Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
5892
View
25
Reply

Mawi Jelaskan Sebab Pilih Zarina Anjoulie

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-4-2021 11:39 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi, Asmawi Ani atau lebih dikenali sebagai Mawi kini telah melibatkan diri dalam dunia pengarahan filem di industri hiburan tanah air.


Bintang kelahiran program realiti Akademi Fantasia musim ketiga (AF3) ini pada masa sama memaklumkan , dia baru sahaja selesai menjalani pengambaran filem keduanya berjudul Hantu Kuat Ketawa.




Foto: IG




Saya baru sahaja habis jalani pengambaran filem berjudul Hantu Kuat Ketawa. Saya menjadi pengarah dan penulis skrip untuk filem ini.


Empat pelakon utama dalam filem ini iaitu Saiful Apek, Syanie, Along Cham dan juga Zarina Anjoulie. Alhamdulillah semuanya dapat berikan komitmen dengan baik sepanjang penggambaran, katanya.


Melihat kepada senarai pelakon filem berkenaan, pasti ramai yang ingin tahu mengapa bintang ini mengambil pelakon sensasi, Zarina Anjoulie.


Saya pilih Anjou sebab dia dah lama tak berlakon dan saya pun memang baik dengan dia. Jadi saya tawarkan pada dia. Selepas itu dia tengok pada skrip filem itu, dia pun suka, katanya.


Dia juga tidak menolak penglibatan Zarina yang kembali dalam dunia lakonan sebagai antara strategi untuk menarik minat penonton untuk menonton filem arahan terbarunya itu.




  



Sejujurnya, saya ada juga terfikir perkara macam tu. Yelah orang buat filem mesti nak ada benda yang boleh diperkatakan.


Contoh macam saya ambil Saiful Apek dengan Syanie, mereka dah lama tak digandingkan bersama jadi saya rasa mesti ramai peminat yang merindui.


Sama jua dengan Anjou sebab dia dah lama tak berlakon dan saya pasti penonton merindui untuk menonton lakonan Anjou, katanya lagi.


  



Menurut Mawi, filem Hantu Kuat Ketawa ini dijangka bakal menemui penonton di saluran Astro First, pada Jun hadapan.


Sebelum ini, anak kelahiran Felda Kulai Johor ini mula melibatkan diri dalam dunia pengarahan dan perfileman menerusi filem pertamanya yang berjudul, Tiada Tajuk pada tahun 2019. -CARI


Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 12:04 PM | Show all posts
patutnya ambil ina bungee baru disebut2 sohai. pastu viral. femes la movie ko. movie ko sebelum ni pun x berapa nak up kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread Mawi = Aimy disebut2
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:19 PM | Show all posts
Sama jua dengan Anjou sebab dia dah lama tak berlakon dan saya pasti penonton merindui untuk menonton lakonan Anjou, katanya lagi.


sapa yg merindui lakonan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak anju ni bangsa apa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 14-4-2021 12:28 PM
Bapak anju ni bangsa apa..

Sebelum ni Anju cakap mix persian scottish bagai. Ingat mix jauh. Tapi trngok bapak dia memang tak macam mlayu. Foreigner la kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:25 PM | Show all posts
sendunya thread.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:29 PM | Show all posts
filem mawi -tiada tajuk tu best juga... terbahak2 gelak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:35 PM | Show all posts
kucingitam replied at 14-4-2021 01:29 PM
filem mawi -tiada tajuk tu best juga... terbahak2 gelak.

betul
terhibur jeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 05:17 PM | Show all posts
filem mawi sebelum ni sooo underrated...
so iols akan tengok filem heols yang ni pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 14-4-2021 05:17 PM
filem mawi sebelum ni sooo underrated...
so iols akan tengok filem heols yang ni pulak

Aah filem dia underrated.. Tp best
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nico_Robin replied at 14-4-2021 08:32 PM
Aah filem dia underrated.. Tp best



ni sedutan sabili kat nurflix.. scne yg boleh aku relate.. sbb biasa mmg lari klau geng tabligh dtg haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 12:45 PM | Show all posts
ok ... next !
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 12:49 PM | Show all posts
ewww movie awak akan bakal sendu dengan adanya si juling tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 14-4-2021 12:28 PM
Bapak anju ni bangsa apa..

Bapak dia org Iran kalo x silap..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 02:30 PM | Show all posts
aduh. thread tak bergerak2. sendu menduuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 14-4-2021 12:04 PM
patutnya ambil ina bungee baru disebut2 sohai. pastu viral. femes la movie ko. movie ko sebelum ni p ...

Mmg movie dia sendu tp best.utk santai2.gelak2 ok je.ai still terhibur
Dia xde modal kot nk promo sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp tulah tu....npe anju?silap2 time tayang anju ada kontroversi.. abes la movie trjejas kang
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2021 08:32 PM | Show all posts
becir replied at 14-4-2021 12:28 PM
Bapak anju ni bangsa apa..

bangsa polip..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna: patutnya ambil ina bungee baru disebut2 sohai. pastu viral. femes la movie ko. movie ko sebelum ni pun x berapa nak up kan.


I sokong 100%. Takat anju ni aku boikot jah. Kalau heols ambik ina sohai, mmg i support {:laugh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list