Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4948
View
27
Reply

Tiada Masalah Langsung, Erra Fazira Masih Bertegur Dengan Bekas-Bekas Suami

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-4-2021 12:39 PM | Show all posts |Read mode
Meski pernah melalui fasa penceraian sebanyak dua kali sebelum ini, pelakon dan pengacara Erra Fazira memberitahu dia tidak mempunyai sebarang masalah untuk berkomunikasi dengan mereka.


Malah masing-masing masih menjalinkan hubungan yang baik atas dasar profesionalisme dan komitmen kerjaya.   


Jelas Erra, dia pada masa sama turut menghormati dua bekas suaminya itu yang kini sudah memiliki kehidupan sendiri.





Foto: IG




Saya tiada masalah, malah tetap baik dengan bekas suami kerana saya seorang yang menghormati perjalanan kehidupan baru orang lain. Jadi saya tak ada campur sangat.


Cumanya kalau ada berjumpa dan sebagainya, saya okey, baik dan boleh sahaja untuk bertegur sapa.


Cumanya saya tiada berhubung selalu dengan mereka kerana saya hormat kehidupan orang lain, katanya kepada MH.




  



Imbas kembali, Erra pernah mendirikan rumah tangga bersama pelakon dan pengarah, Datuk Yusry Abdul Halim pada tahun 2003 namun telah berpisah pada tahun 2006.


Selepas itu, Erra mendirikan rumah tangga bersama dengan Engku Emran pada tahun 2007 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Engku Aleesya yang kini sudah berusia 12 tahun.


  



  



Bagaimanapun, rumah tangga Erra sekali lagi gagal apabila telah disahkan bercerai dengan Engku Emran pada tahun 2014. -CARI


Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-4-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bekas suami, dua
Bekas tunang, sorang
Bekas boyfriend,  yg aku tau 2 orang.

Alhamdulillah,  erat silaturrahim mereka
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku selalu ingat Erra ada seorg saja bekas suami iaitu merang..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:32 PM | Show all posts
Cantiknyaaa Erra... positif jer dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik ratu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:07 PM | Show all posts
ada tgk ig Datin Lisa thanked Erra for sending her face mask yg Erra jadi duta tu, lisa panggil Erra tu kak Erra
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dgn umie aida dah berbaik?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:45 PM | Show all posts
suka tgk Erra.. cantik & positive je vibes dia...

All the best Erra
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:54 PM | Show all posts
markonahlah replied at 15-4-2021 02:39 PM
Dia dgn umie aida dah berbaik?

dah kan..
hari tu besday ratu si dukun wish..
cuma mungkin gitu2 jela..
no more manja2 dengan gelaran makcik makcik mcm dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lupa jugak norman hakim yang crush kat erra fazira hingga ke hari iniehhh tak move on.
Cinta matikk yang di whoare youse secara sopan oleh Sang Ratu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan Hans?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap nampak Erra ngan TokWi sherasi bersama. Tapi tokwi pun dah bahagia ngan TinD
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Erra kekal positif
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dgn shahir hilang tu dh break ke still on?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac: Dengan Hans?

dgn hans, awie dia baik je kan.siap penah buat konsert sekali dorang kt astro warna. afdlin pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 15-4-2021 05:00 PM
Tak lupa jugak norman hakim yang crush kat erra fazira hingga ke hari iniehhh tak move on.
Cinta ma ...

kenapa Ratu whoareyousss kan Norman Jakim? Hensem kottt Norm masa zaman filem Pasrah
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:17 PM | Show all posts
alahai canteknya si ratu nihh
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus erra ni..move on terus lps penceraian..n masih hormat life ex2 nya...the past is past
.this kind of people yg i salute..bukan mencapub meroyani hidup ex2 dan xmove on2 sampai anak2 dah besar panjang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa: dah kan..hari tu besday ratu si dukun wish..cuma mungkin gitu2 jela..no more manja2 dengan gelaran makcik makcik mcm dulu..
umie repost wish time sebelum gaduh. umie macam rindu time depa baik dulu. erra tataulah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 11:35 PM | Show all posts
kaedahnya replied at 15-4-2021 11:31 PM
umie repost wish time sebelum gaduh. umie macam rindu time depa baik dulu. erra tataulah.

nape dorg gaduh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list