Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52366
View
637
Reply

"Jual Selipar Muslim Friendly Pula, Tunggang Selagi Boleh"- Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Selagi ada manusia2 benak sanggup ditunggang , selagi tu lah kekal kekayaan manusia cilaka lahanat mcm ni
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pic bersugi mcm sekali tgk rupa ebi af5
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Selipar jepun 5 hinggit tu kira tak berapa sesuai le utk muslim..cenggitu ke lopak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:36 PM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 7-4-2021 01:28 PM
hazzy0304 replied at 7-4-2021 12:23 PM
aku janji ;

kalau rege slipah soooo called muslim friendly ni RM5-8 aku stop melaharkan lofake n  ...

RM79.90 hokey...
nombor ong ke surgaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:38 PM | Show all posts
keluar la pulak kondom muslim friendly kan alang2 dah kahwin ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
asudau replied at 7-4-2021 09:38 AM
bukan ke bila nak amik air sembahyang selalunya cabut selipar ke? tak kira la kat rumah atau kat mas ...

Dok bagi ideaa kat diaa
Tak mustahil akan keluar produk kondom muslim friendly sah jilat etc
Knowing penunggang kan
LOL
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengotornya..yustat ke ni..kot ye pun nnt nk jual jugak ke sugi tu?jgn la tenyeh pastu tunjuk hasil tenyehan kat org pulak..nk muntah aku
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:45 PM | Show all posts
Hajah Durjana
Hajah durjana
Kau penghancur bangsa
Kau musuh rakyat
Kau musuh negara

Kini kami teguh
Kini kami kuat
Hajah kami tempuh
Hancur hajah jaya rakyat

Kami anti hajah
Kami benci padamu
Sekutu kita perangi hajah
Mulia bangsa tanpamu

Mari semua, mari saudara
Jangan habiskan usia muda
Semangat bangsa bergelora
Tanpa hajah kita berjasa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:46 PM | Show all posts
tupperwarepink replied at 7-4-2021 12:03 PM
sape beli bodoh. tu je nak cakap

yang beli pun lobenak dia je..dah cop mohor bodoh kat dahi lobenak
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mantap la Hajah Neelofa merosakkan nama pemakai purdah dan penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen selipar yg boleh dibawak semasa sembahyang tu kelako
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kaitan anti licin dgn mesra Muslim..non Muslim layak pakai selipar licin je ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:59 PM | Show all posts
Penunggang sangat. Teringat masa Muslim countries sibuk boikot France bulan 10 hari tu, dia boleh tayang bershopping kat butik Dior which is France punya.
Tak sensitif langsung!
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lantak ko la jahlop, mmg aku x pernah beli apa pun barang2 ko
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
apa fungsi laki dia ni. ko tak ajor ke bini ko.. makin mengarut depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:11 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 7-4-2021 11:09 AM
Shit. Selipar aku boleh bawak aku ke neraka. Damn

Dengan harga RM79.90, you boleh dapat slipper muslim-friendly, cuma tak sure kalis api nuraka ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:14 PM | Show all posts
bersugi ke tu
geli jerk
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ntah sengaja bg tagline muslim friendly..
sbb nk org kutuk.. bila kutuk, jd la viral..

terima kasih bg free marketing pd saya dan selipar ni.. murah rezeki saya.. lol!!

MO dh boleh baca la..so better netz diam buat tak thu je..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:14 PM | Show all posts
bukan ke lofa ada banyak jenis berus gigi (based on youtube bella). tak nampak pulak kayu sugi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Forum cari boleh tukar nama jd forum jah~
Jah & fam bintang utama skrg ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list