Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12761
View
106
Reply

Anak Dara Abby Abadi Dituduh Cukur Kening, Aduhai

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2021 11:01 AM | Show all posts |Read mode



"Kening i tu nampak macam kena cukur ke????"



Menjadi anak pasangan artis membuatkan ada sahaja yang diperhatikan oleh netizen. Begitu lah yang berlaku terhadap anak kedua pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi ini.



Marissa Dania, 16, menjadi perhatian netizen apabila aktif membuat ulasan produk di laman Instagramnya.



Namun, video terbaharunya yang membuat ulasan makanan mendapat perhatian apabila ada netizen mendakwa anak pasangan selebriti tersebut mencukur keningnya.





  





Foto G



Video yang memaparkan Marissa menikmati sejenis kuih moden dengan berseleranya menarik perhatian ramai pengikutnya. Dan bagi soalan mencukur kening tersebut membuatkan beberapa pengikutnya turut membela Marissa.



Mereka menyatakan ada orang yang dikurniakan dengan kening yang cantik tanpa perlu dipantis seperti Marissa sendiri.




"I dah biasa tengok kening camtu @marissadania_ padahal tak cukur pun."





Foto : IG




Wah! Dah jadi anak artis, bergelar insta famous lagi, jadi kenalah bersiap sedia dengan pelbagai ujian, soal kening pun akan ditanyakan. Apapun, memang Marissa Dania comel dan manis dipandang. - CARI


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-4-2021 11:07 AM | Show all posts
cuba ko pergi periksa budak-budak perempuan  umur sebaya anak dia ni

semua lawa ,semua manis sebab seri anak dara tu

esok eosk menikkah laki  tenyeh sampai lebam


badan pun jadi serupa badak

time tu jgn ko bertengkar dgn laki ko mcm mak bapak ko sudah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:08 AM | Show all posts
netijen dari neraka kalau  x bertangga di IG retis dan kerabat retis x sah......
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm kening mak sheols halusssss semulajadi
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:13 AM | Show all posts
esok2 melayang la tudung anak bakyah ni
bakyah ni kan berlagak bg tips anak menutup aurat
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 22-4-2021 11:07 AM
cuba ko pergi periksa budak-budak perempuan  umur sebaya anak dia ni

semua lawa ,semua manis seba ...

Koh koh tenyeh smpai lebam.. byknya  vocab baru sis ni... i like
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 22-4-2021 11:07 AM
cuba ko pergi periksa budak-budak perempuan  umur sebaya anak dia ni

semua lawa ,semua manis seba ...

Betul lah. Bebudak remaja sekarang ramai lawa2. Tengok aje lah kat tiktok dan of tu. Kat sekolah2 pun ramai jugak saya jumpa lawa2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:21 AM | Show all posts
Nurul8001 replied at 22-4-2021 11:20 AM
Betul lah. Bebudak remaja sekarang ramai lawa2. Tengok aje lah kat tiktok dan of tu. Kat sekolah2  ...

Itulahhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:39 AM | Show all posts
Shut your mouth la netzzzz ... kau tu sangat perfect kan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kening nipis tu lpstu pakai bedak lagi filter lagi

Tp kening lebat cantik mcm natalia vodianova.. salah sorg model yg popularkan kening tebal
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:56 AM | Show all posts
kening sehalus mak dy eyhhh ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:58 AM | Show all posts
Kekadang gambar bila difilterkan jangan kata kening, lubang hidung pun boleh tak nampak, iols ada kawan jenis bila ambil gambar filter santak habis sampai iols punya lobang hidung pun hilang sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:58 AM | Show all posts
anak dara memang le cantik, semuanya terletak kan..

nanti dah jadi mak-mak abis semua shape lari..kecuali le kawin ngan orang kaya dan sultan
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia yg terpaling cantik ni belajar pandai x? Asyik melawa jer...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 12:19 PM | Show all posts
rasanya tak cukur kening.. kalau muka ada ciri2 kecinaan mmg biasanya kening nipis sis
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 12:29 PM | Show all posts
memang tak dinafikan laa anak dia ni menjadi. cantik kkkk sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 22-4-2021 12:19 PM
rasanya tak cukur kening.. kalau muka ada ciri2 kecinaan mmg biasanya kening nipis sis

Kan..kening ank2 aii semua nipis padahai pak dia kening lebat macam ulat buku tu. Sorang ank pun xdapat kening lebat.semua ikut mak kening nipis..haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyerr..marissa ni mmg cantik
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:16 PM | Show all posts
Takde producer offer anak dia jd pelakon ke? Ke bakyah tak bagi?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampahh...dia buat paid review pasal karang gigi so ini semua sampah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list