Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52355
View
637
Reply

"Jual Selipar Muslim Friendly Pula, Tunggang Selagi Boleh"- Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan paling best ada yg sanggup beli weiii...hahaha..jahanammmm
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 11:28 AM | Show all posts
yg ni kelakar. skang ni sampai selipar pon nak dilabelkan muslim friendly. what the hell???? aku tak boleh relate betul. lagi 1 pu riz tu nak bersugi bagai apesal watson dah habis jual berus gigi ke? apa beza pakai berus gigi dgn kayu sugi tu??? dulu2 mmg la org pakai kayu tu bongok sebab takda siapa invent berus gigi lagi.. kalau 2000 tahun lepas org dah invent berus gigi nabi pon tak pakai kayu confirm beli berus gigi kat pasar arab
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp kutuk2 pon ada je porumer dok beli segala benda retis metis instagelitis jual. Hehe mujur iols xde beli malah xteringin nk beli produk2 retis sampah. Sikit2 boleh putih boleh glowing boleh kurus. Atau sikit2 muslim melayu. Dua jenis label ni menggelitis meleis nk beli.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
natrahn replied at 7-4-2021 02:47 AM
selipar kalis api neraka

Hahaha nagis mek baca sbb menganjingkan dia..mek menganjingkan netizen xpe uols...hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:33 AM | Show all posts
dia punya level tunggang mmg internasional ehh...selagi boleh nak guna nama muslim tu... selipar bodo camtu kat diy n kedai eco pun melambak
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang agama. Ni fast track masuk jannah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:36 AM | Show all posts
newme11 replied at 7-4-2021 10:26 AM
nak tgk gak, sapa yg BELI seliper ni...

maka berbondong-bondongla lobenaks memborong selipar muslim friendlyyyyyyyyy keluaran jahlop.. pencacai kannnn

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bengong Sapa p beli selipar Jah ni...baik beli kt kdai rm2 hinggit je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 7-4-2021 11:23 AM
Harga selipar harga jahudi

Ade baca kt mana ntah melayu ni salah satu keturunan yahudi yg hilang...jadi x salah kalau dia jual harga yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Benak2 akan kasi clearkan semua stock demi kecintaan & sokongan padu pada Jah. #soldout gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 7-4-2021 03:37 AM
Ade baca kt mana ntah melayu ni salah satu keturunan yahudi yg hilang...jadi x salah kalau dia jua ...

Mek kalau jual brg semua rega jahudi...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 7-4-2021 09:08 AM
Kat shopee melambak selipar cmtu..
Baru 7.90..
Yg mana beli produk laki bini isim ni mmg bebal ber ...

Hahahaha khennzz ,

Nie ha baru je I jumpe kejap nie jauh bertiang harga menjunam dari sandal Jahapak kalis neraka tuh ... mai cepat order3 boleh guna gi bazar ramadhan nanti !
IMG_20210407_113641.png
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 7-4-2021 11:40 AM
Mek kalau jual brg semua rega jahudi...hahahah

Yang mana jual harga cekik darah confirm ikut harga tok nenek dia...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:42 AM | Show all posts
selipar kiriman syurga
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:42 AM | Show all posts
umbut replied at 7-4-2021 09:26 AM
Tunggang selagi boleh tunggang... zaman sekarang ni kena jual agama baru laku barang2.. baru muslim  ...

Mkin nak akhir zman, mkin jdi mcm2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:45 AM | Show all posts
harkktuih replied at 7-4-2021 10:21 AM
Tunggu jah kuarkan baju berjimak muslim friendly.. Sambil jimak x yah buka aurat..

Xde mood lh cenggitu, msti naked all way long.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
puanbintang replied at 7-4-2021 09:22 AM
banyaknya thread makcik ni..ingat dah berumahtangga aman damai mengulit laki, kurangkan kontroversi. ...

Itulah nama nya Jodoh Sekufu Sehidup Semati from Jabal Rahmah until Jannah acah2 kayangan walaupun asal usul nya tetap laa Kg.com !

Pssttt , jgn lupa nyanyi lagu Janam Janam (tapi tukar Jahanam2 version) jyeaahh !
Polish_20210407_113416635.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:47 AM | Show all posts
santubung replied at 7-4-2021 10:33 AM
Kat kedai DIY rega rm3.50. Kt naiso rm2.10. Kat Eco rm2. Sebijik mcm jah jual haha. Nothing specia ...

Hrga mahal sbb ada nma founder, tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:47 AM | Show all posts
Apa justifikasinya yg selipar ni muslim friendly. Oooo.. mungkin anti-slip kot, boleh pakai masa amik wuduk. Kalau mcm tu selipar lain pun anti-slip, tapi tak pon ckp muslim friendly. Nampak sangat la ko ni penunggang agama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Semakin menjadi2 perangai jah. Geli aku tengok puriz tonyoh2 kayu sugi macam tu. Kau nak bersugi tak payah la share!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list