Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52333
View
637
Reply

"Jual Selipar Muslim Friendly Pula, Tunggang Selagi Boleh"- Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
dapat pahala lebih ke kalau pakai ke acaner? target market pak2 lebai je ke, sbb kalau mak2 lebai nak pakai ni kena pakai stokin la, aurat katanya
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
1st time dengar nama selipar muslim frendly
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:01 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 7-4-2021 10:28 AM
selipar muslim... lepas tu nak buat apa pulak??
spender muslim tak nak buat ker??

jah n purit baca idea kau ni, mesti diorang suka.
spender muslim inspired by Purit. spender tu ada lubang mudah buka supaya senang untuk tayang pun** seperti purit. Tapi takpe tayang pun** sebab pakai spender muslim, hujung hujung diangkat jadi suami dambaan wanita solehah seperti Jah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:06 AM | Show all posts
prizadane replied at 7-4-2021 11:01 AM
jah n purit baca idea kau ni, mesti diorang suka.
spender muslim inspired by Purit. spender tu ad ...

di inspirasi kan spender purit waktu burung berterbangan itu....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Muslim friendly apanya kalau harga yahudi. Advertising method ko mmg fail la jah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:09 AM | Show all posts
Shit. Selipar aku boleh bawak aku ke neraka. Damn
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
seriously dia dgn laki dia sangat sekufu..sukati kau la jah jual jelah apa2 kau nak..yg penting aku xbeli xkuasa nak kayakan kau jah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:13 AM | Show all posts
buat kondom muslim la weii kalau berani!!!

disclaimer dijamin 100% anak soleh solehah bak purit dan lobenak

kalau berzina pun otomatic tak dosa sbb dilindungi kondom mesra muslim
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:13 AM | Show all posts
kenapa ia dipanggil Muslim Friendly

selipar lain semua Kafir Friendly ke
atau selipar ni kalau terpijak babi, dia auto boleh samak sendiri

dasar penunggang agama jahkubis
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:17 AM | Show all posts
nipskacang replied at 7-4-2021 09:34 AM
Aku malu betul dgn non muslim sebab org mcm ni. Sama lah malu nya bile ade org buat servis doa kat m ...

100 likes ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:18 AM | Show all posts
ayo pakai aja terompah baru berapa...?asal air semua sampai...tu pon nanti si benak2 mengelupor nak beli..
bangang...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pubird buat tu? Korek taik gigi pastu telan ke macam mana? Eewwww
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by supermum at 7-4-2021 11:21 AM

Jimmy Shanley pernah keluarkan selipar jepun nama Curidose ahahahha sebab fedap selipar selalu hilang kat masjid/surau.yang tu legit aku rasa sebab selipar jepun biasa je pun, takde overclaim muslim friendly ntah apa2 and murah jugak sama macam fipper
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:21 AM | Show all posts
Kadaisaku replied at 7-4-2021 09:12 AM
Baik ko cop je wudhuk friendly. So takdalah nk cetuskan benak kepala wotak kitorang ni hahahaha

kalau stokin wuduk frendly boleh masuk akal jugak...senang tak payah nak bukak...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
So slipar iols kafir friendly ke ape slama ni???
Makin jijik yahhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:22 AM | Show all posts
sah pu ni jenis suka selfie xkira tempat

harini pegang kayu sugi, haritu pegang kayu lain
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Harga selipar harga jahudi
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
lanse replied at 7-4-2021 09:57 AM
1st time dengar nama selipar muslim frendly

Semua benda pon nak dimuslim friendly kan. Selagi boleh. Islam, Melayu jadik label lagi laku dari biasa.

BUT that doesn't mean benda lain xmuslim friendly la. Selipar lopak fipper diclaim muslim friendly, tak bermaksud slipar lain xmesra muslim.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 7-4-2021 10:18 AM
Benda ni buat iols tertanya2 selama iols hidup ni selipar yg iols beli ni ade campuran najis mughala ...

Haha lwak komen you
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
kepamnya cara marketing. kalo dah bertudung berniqab x boleh ke berbisnes secara classy. low class sgt bisnes jual agama mcm ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list