin malik bercerai..

Ni kisah before fiza kawen dengan laki 1st kan....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2021 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 6-5-2021 01:57 AM
Fiza ni la punca mak ayah si erin malik bercerai..

Dan punca pilot n exwife bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 04:43 AM | Show all posts
macammana chuols stalk die punya activity like dkt ig?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:38 AM | Show all posts
malaysiaku123 replied at 6-5-2021 01:47 AM
Dia ni lawa..knp la dl cerai dgn laki 1st..kalau x dh jd datin dh skrg huhu

bukan sbb bij gatal ke?

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 05:39 AM | Show all posts
apa kta try nigga lpas ni
once go black you never go back
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-5-2021 12:44 AM
Mesti ayah erin malek tu kayo kan? Dasat ek prempuan ni

rasanya crew ja. jurugambar kot… lama dah gosip ni. lupa dah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Brape kali kawin dah dia ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2021 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 6-5-2021 04:43 AM
macammana chuols stalk die punya activity like dkt ig?

kita memang boleh nampak pic apa orang yg kita follow like. dia memang tak follow ramai..19 orang gitu...beberapa bulan sudah cek dia follow ig pilot kah..sebab tengok dia delete gambar semua dgn husband. tengok2 dah takda. baru ni cek lagi kot follow balik. nampak la ada lelaki baru dia follow.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 5-5-2021 11:47 PM
Berapa ramai dah (ex) laki dia?
Yg iolss ingat dia pernah kawin dgn Adam AF tu. Pastu ada nak try a ...


Adam af tu husband no 2 dia. Masa kawin dgn adam tu dia janda n ada anak dah. Pilot tu suami ke 3 dia. So skrg ni kalau dah bercerai jadinya 3x dah kawin cerai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
limesherbet replied at 6-5-2021 06:25 AM
kita memang boleh nampak pic apa orang yg kita follow like. dia memang tak follow ramai..19 orang  ...

Kat mana blh nmpk pic apa dia like.. Sbb klu kt explorer tu kan ramai.. Xkn nk belek semua org yg kita follow in order nk stalk dia pny activity
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 07:23 AM | Show all posts
Capoicapoi replied at 5-5-2021 11:15 PM
Fiza tinggalkan laki dia sebab tak berduit ke? Mco myebabkan laki dia dh tak kerja pilot?

mcm sejak last year lagi dh pisah.. payah wife begini. time laki susah xnak bersma.
time ada duit je.. ishhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 07:34 AM | Show all posts
retis lawa mcm dia marriage tak tahan lama tapi tak payah risau sunyi sbb kejap jer org dh sambar..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
rbmy replied at 6-5-2021 07:23 AM
mcm sejak last year lagi dh pisah.. payah wife begini. time laki susah xnak bersma.
time ada duit ...

adam kena cerai pun sbb duit jugak kan. no wonder kalau yg pilot ni kena cerai jua sbb duit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-10-2023 03:52 AM GMT+8 , Processed in 0.091662 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list