Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27004
View
232
Reply

Menghilang dari dunia hiburan nama JULIANA BANOS tetap jadi Sebutan

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-4-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Dirinya pernah meraih populariti selepas menjadi juara dalam pertandingan Dewi Remaja 98/99.

IMG_20210416_102042.jpg

Namun sejak mendirikan rumahtangga bersama usahawan Datuk Mokhtar Ahmad pada 16 Disember 2005,pelakon dan penyanyi Datin Juliana Banos mula memperla hankan karier seni nya bagi menumpukan perhatian terhadap keluarga.


Kali terakhir Juliana terbabit dalam drama mahupun filem adalah sekitar tahun 2005 yang mana filem P0ntianak Menjerit dan album Mutiara Jun merupakan karya terakhir Juliana sebelum perlahan-lahan hilang dari dunia seni.

Kini selepas 16 tahun, nama pelantun Yang Mana Satu ini tetap menjadi sebutan oleh peminat-peminat di media sOsial.

Diifahamkan Juliana kini sudah mempunyai tiga orang cahaya mata dan sibuk menguruskan perniagaan bersama suaminya.

Juliana BANOS merupakan bekas Artis yang pernah bernaung di bawah KRU.Juliana merupakan penyanyi popular yang mana lagunya pernah menjadi hit suatu masa dulu.

Antara yang tetap popular hingga kini ialah Cinta Gila,Sayang,Tiap Detik dan lagu duet Sehidup Semati bersama Indigo.

Mari lihat wajah2 cantik beliau terkini

IMG_20210416_100751.jpg
IMG_20210416_100847.jpg
IMG_20210416_100824.jpg
IMG_20210416_100906.jpg






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 16-4-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols msa dewi remaja

IMG_20210416_112009.jpg
IMG_20210416_112036.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara movie sheols

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu sheols yg tetap popular
Hingga kini

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sangat dia niiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:42 AM | Show all posts
ohh i miss her!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mengimbau sangat cover majalah remaja tu, aku beli dulu tu,  mmg suka sangat tengok musim yg Jun ni menang, sangat la cantik, Rita pun ada masa tu rasanya, Mimi.. mcm ingt x ingt.. udah lama
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:44 AM | Show all posts
suka dgn dia ni
lagu2 pn ada beberapa yg sedap didengar, siap boleh hafal lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa memula tgk dia menang dewi mmg minat gila kt dia.. rasa mcm cantik giler dia ni tp skg klu tgk balik biasa je.. dah x mnat muka mixed2 matsaleh ni... masa jd retis pun dia ni x reti bfesyen sgt.

Tp dlu mmg seyes minat dia ttgu2 bila dia nk kuar tv. Plg suke lgu cinta gila n sehidup semati
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Amazing walaupun dia tak aktif lagi lagu2 dia tetap popular sehingga kini mana2 radio aku tetap dengar lagunya diputarkn
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:48 AM | Show all posts
pernah jumpa...peramah dan cantik...pakai pun biasa2 jer
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:57 AM | Show all posts
One of the artis yg pandai bawak diri selepas berjaya menyambar jerung...xde try hard nak tunjuk kaya or mewah. idup aman2 jah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pegi jb tu mesti excited lalu rumah dia.. jenis tak cheap publicity walau husband have-have..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa cover masa menang dewi remaja tu. Mcm Gwen Stefani versi melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:22 AM | Show all posts
hareeeesah replied at 16-4-2021 10:57 AM
Kalau pegi jb tu mesti excited lalu rumah dia.. jenis tak cheap publicity walau husband have-have..

laki dia sapa... kerabat atau bisnesman
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:23 AM | Show all posts
missbigrockstar replied at 16-4-2021 11:12 AM
Lawa cover masa menang dewi remaja tu. Mcm Gwen Stefani versi melayu.

aah kan... ada iras sket..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:23 AM | Show all posts
Ke kiri...ke kanan
ku dibelakang kau dihaadpan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 16-4-2021 10:57 AM
One of the artis yg pandai bawak diri selepas berjaya menyambar jerung...xde try hard nak tunjuk kay ...

Kan aman2 je sheols
Xda try hard mmg dh kaya pun
Kalau aktif semula
Nurtizen misti persoal
Tudung dosa pahala org
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 16-4-2021 11:22 AM
laki dia sapa... kerabat atau bisnesman

Laki sheols businesses man
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 16-4-2021 11:22 AM
laki dia sapa... kerabat atau bisnesman

Owner mutiyara motor tersohor di jaybee
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dulu cantik sekarang. Nampak happy je dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list