Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17436
View
132
Reply

Fuh Kaya! Nadzmi Adhwa Hadiah Alphard, Ardell Aryana Balas Bagi Mercedes

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2021 11:49 AM | Show all posts
jargon replied at 19-4-2021 02:53 PM
Euwwww...kwen gigil2 dibuat2..dah kawen acah2 cool..so aku pangkah dan mostly forumer pangkah kape ...

sukahati aku la.. hati ko itam lantak ko la..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 11:54 AM | Show all posts

arwadel hijab.. jual baju, tudung, etc.. https://www.instagram.com/alwadelhijab/









Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 11:57 AM | Show all posts
silampumeja replied at 18-4-2021 01:13 AM
Yang tahunya si nadzmi ni memang anak org kaya kan.. tapi kaya tahap mana taktahula... Kalau berlako ...

mak nya cikgu..gurubesar.. apaknya,, orang KPM .. , nadzmi sendiri budak Art & Design Uitm..  
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:01 PM | Show all posts
Plain-tif replied at 14-4-2021 12:14 PM
Korang ni beli kereta macam beli ayam gunting

kan kiter orang biashee2 ni befikir berjuta kali nak beli kereta
dia orang dah mcam beli kereta mainan plak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 12:45 PM | Show all posts
apesal dagu dia pelik gambar pakai baju pink seluar oren tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
anazusmakmur replied at 20-4-2021 03:57 AM
mak nya cikgu..gurubesar.. apaknya,, orang KPM .. , nadzmi sendiri budak Art & Design Uitm..

Oh... Sbb masa time tak berapa popular tu ada tgk dia bercuti oversea je dgn fmly
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:38 PM | Show all posts
DianaSaksen replied at 19-4-2021 02:45 PM
Setakat merc dan vellfire jer
Aku tak kagum..bersepah retis pakai kereta tu
Lain lah ko pakai buga ...

yg penting show off kak...


bila masa lagi nak show off
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kittyjim replied at 14-4-2021 12:41 PM
Psgn ni mmg obses sgt dgn kete eh
Asyik bgi kete je, pastu duk nangis apoooo

Yg penting masa bagi kereta tu kena pakai telekung cuols. Koserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 01:40 PM | Show all posts
anony-mous replied at 19-4-2021 02:56 PM
I belajar psal ni actually its not that easy. Lg2 jenis kereta mcm ni merc la vellfire la, so lhdn ...

harus lah reduce tax untuk company. company beli kereta untuk director/ceo ke as part of director benefit/fee which dah kira company expenses. most company mmg buat mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kiahkonar replied at 21-4-2021 01:40 PM
harus lah reduce tax untuk company. company beli kereta untuk director/ceo ke as part of director  ...

Ya i tau tp i belajar dgn accountant , ianya xsemudah tu n x ada la byk sgt pon tolak cukai tu. Lg2 2 ekor ni xtau bisnes apa. Yg i ingat accountant tu xadvice buat mcm ni. Mgkin accountant jenis lurus kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-4-2021 02:55 PM
I baru nk komen benda yg sama. Sori i mg xboleh sangka baik dah . I rasa retis yg suam2 kuku tp ka ...

Haha i pun nak juga..kita x famous ni orang x perhati, sure selamat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2021 10:31 AM | Show all posts
anony-mous replied at 21-4-2021 02:56 PM
Ya i tau tp i belajar dgn accountant , ianya xsemudah tu n x ada la byk sgt pon tolak cukai tu. Lg ...

kalau accountant x advice pon. kalau dah company owner pergi order kereta as company asset apa lagi accountant nak kata. boss dah signed approved. aaa gittewww.

company i keje ni x la besar gile. tp directors dapat vellfire / volvo x40 sorang satu. beli alat tulis pon kira company expenses ni kan director benefits.


Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Xleh tgk 2 org nih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list