Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9991
View
64
Reply

Cantik Macam Fathia Latiff! Maria Farida Bertudung Litup Dihujani Pujian Peminat

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-4-2021 10:11 AM | Show all posts
mami dia org penang, pak dia filipino. mami dia, aunty mariani tu dlu dancers. sllu la aku lepak tgk gf  practice. pernah sekali tu si maria dtg dgn laki dia (ex). maria buat laki dia mcm bdk2 je.jerit2, arah2. mentang2 laki tu muda dari dia. kalau x salah, laki dia ank sedara tiara jacquelina. aunty mariani pun smpai skg lawaaaa..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 11:09 AM | Show all posts
Masa i kecik suka tengok cerita yg dia berlakon dengan azhar sulaiman tu
Cantik sangat muka dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 14-4-2021 07:45 AM
die nie always cantik...penah dgr reputz interview die pasal bdan die & die ckp die 0 fat....wowwwww ...

Mana ada org 0 fat. Mati la kalau 0 fat. Laki yg ketak2 pegi gym pon 12% mcm tu. Prempuan mmg akn ada fat. 20% pon mcm nk mati dpt. 0 fat, boob, bontot smua xde
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 14-4-2021 10:11 AM
mami dia org penang, pak dia filipino. mami dia, aunty mariani tu dlu dancers. sllu la aku lepak tgk ...

Uols jantan ke? Atau geng cat dinding?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ni pakai sempena bulan poso sajo atau tak cabut terus?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcmni nak filter 4 kati pun xpela sbb bila close up kat tv pun still cantiknya lahai
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:31 AM | Show all posts
anony-mous replied at 14-4-2021 11:11 AM
Mana ada org 0 fat. Mati la kalau 0 fat. Laki yg ketak2 pegi gym pon 12% mcm tu. Prempuan mmg akn  ...

alaaaa sorry la silap info...tp yg iols pasti mmg fat paling rendah
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 14-4-2021 11:22 AM
Mcmni nak filter 4 kati pun xpela sbb bila close up kat tv pun still cantiknya lahai

Dia memang cantik pernah jumpa live. Macam tak percaya dia cantik camtu haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, cantik & nmpk muda dr usia sbnr
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:12 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 14-4-2021 10:11 AM
mami dia org penang, pak dia filipino. mami dia, aunty mariani tu dlu dancers. sllu la aku lepak tgk ...

entah2 laki skang pun dibuat gitu tak? tu yg kawen dgn laki tu, sbb jenis denga kata. i oll mmg ada kawan yg sgt dominon, time dtg company event laki dibuat cam lembu je..

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni lagi cantik dari nek ta prasan tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:38 PM | Show all posts
anony-mous replied at 14-4-2021 03:13 AM
Uols jantan ke? Atau geng cat dinding?

aku bkn spesis umah nipon. aku ada bini. dp tu bini aku ler.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:58 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 13-4-2021 11:33 PM
Che tah pokok krismas. Overwhelming....

haritu nampak che ta kat pung pang rizalman
pokok krismas tu dah memang, tapi silap pakai baju dalam kot, nampak kendur...

ke salah designer, tak tahulerrrr


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 14-4-2021 08:00 AM
Mana ada org zero fat. Esp wanita. Breasts saje dah mostly built up of fats. Butt lagi walaupun  ...

haha...itu la ckp mcm tak sekolah...bak kata aa ko sekolah tak.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:37 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 14-4-2021 10:11 AM
mami dia org penang, pak dia filipino. mami dia, aunty mariani tu dlu dancers. sllu la aku lepak tgk ...

mak dia Mahani bukan Mariani

mak dia pun cantik wpun umur 70 lebih. Cantik org tua lah

Aunty Mahani ni sedara pada makcik aku ( by marriage) so aku takde kaitan dgn MF




Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni buat filter kan.. Kan.. Kan... Tanye je
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Zhana at 14-4-2021 06:01 PM
anony-mous replied at 14-4-2021 11:13 AM
Uols jantan ke? Atau geng cat dinding?

-edited-
saya nak tolong jawab. kaklimah tu mak dia. Epol tu wartawan CARI. yg ni nama dia Erul . ada wife . anak berapa lupa pula.

sekian hasil SR merata2
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tua yg cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 14-4-2021 07:45 AM
die nie always cantik...penah dgr reputz interview die pasal bdan die & die ckp die 0 fat....wowwwww ...

eh kite blh tau ek body fat kite? mcm mana tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dia prnh beranak ke uols? haha soalan noob kn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list