Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17435
View
132
Reply

Fuh Kaya! Nadzmi Adhwa Hadiah Alphard, Ardell Aryana Balas Bagi Mercedes

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-4-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 14-4-2021 03:19 PM
sorry aku rasa dia ni suka menunjuk2

dah la kau buat hidung. pastu kawen gigil2 atas pelamin.. ma ...

Yg sis bini ada gosip siap ada pic dating gn laki datin red..dato bured..acah2 sumgguh xpernah kene sentuh

Si laki plak pernah kantoi angkut ganja dlm bonet kete..

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu takat kete biasa2 je pun
Ko boleh beli, ko beli la
Tang upload kasi semua org tau tu yg xberapa lalu di mata org
Lain la kalau beli bugatti ke, koenigsegg ke or aston martin ke, syok jg la tgk
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Fake dan sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:31 PM | Show all posts
jargon replied at 14-4-2021 03:24 PM
Yg sis bini ada gosip siap ada pic dating gn laki datin red..dato bured..acah2 sumgguh xpernah ken ...

sebab tu aku awal2 ada rasa something fishy dedua ni..  menyampahh... ni nak up kan diri la hadiahkan kereta pulak.. lol

kunun pijak semut tak mati.. acahhhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 14-4-2021 02:26 PM
@kiah_mai_pulak kita kena gelabah teks tak ni?

tak payah lah deknon.. buang masa je nk mnggelabah utk 2 ketul lan....cau ni. yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 kereta sambung bayar ... Kerjaya retis ni boleh ke buat loan bank? Kalau ctdk bolehla bank percaya nak release loan. Ni dua ekor ni, ntah sape2
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lpas join NGO kemain yach gigils ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 04:54 PM | Show all posts

depa retis retis ni duk beli kete hadiah kat mak pak or pasangan ni beli cash ke hutang ekkk?

kalau hutang sapa yang akan bayor monthly

semua jenis kete obersi dibuat hadiah...

banyak btui duit depa ekkk...

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia ni yg dulu kata ada sakit kanser ke apa ye. Dh sihat dah beranak dh ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayoooo laki bini nih. Siap balas hadiah bkn calang2. Rakyat biasa pk 8000 kali nk bals hadiah keta mahal.

Lhdn. Sila pantau mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Plain-tif replied at 14-4-2021 12:14 PM
Korang ni beli kereta macam beli ayam gunting

Ayam gunting dan sepupunya sotong gunting, dua2 iols rasa mahal. Selama tgk kewujudannya ada di pasar malam, baru berapa kali je iols beli. Baik beli nasi lemak ayam goreng dan nasi lemak sotong.

Tetiber off topic.

Balik kat diorang ni, mmg dahsyat laa.. org lain nak mengabiskan satu kereta punya loan pun bertahun2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Xder edisi siasat ker
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ngo kah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau beli pastu seksa bayar bulan2 lepas tu ujung2 meratib letih mental tak boleh rehat dari kerja (sebab high maintenance)  meratib nak kemurungan mcm junnanick beli rumah sejuta penat mental.

Tapi ye lah kehendak masing-masing. Lagi 6 bulan beli porsche pulak ok? Kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
gambo tu mmg diorang kulit lawa pinkish gitu atau filter yer.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli kete mcm beli cekelat jeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:38 PM | Show all posts
Kalau carut dosa x?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
q@2a replied at 14-4-2021 12:38 PM
Nak beli pisang goreng pn rs mcm mhl... 3keping rm1   beli pisang blk goreng sendiri ; ...

ye saiz pisang goreng tu ada la besar ibu jari huhuhu.. baik goreng sendiri berbaloi2 kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
tembamgirl09 replied at 14-4-2021 02:09 PM
weh pisang goreng pun mahal la sekarang...banyak btol duit dorang ni..brp juta simpanan gamaknya?
...

Hahahaha yela tu semua mahal skarang. Selang minggu dari alpad pastu mecedis mau billion ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo komp3ni loan pon bank mana yg lepas loan sampai dua dua keta sekaligus nak nak dizaman kobid mendunia nih...bank pon gigil sebagaimana tgn ardel time nikoh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list