Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
52572
View
637
Reply

"Jual Selipar Muslim Friendly Pula, Tunggang Selagi Boleh"- Netizen

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Slipper hanyalah slipper
Mana ada slipper muslim friendly
Its all the same

Ni lah namanya Penungggangggg Ugama yg sebenar
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 09:38 AM | Show all posts
bukan ke bila nak amik air sembahyang selalunya cabut selipar ke? tak kira la kat rumah atau kat masjid...? kalau kat surau pasaraya pun, kalau nak masuk surau, kena cabut selipar dan pakai selipar yang disediakan...

pasni apa pulak hajah ni nak pasarkan, mungkin kondom patuh syariah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
tunggEng selagi boleh
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sales girl dia promote produk ni kat aku... mesra wudhu.


suck my ********tttttoooooottttt******** la
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 7-4-2021 09:37 AM
Slipper hanyalah slipper
Mana ada slipper muslim friendly
Its all the same

Sliper pun import dari china aku doubt pekerja kilang tu majoriti muslim. Sulap2 sorg muslim pun xda. Mudah betul rekyat malaysia tertipu asal ada label bmf.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:58 AM | Show all posts
Kat jamban masjid Penuh selipar Tat Sing je org waqf..mgkn kalu sedekah selipar Lofa berganda2 pahala
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar penunggang agama betul!
Kalau rasa nak pahala berpanjangan tu... sedekah je la selipar friendly Muslim dia tu kat semua masjid!
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jual tu jual jela
Perlu ke mention muslim friendly
Dasar penunggang
Seliper lain yg mcm tu pun boleh je pakai dengan stokin kalau dah nak mention untuk mudah guna bg perempuan pakai stokin

Gigih haa nak mention muslim friendly
Geli betul
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya saja dia letak muslim friendly sebab dia tau netizen akan trigger dan kecam
So free marketing lagi bak kata lobenaks
Bukan dia taktau benda tu orang akan kecam
Sengaja!
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgok lps ni org pertikaikan selipar dia ni apa pulak dia nk pusing
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda ni buat iols tertanya2 selama iols hidup ni selipar yg iols beli ni ade campuran najis mughalazah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku beli selipar rm2 je utk wuduk. Yg penting cara wuduk sempurna ke tidak. Bukan selipar. Hajjah ni selagi boleh buat duit. Guna nama islam.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu jah kuarkan baju berjimak muslim friendly.. Sambil jimak x yah buka aurat..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Serba mak nenek nak letak nama muslim. Aku paling benci orang yang kaut harta demi guna nama islamik
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang ugama pujaan acik loli
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by enot_sibudak at 7-4-2021 10:26 AM

tak seng nya sliper lg mesra muslim... bodoh!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts

Selipar jamban ni special tau sebab jah & puriz dah buat R&D secara terperinci kat langkawi. Selipar ni ala2 kalis batal wuduk walaupun uols dah kentut bertalu2 hingga terkincit sekali pun still solat uols sah.

Selalu lepas iftar mesti nak memerut kan? Dengan pakai selipar ni uols tak perlu gusar sebab hanya sekali je uols perlu angkat wuduk sebelum berbuka dah boleh tahan hingga ke waktu imsak yg seterusnya.

So berapa rege sis? Weols nak borong & sedekah kat masjid sempena bulan Ramadhan ni.
Kepada PS sila dm weols segera ye!

Semoga makin berkat ibadah kita di bulan mulia ini.


Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:26 AM | Show all posts
nak tgk gak, sapa yg BELI seliper ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
hbs klu ambik wuduk ambil ja ka ngan sliper..ker edisi serap air.. tunggang la selagi bleh tunggang...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ok. for me, i like muslim friendly things. bg i muslim friendly adalah sesuatu yg didesign n direka khusus utk memudahkan umat islam in general. bile baca tajuk, i igtkan buat design sandal/selipar yg selesa tutup aurat yet senang nk ambik wuduk tanpa perlu pakai socks /bukak socks ke ape ke. u know somethg unique. tp bila tgk design.. ya Allah, sebiji design yg dah ada termasuk yg dah ada di pasar malam. so, i am really frustrated. instead u boleh cakap, it is durable, anti slip n sesuai utk lelaki utk berwuduk menggunakan selipar tu tanpa risk utk jatuh. tak perlu ye nk buat marketing based on muslim friendly. that is just a misleading advertising.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list