Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8979
View
82
Reply

Zulin Aziz tetap menjadi bahan membawang walaupun dah kurus

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2021 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 18-4-2021 11:34 AM
Dia kata takmo jaja kisah centa tapi dlm artikel tu bercerita jugek. Wadehek betul

dia ni kan sejenis lapar perhatian
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-4-2021 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 18-4-2021 01:00 PM
Mcm2 pose dia buat tp semua cringey di mata iols  pastu gambar edit la sikit, ni tangan gelap muka ...

Bnyk org mcm tu.tp bkn sbb edit. Da krim pemutih sapu kat mula je, bkn kat tgn.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyok lanjer buah buahan ke tu sis

Mekap salah, nampak tua benor. Pose lejen sakit perut tu takyah buat la kalau tak reti. Rupanya tua lagi aku ye. Ingat dia tua lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
So nk kurus in the 1st place sbb taknak org membawang ke caner?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni try hard sgt nak tunjuk dia ade bf.. Kalau tgk ig dia, sikit2 tag bf dia tu..desperate gile nampak.. Acah2 je tu xnak share cerita pasal laki.. Pdhl sume tindakan dia gaya nak menunjuk kat 1 doniaaaa...... Lihatlah doniaaaa, akhirnya aku ade bf.. Nyampahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni boring..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x suka bila dia  mengajuk bahasa asing.. Yg dia ajuk tu banyak dr skrip drama.. Boring pd aku.. Kalo dia btl2 pandai dan ckp dlm ayat dia sendiri x pe gak.. Ni pd aku la
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pndai berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp ko mmg xkelakar pon.paling menyampah bila konon2 ckp korea dgn memek muka.macam mengajuk.biadap.
Cuba byg org korea konon ckp melayu dgn muka2 mcm tu.confirm anti korea mengutuk xcukup tanah
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:06 AM | Show all posts
jargon replied at 18-4-2021 11:26 AM
Lepas tu x mngaku kan...ngaku jela mcm yb rina harun tu...

rina harun mana mengaku cuma kantoi doc dia ada tepek gambar berjemaah tapi lepas tu delete...  
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde siapa peduli ko gemok ke kurus, cuma orang dah muak dengan drama terdampar ko tu. Tengok sherry, aman2 je sauk job sana sini without statement terdampar
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
So kau mengharapkan dah kurus ni org sembah and layan kau mcm puteri raja ke camne? Acah2 hot dari dulu cerita psl jantan je kahwin nye tak jugekk
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 08:41 AM | Show all posts
lantak ko la julin..gemok ke kurus ke, muka ko mmg da tak lawa. try hard sesangat kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:44 AM | Show all posts
Alahhh kurus sebab potong perut.. ke potong usus.. bole la... hahahaahahahahaah


kalau tak , tak de  makna dia kurus.. lamberrttt lagi..


baru kurus sikit da sebok pakai ketat2... ini la sebab Allah tak kasi dia kurus.. kalau kurus mula la
show off body..

tak lama lagi buka la tudung huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:44 AM | Show all posts
Zulin terdampar ni kalau nama sheols muncul kat porem tak sah kalau bukan pasal jantan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:46 AM | Show all posts
mak aku ckp.. kalau tapak kaki besar / tangan besar.. sejenis akan membesar & susah nak kurus..


kau tgk je la serina cepone tu.. skrg besar mana..

kalau jenis jari runcing kecil/ kaki size 5 mcm tu jenis kecil la.. tak boleh besar
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 09:56 AM | Show all posts
Honestly, Zulin lepas kurus ni nmpk over gedik sangat, aku tak kisah pun cmna dia kurus walaupn dia tak nak mengaku dia kurus sbb surgery.. tapi kalau jual produk dan claim kurus sbb produk , pikir2 la sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Biskut_pingpong replied at 19-4-2021 07:16 AM
Dia ni try hard sgt nak tunjuk dia ade bf.. Kalau tgk ig dia, sikit2 tag bf dia tu..desperate gile n ...

Tu pon still org xheran. Sbb xtau this time ke jinjang pelamin ke x. Malu la sbb dah byk kali xjd . So baik la diam2 je
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa sheol nampak mokmok dlm gmbar tu? Rasanya dah kurus dah. Then dia masak nmpk x sedap jah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2021 10:36 AM | Show all posts
dlm ig dia kemain lagi. nampak kurus, nampak cerah

dalam tv...ermmm biasa je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list