Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
30615
View
230
Reply

Bekas Ratu Santekk keti** Lencun

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-4-2021 04:27 PM | Show all posts
mertua  di france pun x pernah up gamba bekas ratu di IG ...family mertua di france pun nampak  macam orang kelas kebanyakan..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-4-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ratu cantik pun bila kat rumah cam manusia biasa lain gak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2021 04:28 PM | Show all posts
nanti ada masa free iols tepek gamba2 yang sheol ketiak banjir,tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 11-4-2021 04:03 PM
Over filter. Hairan dia tak confident dgn own beauty n skin

Ye lps tu netz nak compare kan dia dgn Norlia G. Padahal kalau x filter tu muka dia pon berwrinkles jg. Body x tah cite lah, sbb dia x pernah beranak kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa banyak ketiak depa bau sangat?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Leww ketibas pun jadi issue ke. Jenuh la ratu cantik expected to be perfect all the time
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:14 PM | Show all posts
Normal la ketiak peluh... dia pulak pakai baju kelabu .. mmmg ketara....
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ciwelireng replied at 11-4-2021 04:47 PM
kenapa banyak ketiak depa bau sangat?

Hahaha sebab mkn bawang byk.... Membawang
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiol suka dia dan Rashidi Ishak dalam Mimpi Moon, filem arahan ex bf (assuming heshe top) dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 11-4-2021 03:33 PM
kesah dia nih memang panassss!!!duet pencen peberian ex sugar dada ntah brapa juta ..ujung2 kawen  ...

Nie baru hot gosipspill lebih kopi sis untuk menghangatkan benang nie hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 11-4-2021 04:27 PM
mertua  di france pun x pernah up gamba bekas ratu di IG ...family mertua di france pun nampak  maca ...

france?? bukan italy ke??

ko ni nk gosip pun main petikk je ehh??
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 11-4-2021 07:50 AM

Hahahahha adoyaiiiilah ngekek ni gelak
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapakah sugardady itewww. Tertinggal bad pulop
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sume org peluh kt ketiak
bezanya oandai sorok atau x je
sbb tu iols xsuka pakai baju ketat2
selain xpatuh syariah, ianya bileh buat kita malukan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni.. ioilss baru keluar gua kelam
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 11-4-2021 05:51 PM
Sapakah sugardady itewww. Tertinggal bad pulop

Yang kawen si tukang bace berite channel dinosaur tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 11-4-2021 03:34 PM
Biasa la ketiak basah..apa masalah?

Ntah.. ratu cantik ni bukan manusia ke x boleh berpeluh?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 06:27 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 11-4-2021 06:24 PM
Yang kawen si tukang bace berite channel dinosaur tu..

kerabat tu kaa. eh masih samar2 klue nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 11-4-2021 03:33 PM
kesah dia nih memang panassss!!!duet pencen peberian ex sugar dada ntah brapa juta ..ujung2 kawen  ...

Wowww ketinggalannya iols. Sapa bapak gula sheols?? Hint pls
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 06:34 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list