Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8997
View
82
Reply

Zulin Aziz tetap menjadi bahan membawang walaupun dah kurus

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2021 10:39 AM | Show all posts
Tak ada shape !!
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-4-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Crita boypren lagik dan lagik dan lagik sampai ajm!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig sendiri bukan main lawa dan slim
Yg ni nampak parut jerawat
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Cer tengok kawan baik dia tu sherry al hadad
Kurus tak mengejut..slow2x jer badan turun
Zulin ni kurus terus..macam operate jer
Dan sherry lagi ada aura dan banyak job
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 05:12 PM | Show all posts
awat potosoot mcm bajet tak cukup ja.. hampeh tul studio hang hire ni.. tiang pun tak kemas.. sorry la zulin, hang mmg takdak aura..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni yang dok cari perhatian. Wartawan mana la yg sebuk dok interview dia ni. Projek takda pun. Balik2 isu kurus, jantan, kurus, jantan. Tu jela. Makin menyampah okay. Meminta dikecam sangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kurus sb potong usus tu..dia kurus kat perut je kan? Body part lain tak kurus. Betul ke pemahamam aiols?
Sb bahu dia still besar dlm gamba tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
perenggan panjang apa isinya pasalndia ni {:kill
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
utk selamanya Sherry > Zulin
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanya dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Gemuk kau kena kutuk
Kurus kau kena kutuk
Sebenarnya kau tu ANNOYING, sbb tu kau kena kutuk manjang. Bkn psl badan.
Kau kena kutuk, sbb kau.
Faham??
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni xde aura selebriti. so mengundang kecaman la
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 09:46 AM | Show all posts
nampak dia teringat desperado nya dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:03 AM | Show all posts
Ada rupa Rina Harun jugak ni. Sama naik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 09:06 AM | Show all posts
slyfynx replied at 18-4-2021 10:49 AM
Zulin, I'm telling you this....
Ko gemuk ke, gempal ke, kurus ke...
Nobody gives a flipping F.

lol...sila hadam zulinggg
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Perangai x semengah duk cter pasal jantan je mmg la org duk ngata
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk mcm sherry tu jrg tgk org mngata dia.. rmi puji ada lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:08 AM | Show all posts
orang mengata bukan sebab kau kurus ke gemok ke in between ke apa,
tp perangai yg nampak birah iteww ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi her live ig. Pegang nasi pegang camera pegang tudung pegang Botol sambal pegang nasi balik. At least guna lah the other hand. Geli lah...
I have a friend dtg rumah mkn. Dia garu kaki lepas tu nak jamah makanan. I told her to wash her hands... Dia kata dia dah basuh. So I ckp tadi you garu kaki... Dia kata oh ye ke... Hahaha salah ke I... N dia pi basuh...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 04:03 PM | Show all posts
dy kan yang berlakon gn alip satar jadi peg. penjara tu ?

yg jadi minah klate buta tu ??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list