Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52334
View
637
Reply

"Jual Selipar Muslim Friendly Pula, Tunggang Selagi Boleh"- Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 10:28 AM | Show all posts
selipar muslim... lepas tu nak buat apa pulak??
spender muslim tak nak buat ker??
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Misleading iklan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Muslim friendly maksudnye ape kalau kene taik anjing die auto sertu ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 7-4-2021 10:27 AM
ok. for me, i like muslim friendly things. bg i muslim friendly adalah sesuatu yg didesign n direka  ...

Kat kedai DIY rega rm3.50. Kt naiso rm2.10. Kat Eco rm2. Sebijik mcm jah jual haha. Nothing special. Yg special tu sbb harga mahal je
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:33 AM | Show all posts
cilaka betul lah Jah n Purit ni. tolong lah Jakim ambil tindakan. penunggang agama sangat.  Dia sedar bakat takde, rupa pun takde la wow mana, maka dia jual agama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Inilah PENUNGGANG AGAMA TERSOHOR MSIA
Dia nie nak  kekal popular bkn shj lam neg.ttp juga seluruh asia dan seantero dunia
Inilah yg dikatakan berfikir diluar kotak, berkotak-kotak sampai semua org nak diperkotak-katikkan

Dasar JAhKatEK
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 7-4-2021 10:28 AM
selipar muslim... lepas tu nak buat apa pulak??
spender muslim tak nak buat ker??

Will be coming
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:37 AM | Show all posts

punai jadi model... perhhhh sold out terus nanti tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:41 AM | Show all posts
Bebai bertingkat-tingkat. Duduk dediam jelah dekat rumah. Jaga laki kamu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Selipar tatseng aku tak muslim friendly..  
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 7-4-2021 10:33 AM
cilaka betul lah Jah n Purit ni. tolong lah Jakim ambil tindakan. penunggang agama sangat.  Dia seda ...

Mmg patut dah ada Akta yg berkaitan menunggang, mempermainkan agama untuk puak2 seangkatan sajat dan retis2 yg mempermainkan hijab sesuka ati nak pakai bukak (termasuklah klau nak bukak purdah lpas2 nih)
Kena kuatkuasakan lam neg.sendiri dulu sblum geng2 ini memalukan agama dan neg.diluar
Boleh dak nak usulkan kat parti sehijau Msia??
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:45 AM | Show all posts
lepas ni lopak akan keluarkan spender muslim friendly
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:45 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 7-4-2021 10:57 AM

Apooo yg friendly nye?   
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:47 AM | Show all posts
selipar kalis api neraka
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jual slipar Anti-Kentut or spender antikentut ya lebih afdal sementelah thun ni da boleh g terawih
Maybe MAMAKENTUT bole kuarkan kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:49 AM | Show all posts
Vignette replied at 7-4-2021 09:17 AM
Jadi seliper jepun aku tu tak Muslim friendly la walaupun dah bertapak lama di kakiku

tidak.. kerana ia berasal dari jepun..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Turn off nk bli produk merapu penonggeng agama ni..si Purit ni dlu tme berlakon elok je xde berkopiah doplopat jam..tonggeng la agama sama je korang laki bini..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:53 AM | Show all posts
tupaiterbang replied at 7-4-2021 10:25 AM
Selipar jamban ni special tau sebab jah & puriz dah buat R&D secara terperinci kat langkawi. Selip ...

Ni lawakk
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:54 AM | Show all posts
ni yg i paham ya ...
bila pi umrah .. utk lelaki, kalau dalam keadaan berihram, selipar yg dipakai harus menampakkan kelima2 jari. itu la kot yg dimaksudkan dgn selipar makcik ni ...

padahal, selipar asadi yg berharga rm12.90 pun dah cukup utk menampakkan kelima2 jari tu ...

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:55 AM | Show all posts
wattttdahekkkkk

but then again. lobenaks tahap fanatik sampai ke bima sakti... esok2 dia jual oksigen pun berbondong2 lobenaks beli
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list