Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
65488
View
828
Reply

Hajah Neelopa rentas negeri bukak bisnes karpet plak ke?

[Copy link]

Author: maxim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-5-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by maxim at 3-5-2021 12:58 PM

Mohon pencerahan
FB_IMG_1619964680962.jpg
FB_IMG_1619964691014.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-5-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dh scan sejahteraaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereput lah sundel sorang ni
Xhabis2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowwwww... Mmg tak kisah di cerca dan dikompaunn
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Naeem carpet ni, kat danau kota pun ada. Awat yg kat nilai 3 jugak yg pergi..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hajah nak jual carpet dh.

Buka kedai utk laki dia jaga. Bangla carpet..

Mesti laku loli jeni promote la bisnes hajah ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen sediiiiaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dh la wei tak pyh bg dia attention sbb dia nk attention je ni. kalau tak xdenya dia gigih delete igs tu..bln bln puasa ni mls aku nk carut..bodooo lol!
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sendu eh Takde isu? Tu yang sengaja create isu tu supaya jadi bualan netizen Kan? Bad isu pun still marketing Kan. So faham2 lah tujuan Dia Tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyembah tetap husnuzon
Lofake pi bekerja sambil membeli belah
Semoga kena covid..doa org terinaya ni bakalan makbol tau..aku dh mengetak bulu 2tahun tk keluar selangor..sempat p bagan datok ng raub jah sblm jalan ke negeri2 di tutup
Eh civai la
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Puriz punya outfit selalu mcm budak2 tahfiz nak pergi outing.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:40 PM | Show all posts
bisnes la. esok nak bukak kedai karpet. manatau boleh rebranding macam produk OEM air susu dia tu. jadi brand neelopet ke. btw, perempuan ni seminggu sekali mesti ada je benda dia buat nak cari perhatian dan kekal relevan kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia punya nak dptkan perhatian.. Perghhh... Check tanjung rambutan la lopak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 2-5-2021 10:23 PM
Hajah nak jual carpet dh.

Buka kedai utk laki dia jaga. Bangla carpet..

Bisnes sedara mara.. hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoyaiii net mengkhinz kan mek jahh hoooiii hoiii hoiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nak lawan trending lemang kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pikachu_nicky replied at 2-5-2021 10:19 PM
Naeem carpet ni, kat danau kota pun ada. Awat yg kat nilai 3 jugak yg pergi..

sbb dier horny nk tgk bangla bangla karpet kt area2 sana. kononnya sama mengancam mcm PUBG riz jgk.x mcm tmpt lain.

taste hajah mesti la sama skin and ethnic khan dia bkn?

yg PUBG pun x larang ke? dasar oustad jadian dayus.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa dia heran, duit kepok2 pejam mata aje boleh bayar saman + pentaksub penjilat ramai
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 2-5-2021 10:32 PM
dh la wei tak pyh bg dia attention sbb dia nk attention je ni. kalau tak xdenya dia gigih delete igs ...

..
Dah faham sgt taktik upload delete 2x sbb nak suruh org bg perhatian.. penat la sapa yg suka sgt folo dia ni..
Tgk apa pula alasan dia bg..
biz nealofar karpet ke
Susu karpet ke..
Uplod beday laki pun sibuk surat kabar sana sini repost..
Iols nak doa yg bukan2 tak sampai hati pulak ..
Amal ibadah ai pun tak sempurna..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm ka dia p nilai..

Yg gambar jumpa lofa kat nilai tu x ada lak kat twitter
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list