Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6476
View
109
Reply

[KBS] SELL YOUR HAUNTED HOUSE / DAEBAK REAL ESTATE - JANG NARA, JUNG YONGHWA

[Copy link]

Author: likecandy       Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbbkn kami hnya kenal jang na ra shja..mati2 ingat yg watak lelaki tu partner dia berlakon dlm citer the last empress.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis pun minat jang na ra
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
i suka drama ni.. akan follow sampai habis..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel jang nara dalam ni, walaupun dah 40. Yonghwa macam tak berapa natural berlakon, nebes kot. Jalan cerita menarik, sama genre mcm master of the sun.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:53 PM | Show all posts
likecandy replied at 20-4-2021 11:20 AM
Bagus mini review u!
I setuju dengan semua u cakap
Jang Nara mmg berani nak cabar diri sendiri k ...

elemen persamaan tu macam watak protagonist wanita tu , IU dalam Del luna atau Jang Nara, ada past dark hidden histoy depa, ada krisis berlaku dan depa tak resolved lagi isu yg lama berpanjangan, Del Luna dengan guilt dia yg menyangka dia bunuh teman lelaki dia tu, yang ini mak dia tak resolved lagi ...so inilah adventuresnyer

sekarang k drama mula menjana citer komedi -spooky thriller, dark comedy macam Vincenzo tu semua

sebab org dah dalam suasana covid19 mau mungkin citer easy going yg set set macam ni laa...

kalau stress memanjang distress apa makna kan , kena ada unsur selang seli macam ni ...

dah lam masa terperuk kat rumah , nak keluar bukan macam bebas macam dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:55 PM | Show all posts
syaz_lina replied at 20-4-2021 01:38 PM
Comel jang nara dalam ni, walaupun dah 40. Yonghwa macam tak berapa natural berlakon, nebes kot. Jal ...

she is 40dah ye wow...

dalam zaman i duu back in 2003 successful story of a bright girl dia sangat comel...rambut dia kembang2 lincah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 01:57 PM | Show all posts
mizruncing replied at 20-4-2021 10:37 AM
baru nak layan. best ekkk. i minat coz ade jang nara

best, i would suggest best. the first two episodes engaging. i think i akan follow jugak ni ...insya ALLAH.
Vincenzo yeahhhh
Law school ni besttttt
Oh my Ladylord
Sale your haunted house
rookie historan tertangguh...hahahahaahah



Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:01 PM | Show all posts
likecandy replied at 20-4-2021 11:13 AM
I suspek nanti2 ada lah plot jiwang masuk
Mungkin ada plot cinta antara Jang Nara ngan Yonghwa ko ...

mesti ade elemen pulling factor jiwang nyer...
alaa tu masa dia pegang tangan thay guy - Lad actor - i tak tahu mamat ni apa dan sapa actually- temperatre badannya panas, selalunya sejuk  hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:14 PM | Show all posts
Best bagi aku yang penakut. Kadang2 terkejut juga
Kalau orang yang xtakut biasa ja
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:33 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 20-4-2021 01:57 PM
best, i would suggest best. the first two episodes engaging. i think i akan follow jugak ni ...ins ...

law school pn i baru nk layan. baru tgk episode 1 smlm
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:41 PM | Show all posts
mizruncing replied at 20-4-2021 02:33 PM
law school pn i baru nk layan. baru tgk episode 1 smlm

eh tengok sila sila best

the personality of that professor caught my attention  then watak smart alec Lee rang? Kim Bum TOTNT tu , wow i like it.
i like the socratic method Professor tu...yups
i love it.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
likecandy replied at 20-4-2021 11:20 AM
Bagus mini review u!
I setuju dengan semua u cakap
Jang Nara mmg berani nak cabar diri sendiri k ...

Tengok gaya halau hantu dari trailer tu i bayang mcm cerita Black atau lagi 1 tu yg seunggi berlakon jadi Son Oh Gong tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Master of the sun pun tgk separuh jalan..x berani
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 12:57 PM | Show all posts
i agree part make up JN tu,,at certain point nmpk rupa dia lain..haha bila dah lepas dia berlawan dgn roh n balik opis baru nmpk muka JN yang familiar di masa i...

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni best. I follow
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I follow citer ni sbb YongHwa hehe...sbb i peminat band dia CNBLUE n i prefer dia rocking the stage lg dr berlakon sebenarnya. Ramai igt dia last berlakon dlm Hes Beautiful/Heartstrings dgn ShinHye tp dia ada je drama lps tu cuma tak brp menjadi n dia focus menyanyi. Dulu selalu dpt role budak jambu2, cold now lps military service ni br nmpak buff n manly. I rasa this role fits perfectly with him..bnyk improvement ofkos salah satu sbb pair dgn Nara..best Nara dlm ni..dominant, bold n badass
Jenuhla nak tunggu next episode ni..selalu i malas nak layan ongoing drama demi YH ku layankan jua
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
jang nara badass sgt dlm ni.. i laikkk muke menten comel, yonghwa plak yg nampak lagi tua dari sheol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2021 01:13 AM | Show all posts
miszclassique replied at 20-4-2021 05:02 PM
Tengok gaya halau hantu dari trailer tu i bayang mcm cerita Black atau lagi 1 tu yg seunggi berlak ...

Cerita Lee Seung Gi tu drama Korean Odyssey ke?
Tu I sempat tgk 5 min terus takut
Cerita ni kirakan x seram sgt lah pada mata penakut I
Gaya dia halau hantu tu entah mmg gaya bomoh korea kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2021 01:15 AM | Show all posts
nowhite replied at 20-4-2021 05:31 PM
Master of the sun pun tgk separuh jalan..x berani

Pada I Master's Sun lebih seram dari yg drama niPlus boleh tau bila hantu tu nak muncul sebab ada sound effect, jadi sebelum hantu tu muncul, chuols pejam mata dulu
Sekian nasihat dari I yg penakut jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2021 01:17 AM | Show all posts
Ok episod minggu ni lebih seram sikit, tapi boleh tahan lah
Ji Ah ngan In Bum pon dah start bekerjasama
Jenuh plak nak tunggu episod akan datang, patutlah ramai yg tunggu nak marathon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list