Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
56866
View
637
Reply

"Jual Selipar Muslim Friendly Pula, Tunggang Selagi Boleh"- Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-4-2021 11:28 AM
Tp kutuk2 pon ada je porumer dok beli segala benda retis metis instagelitis jual. Hehe mujur iols xd ...

Bodoh nye lahai memane benang nk jugak sindir2 retis lain. Masih bitter lettewww, sape suruh fake. LOL mengata org mandul mcm tk ade hari esok.
Jgn reply.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 7-4-2021 12:36 PM
RM79 hokey...
nombor ong ke surgaaaaaa

Gilerr mahal Patutlah kayooo

Better beli kat shopee. Less than RM10. Masuk postagepun tak sampai RM79.

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berjaya dengan MO yg sama sampai viral pastu dapat free marketing..now lancarkan produk..hmm..All the best la ye..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:22 PM | Show all posts
amboy haji lopah nie, sebenarnya dr dulu lg banyak je gunakan agama utk jualan2 nie, cth claim air ade baca ayat al quran juzuk sekian2 la ape la, tp sbb dulu teknologi n makcik bawang tak banyak, so org tak peduli sangat la
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Celah mana muslim friendly ni. Ni klu terpijak taik auto bersih ke macam mana.

Apa pulak komen benaks pasal selipar ni ye. Tak pening ke nak backup benda yang obviously tak masuk akal
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hiburan minggu ini
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:29 PM | Show all posts
apoooo ni???

selagi boleh doggy betul2 hentam ye
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:31 PM | Show all posts
Kenapa mesti nak tulis Muslim Friendly.
Terus boleh bawa ke tikar sejadah ke kaedahnya muslim friendly dia.
Tapi iols percaya benak2 dia mesti teruja habis..kita hentak kan kepala bagi sedar pun tetap benak sampai akhir hayat.

Dan nama pun letak di kaki..habis2 kalau ko letak Jamban Friendly tu org boleh terima la lagi Hajah bungkus..non muslim pun bole terima kalau ko kata Jamban Friendly.
Ni muslim jugak ko nak guna untuk kaya dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tupaiterbang replied at 7-4-2021 10:25 AM
Selipar jamban ni special tau sebab jah & puriz dah buat R&D secara terperinci kat langkawi. Selip ...

Aminnnn...hahhhahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Konon2 ikut sunah nabi beersugi..tp aku tgk betapa habat aka pengotorr dok tonyoh2 gigi dlm kete..pastu ko calit la pulak kayu sugi tu kat gigi bini ko..hahaha..mmg sesuai couple ni..si bini ppm mmg sll korek2 gigi time live kan..hikuikhik
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu nanti mesti dia ckp selipar dia dah sold out..padahal keluarga dia yg ramai2 tu sedara mara sepupu sepapat 1 kelantan yg boromg banyak2..kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bungalisa at 7-4-2021 01:42 PM
isbritneybich replied at 7-4-2021 12:38 PM
keluar la pulak kondom muslim friendly kan alang2 dah kahwin ni

Alaaa da bole agak puak2 hajah ni... X mustahil nanti hajah jual set bersama patuh syariah... Dalam set tu ade kurma utk tenaga sebelum bersama... Air zamzam selepas bersama... Ade ayat bersama selepas da sesudah... Ade wangian2 bunga dari firdausi....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmmkayyy uolls dah boleh humban semua sekali selipa uolls yg ada kat rmh tu.. Sbb x muslim friendly.. Kafirun friendly semua tu. Mak x pakai selipa.. Mak pakai dualipa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nunie replied at 7-4-2021 01:33 PM
Konon2 ikut sunah nabi beersugi..tp aku tgk betapa habat aka pengotorr dok tonyoh2 gigi dlm kete..pa ...

Brp rm dia jual kayu sugi? Beli kat kedai biasa rm1. 50-rm3 je
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham aku
Selipar ni ko pakai dalam rumah je
Selipar ni KLU jejak tanah luar tetap kotor kan
Menda yg muslim friendly nya
Sama je lah konsep dengan sliper lain
Tonggangg
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 7-4-2021 12:36 PM
RM79.90 hokey...
nombor ong ke surgaaaaaa

RM79.90 lebih baik sedekah pada orang miskin, dpt jg pahala.
Buat apa kayakan org kaya angkuh ni, membazir adalah saudara syaitan
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 7-4-2021 01:39 PM
Tak faham aku
Selipar ni ko pakai dalam rumah je
Selipar ni KLU jejak tanah luar tetap kotor kan

Satu lagi nama muslim tapi pakai kat kaki utk dipijak2
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang kalau jumpa org pakai selipar ni, tolong gelakkan.. sbb bodoh sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
omg...kena buang semua selipar aku...selipar aku tak muslim friendly...hark tuih...dah la harga yahudi..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:45 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 7-4-2021 01:42 PM
RM79.90 lebih baik sedekah pada orang miskin, dpt jg pahala.
Buat apa kayakan org kaya angkuh ni, ...

ntahnya..
buat beli kasut sekolah 2-3 pasang
bagi kat budak2 susah or anak yatim yg memerlukan..
lagi tenang rasa jiwa... jadah selipar muslim frenly
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list