Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
9990
View
64
Reply

Cantik Macam Fathia Latiff! Maria Farida Bertudung Litup Dihujani Pujian Peminat

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-4-2021 07:19 AM | Show all posts |Read mode
Menerusi entri terkini di Instagram milik pelakon Datin Maria Farida ada memuat naik sekeping foto terkini dirinya bersama peminat.








Di samping menitipkan ucapan salam Ramadan, Maria atau nama sebenarnya Maria Farida Atienza dilihat sangat manis mengenakan tudung rona merah jambu.


Ramadhan Kareem.. As you fast and offer prayers to Allah, may you find your peace and happiness, tulisnya dalam bahasa Inggeris.






Meninjau di ruangan komen, rata-rata peminat memuji penampilan pelakon berusia 52 tahun yang kelihatan sangat sopan mengenakan hijab. Ada juga yang mengatakan rupanya seakan-akan pelakon Fathia Latiff.




Kredit foto: IG Maria






Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 07:22 AM | Show all posts
Nampak muda   
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawaa la dari che taa
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
roserouen replied at 14-4-2021 07:28 AM
Lawaa la dari che taa

Che tah pokok krismas. Overwhelming....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:38 AM | Show all posts
sO???????????
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sgt. Semoga istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:42 AM | Show all posts
Mesti bangga acik yang komen 'macam Fathia Latiff' tu kan? Masuk porem chuols komen iols, dicedok reputs katanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:45 AM | Show all posts
die nie always cantik...penah dgr reputz interview die pasal bdan die & die ckp die 0 fat....wowwwww best nye la klu betul 0 fat...idaman betul klu gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum: die nie always cantik...penah dgr reputz interview die pasal bdan die & die ckp die 0 fat....wowwwww best nye la klu betul 0 fat...idaman betul klu  ...


Mana ada org zero fat. Esp wanita. Breasts saje dah mostly built up of fats. Butt lagi walaupun butt tu if rajin workout glute muscles maybe besar kot.
Fitness gurus pun takde sorang pun  yang zero fat hehe.

Nak zero fat kena jadi tengkorak tapi dok dalam makmal sains je la sebagai model ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah aku tgk dia x cantik
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia tak makan umur. Dari aku kecik smpi dah tua ni, sama je muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
makcik ni cantiknya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat telemovie 100 hari.
Yang dia jadi mak sapo ntah.
Anak dia tiba2 insaf pakai tudung,
Tiba2 dia jerit.
No. Jangan buat benda yang bukan-bukan!
Padahal anak kau berhijrah daripada seksi ke pakai tudung kot.
Lawok betul.

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 08:36 AM | Show all posts
cntik nya dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 14-4-2021 08:17 AM
Muka dia tak makan umur. Dari aku kecik smpi dah tua ni, sama je muka dia.

Rite? Tak makan usia. Also tak nampak mcm ada alterations ke apa. Mcm mmg lucky muka cantik dan sama je dari dulu sampai now.

Badan jdn ckp la. Ingat lagi yg dia pakai see through dress dlm fundraising melewar group tu. Mas atu dah ada anak dah. Nasib baik melewar group jenis urbanites, else if hadirin ada tok imam etc harus terjatuh kopiah serban segala ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 09:13 AM | Show all posts
Klu kekal bertudung, alhamdullilah..
Jadi trend plak pakai tudung masa bulan Ramadhan..masuk Syawal, tudung melayang....
hurmmmmm..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan gosippppppp.. ni baik bukak dekat bod kongsi tular atau fokus atau pesyen yg hidup segan mati tak mau tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 09:27 AM | Show all posts
dia ni x pernah x cantik...

muka sama jek...macam x makan dek usia....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 14-4-2021 09:08 AM
Rite? Tak makan usia. Also tak nampak mcm ada alterations ke apa. Mcm mmg lucky muka cantik dan sa ...

Aah... tak nmpk apa2 yg fake... natural beauty..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Indahnya ciptaan Allah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list