Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52338
View
637
Reply

"Jual Selipar Muslim Friendly Pula, Tunggang Selagi Boleh"- Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 11:49 AM | Show all posts
Edited by mesmerize at 7-4-2021 11:50 AM

Apa dosa selipar Fipper yang basic? Best tu selipar Fipper, ai ada banyak koleksi .. yg jenis tebal tu sedap pakai kat kaki, tak keras sangat tak lembik sangat pastu tahan lama.. tak licin.. just nice.. untuk mak ai pakai kat halaman rumah pun ai belikan Fipper basic.. harga belas2 ringgit aje.... kowser nak beli selipar syurgawi RM79
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 11:49 AM | Show all posts
Aikiko replied at 7-4-2021 10:34 AM
Inilah PENUNGGANG AGAMA TERSOHOR MSIA
Dia nie nak  kekal popular bkn shj lam neg.ttp juga seluruh a ...

Bnyk btul kotak-kotak haha.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:50 AM | Show all posts
mamajawie replied at 7-4-2021 10:49 AM
Turn off nk bli produk merapu penonggeng agama ni..si Purit ni dlu tme berlakon elok je xde berkopia ...

LMK pun dh x mnyeksi lgi, tu yg gnjil tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:52 AM | Show all posts
prizadane replied at 7-4-2021 11:01 AM
jah n purit baca idea kau ni, mesti diorang suka.
spender muslim inspired by Purit. spender tu ad ...

Iol imagine uol ckp camni dgn mta trbliak2 hahahaha. Sbb dh mluat sngt.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:53 AM | Show all posts
fido_dido replied at 7-4-2021 11:13 AM
seriously dia dgn laki dia sangat sekufu..sukati kau la jah jual jelah apa2 kau nak..yg penting aku  ...

Slmat ex gf dia c Amalina tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cina Tat Sing ada kat sume surau dan masjid seluruh negara hihi
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:59 AM | Show all posts
tang mana muslim friendly? agak2 la nak guna agama pun..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:02 PM | Show all posts
sarah82 replied at 7-4-2021 09:09 AM
Jap.. Habis tu kalau aku x berselipar masa ambik wudhu.. Wudhu aku tak sah ka?

Lepas tu selipar  ...

ntah.. baik beli selipar tat sing tu..
baling kat laki bini ni.. biar otak tu betul sikit..
jangan giler NPD...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:03 PM | Show all posts
sape beli bodoh. tu je nak cakap
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:04 PM | Show all posts
kalau gitu meols nak claim jugakla selipar birkenstock meols yg dah lusuh ni meols buat amik wuduk jah.

muslim friendly jah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak...kena check selipar yg ada kat rumah...yg kat masjid ...mana2 lah.
Kena bawa spare bila keluar ni...takut luar tu x bole guna.
Gila...gila..gila....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:06 PM | Show all posts
sape pakai selipar ni..
selangkah dah pasti kat syurga oihhhhh....
#pembaris
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jah oo jah...i pecaya je ni cara marketing jah..tak perlu susah2 nak mntak org review la..kuar duit utk buat fb ads..google ads..letak je ayat "muslim friendly"..berpusu -pusu org akan viralkan..same situation masa launch tudung dekat zouk..dging HM..lopa x chtme..susu sihat pisang jah..but jah...berkat ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau tgk kat website fipper xde pun stated situ muslim friendly...rs sbb slip on kot n specially design utk women kan..maybe sbb selipar fipper ni yg lelain jenis selipar jepun tu n if pkai stokin jd xsesuai..so yg slip on ni if pkai stokin for muslim women jd nice..n rubber kan material...tu lah kot dia claim muslim friendly...xde le tunggang agama pun... just overclaim je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Murehan je nampak logo tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 7-4-2021 12:16 PM

Jual kondom muslim friendly pulak jahlop.

Tapi iols tak pernah beli produk jahlop dan artis2 lain. Harga yahudi tak setimpal dengan kualiti.

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:23 PM | Show all posts
aku janji ;

kalau rege slipah soooo called muslim friendly ni RM5-8 aku stop melaharkan lofake n x kn komen cuma jadi sr je & bermula dari itu hari aku akan sentiasa husnudzon dg beliau titik !


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp semua jadi business. Tudung dah drop sales ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:30 PM | Show all posts
benak sibuk nak membangga jah keluarkan sandal muslim friendly...

jahlop sekeluarga sedap pakai sandal chanel, dior, hermes....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 7-4-2021 12:02 PM
ntah.. baik beli selipar tat sing tu..
baling kat laki bini ni.. biar otak tu betul sikit..
jang ...

Kita kena buat ala2 reporter iraq Baling kasut kat bush..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list